bobipp
Let's cook!
- Член од
- 15 август 2008
- Мислења
- 12.118
- Поени од реакции
- 7.333
да, ама то се однесува само на XS и Ѕ претплата на Оне, не важи за повисоките тарифи
Па мене ми одговараат токму тие

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
да, ама то се однесува само на XS и Ѕ претплата на Оне, не важи за повисоките тарифи
и мене ме интересираКако иде со ова промоцијава со пола претплата ? На пример земам Vip Smart M (каде што редовна цена е 600 ден. месечено, а со промоцијата 300). Кон другите мрежи колку ке имам бесплатни минути месечно ? И дали во секој момент од месецот можам да видам колку имам потрошено од минутите што се вклучени во претплатата?
Ги пренасочува на ВИП секретарица што е rather досадно и уште немам најдено како да го исклучам тоа побогу. Сакам да ѕвони до бескрај, затоашто ми се може.Шо и е финтава на ВИП??
Кога ми ѕвонат од вип или кога јас ѕвонам, повикот се прекинува за околу 10-15 секунди доколку не се јавам...
300 денари имаш за трошење (колкава што ти е претплатата). Дали на СМС пораки, дали на повици према други мрежи, дали на ВИП мрежа откако ќе ги потрошиш бесплатните минути, дали на пораки после полноќ на АТВ... твој избор.На пример земам Vip Smart M (каде што редовна цена е 600 ден. месечено, а со промоцијата 300). Кон другите мрежи колку ке имам бесплатни минути месечно ?
Да, овде.И дали во секој момент од месецот можам да видам колку имам потрошено од минутите што се вклучени во претплатата?
Treba da go proglasat i za operator so najmala ponuda na telefoni(na lager sto imaat)!!
точно такаTreba da go proglasat i za operator so najmala ponuda na telefoni(na lager sto imaat)!!
хахаха во право си, ама па неможе две убајни ем ефтина претплата и бесплатно кон цела вип 1000 минути, и да има телефони. За телефони има т-мобиле колку сакаш и со пониски цени со разлика 5 6000 денари, ама пак е нема бесплатни минути.
Aбе со тие телефони, еднаш се купува телефон на неколку години, поважна е услугата во текот на тие години.