Многу си духовит.Наскоро ќе почне да паѓа брзината мислете се ќе е како на почетокот тоа е за да привлечат корисници.
Телекабело твој гледајси го
Многу си духовит.Наскоро ќе почне да паѓа брзината мислете се ќе е како на почетокот тоа е за да привлечат корисници.
Кај мене од 2009 до сега брзината си е константна.Наскоро ќе почне да паѓа брзината мислете се ќе е како на почетокот тоа е за да привлечат корисници.
Кај мене пак од 2008 брзината само растеКај мене од 2009 до сега брзината си е константна.
Не се доплаќа ништо не ни ги барај близоо оди куписи каков сакаш рутер има тп линк за 990ден во амц. И после ако знајш да го поврзиш арно ако не пиши овде че ти објаснам .Абе има некој вајрлес? Не можам да најдам на странава нивна дали има и како да си стаам...
Дали сама да си купам рутер или они инсталираат се тоа, дали се доплаќа нешто.....
Гледам... паѓа...вртоглаво...Наскоро ќе почне да паѓа брзината мислете се ќе е како на почетокот тоа е за да привлечат корисници.
hahaha, jas ostanav bez idei, simnuvav kup igri za ps3 koi mi trebaa, nesto serii, po nekoj hd film i tolku, si otide dekemvri a od 600gb na thome potrosiv samo 190gb.Гледам... паѓа...вртоглаво...
... едвај денес успеав да симнам само јадни 76 гига...
Треба сама да си купиш. Јас денес си земав Linksys за дома. Имаш солидни D-Link за околу 1500 денари што мислам дека ќе ти завршат работа ама се зависи од колкав стан/куќа имаш.Абе има некој вајрлес? Не можам да најдам на странава нивна дали има и како да си стаам...
Дали сама да си купам рутер или они инсталираат се тоа, дали се доплаќа нешто.....
Влези во менито Wireless потоа во security и таму имаш опции, избери за заштита wpa2 и стави си ја твојата лозинка. Одкако ќе влезеш во security ќе ги подесиш опциите за да изгледаат вака:Ми треба помош за конфигурирање на бежичен рутер TRENDnet со ознака TEW-651BR
Приклучен сум сега на близу и некако према упатството го подесив рутерот и сега имам wi-fi
ама не можам да ставам лозинка. Прегледај го приврзокот 38451
Прегледај го приврзокот 38452
Thanks ! Се изнапробав и сега е во ред.Влези во менито Wireless потоа во security и таму имаш опции, избери за заштита wpa2 и стави си ја твојата лозинка. Одкако ќе влезеш во security ќе ги подесиш опциите за да изгледаат вака:
Authentication Type: WPA2
PSK / EAP: Одбери PSK
Cipher Type: TKIP
Passphrase : твојата лозинка