Многу си духовит.Наскоро ќе почне да паѓа брзината мислете се ќе е како на почетокот тоа е за да привлечат корисници.![]()
![]()
Телекабело твој гледајси го
Многу си духовит.Наскоро ќе почне да паѓа брзината мислете се ќе е како на почетокот тоа е за да привлечат корисници.![]()
![]()
Кај мене од 2009 до сега брзината си е константна.Наскоро ќе почне да паѓа брзината мислете се ќе е како на почетокот тоа е за да привлечат корисници.![]()
![]()
Кај мене пак од 2008 брзината само растеКај мене од 2009 до сега брзината си е константна.
Не се доплаќа ништо не ни ги барај близоо оди куписи каков сакаш рутер има тп линк за 990ден во амц. И после ако знајш да го поврзиш арно ако не пиши овде че ти објаснам .Абе има некој вајрлес? Не можам да најдам на странава нивна дали има и како да си стаам...
Дали сама да си купам рутер или они инсталираат се тоа, дали се доплаќа нешто.....
Гледам... паѓа...вртоглаво...Наскоро ќе почне да паѓа брзината мислете се ќе е како на почетокот тоа е за да привлечат корисници.![]()
![]()
hahaha, jas ostanav bez idei, simnuvav kup igri za ps3 koi mi trebaa, nesto serii, po nekoj hd film i tolku, si otide dekemvri a od 600gb na thome potrosiv samo 190gb.Гледам... паѓа...вртоглаво...
... едвај денес успеав да симнам само јадни 76 гига...![]()
Треба сама да си купиш. Јас денес си земав Linksys за дома. Имаш солидни D-Link за околу 1500 денари што мислам дека ќе ти завршат работа ама се зависи од колкав стан/куќа имаш.Абе има некој вајрлес? Не можам да најдам на странава нивна дали има и како да си стаам...
Дали сама да си купам рутер или они инсталираат се тоа, дали се доплаќа нешто.....
Влези во менито Wireless потоа во security и таму имаш опции, избери за заштита wpa2 и стави си ја твојата лозинка. Одкако ќе влезеш во security ќе ги подесиш опциите за да изгледаат вака:Ми треба помош за конфигурирање на бежичен рутер TRENDnet со ознака TEW-651BR
Приклучен сум сега на близу и некако према упатството го подесив рутерот и сега имам wi-fi
ама не можам да ставам лозинка. Прегледај го приврзокот 38451
Прегледај го приврзокот 38452
Thanks ! Се изнапробав и сега е во ред.Влези во менито Wireless потоа во security и таму имаш опции, избери за заштита wpa2 и стави си ја твојата лозинка. Одкако ќе влезеш во security ќе ги подесиш опциите за да изгледаат вака:
Authentication Type: WPA2
PSK / EAP: Одбери PSK
Cipher Type: TKIP
Passphrase : твојата лозинка