X
xtazy
Гостин
Топанско Поле (Чаир) друже.Значи да бидеме на јасно.Јас и интернет и телефон имам али тоа проклето апаратче кое е за телефон што го даваат се расипа и сега преку него не можам и нет а и телефон да користам.Сега кабелот што е за интернет не е преку тоа апаратот него е директно ставен на компјутер и така користам само интернет еве недела дена.Али друг начин за користење на телефон немам.Морам преку тоа апаратче.Затоа се нервирам толку.Значи кај мене минутка работа имаат.Не мора да се проверува ништо.Ке увидат дека апаратот не им чини веќе и само би требало да го сменат и чао пријатно.Значи сите опции други се исклучени.Пробано е со друг апарат на комшијата си работи супер а мојот апарат кај други не работи исто како кај мене.Али проблемот е што никако да не дојдат.Изгледа премногу несериозно работат во ова маало што и не ме чуди.Кога и да им отидам во салон уште на паркинг слушам како се караат внатре луѓе кој чекаат и по 3 недели да им дојдат сервисери а никаде ги нема.Изгледа и мене таква судбина недај боже ме чека.А срце ме боли кога ке видам како некоја од тие нивни коли како поминува низ некоја улица низ маало.
сега го видов твоето мислење... пробај со апаратчето да го однесеш кај нив тука на џон кенеди што им е новиот дуќан и побарај ново на реверс да ти дадат... порано кога користев нет од оннет кога се расипа модемот така направив, директно го однесов во дуќанот и по 5 мин ми дадоа друг модем.. пробај така нема што да изгубиш башка ако си топанско на 5 мин од дома ти е