76 мбпс? мислиш на 7000+ kbs?home...
За брзината... стабилна е ..во таск менаџер на графикот е права линија, при торенти оди и до на стабилни 76 mbps...
... се опраи... им досади на дечиштата да бутаат петарди по нивните сандучиња...
најверојатно сакал да каже 7.6мб76 мбпс? мислиш на 7000+ kbs?
76 мбпс? мислиш на 7000+ kbs?
Не е за чудење, јас во периодот кога бев под комензација поради доцнење за приклучок, симнував и сонајверојатно сакал да каже 7.6мб
Мислам на 9.4 до 9.6 мб/с или околу 100 секунди за симнување на еден гига, кога има доволно и добри сејачи.76 мбпс? мислиш на 7000+ kbs?
Има и една интересна работа, неретко се случува да од иста гранка на подмрежата неколкумина симнуваме исти торент, тогаш брзината е фул 100% од брзината на мрежната картица но и аплаудот тогаш не можам да го ограничам и тој е фул, значи наизменично во интервали од по 20-30 секунди до минута се менува download и upload...Профи, блазеси ви на вас со LAN "пакети"
Не....Добивам нешто фазла ако го имам црниот ресивер, а не белиот, стариот? Пошо потпишавме нов договор, и не ми спомнаја ништо за нов ресивер, а женска ми како нов претплатник на Blizoo и го дадоја тој црниот, и имаше подруго мени. Софтверски ќе го надградат белиов или?
Женска ми се стај на пакет од 1 000ка, а ја сум на од 1 200. Која е логиката?Има и една интересна работа, неретко се случува да од иста гранка на подмрежата неколкумина симнуваме исти торент, тогаш брзината е фул 100% од брзината на мрежната картица но и аплаудот тогаш не можам да го ограничам и тој е фул, значи наизменично во интервали од по 20-30 секунди до минута се менува download и upload...
--- надополнето: 28 декември 2011 во 13:47 ---
Не....
Ако имаш тв со фул хд подршка и соодветен пакет ќе поднесеш барање за замена на ресиверот.
E добро де... ако имаш соодветен телевизор побарај од тие црните ресивери и во разумен рок ќе добиеш.... ако немаш такво тв и стариот ресивер ти ја врши работатаЖенска ми се стај на пакет од 1 000ка, а ја сум на од 1 200. Која е логиката?
Срање е последните три-четири дена, посебно вчера и денеска, да им ебам тоа гнасите да им ебам.
Кај сите е вака ?
За 1000ден имаш интернет 10мбпс неограничен, аналогна тв, дигитална 60канали и телефонKoj e toj paket za 1000den 10mbit neogranicen + kabelska + digitalna120 kanali, mislam i 7hd kanali ili gresam? Sega mi kaza eden vraboten vo blizu kacen na bandera go sretnav. Kumanovci prasanje do vas, zadovolni li ste od blizu?
Ти имаш 250 минути на телефон бесплатни.. и 120 канали на дигитална, а таја плајча колку шо че зборува на телефон и има 60 диг канали. А ресиверите ја вршат истата функција само менито ти е различноЖенска ми се стај на пакет од 1 000ка, а ја сум на од 1 200. Која е логиката?