А1 Македонија (VIP)

Член од
30 ноември 2007
Мислења
7.453
Поени од реакции
5.862
Пред некое време приметив во Рамстор имаше голема гужва кај ВИП , потоа и во ГТЦ исто , порано речиси празни седеа и ВИП И ОНЕ. Мислам дека Т-мобиле губи членови. Јас сум на Т-мобиле сеуште имам договор , но гледам дека ВИП има добри понуди.

The_LiGhT'

Stop DISCRIMINATION
Член од
29 април 2009
Мислења
587
Поени од реакции
123
Za 240 denari mesecno a plus edna godina da ne plakas a da gi iskoristuvas e premnogu dobro ova sto go dava One, plus ima jaki telefoni Samsung i nokia a plus od utre i DVD kako podarok.:tv:

Член од
25 септември 2007
Мислења
1.436
Поени од реакции
45
Vip sum i stvarno e super. Na najvisokata pretplata sum taka sto imam besplatni minuti kon vip i kon site ostanati mrezi. Povekje od pretplatata ne mi doagja, povekje ne ni gledam kolku zboram. Do lani bev na t-mobile, no tie mi go raskinaa dogovorot zaradi neplateni 900 mkd, pa sega me izgubija kompletno od nivnata lista. Planiram da pokrenam i optuzba za Mejli sto mi kradele od 2001 navaka. Da potsetam deka vo vreme na mobimak plakjav nad 2500 denari, u toa gledav kolku zboram, sega ne mi ide vise od 1900 (pretplatata) niti pak gledam i se zamaram kolku zboram.

nozo.mk

Ultras Karpos Boys
Член од
6 септември 2007
Мислења
472
Поени од реакции
18
Како иде со ова промоцијава со пола претплата ? На пример земам Vip Smart M (каде што редовна цена е 600 ден. месечено, а со промоцијата 300). Кон другите мрежи колку ке имам бесплатни минути месечно ? И дали во секој момент од месецот можам да видам колку имам потрошено од минутите што се вклучени во претплатата?

stick figure

#MiaSanArsenal
Член од
2 мај 2010
Мислења
4.811
Поени од реакции
3.705
Шо и е финтава на ВИП??
Кога ми ѕвонат од вип или кога јас ѕвонам, повикот се прекинува за околу 10-15 секунди доколку не се јавам...

Член од
6 јуни 2009
Мислења
228
Поени од реакции
26
Како иде со ова промоцијава со пола претплата ? На пример земам Vip Smart M (каде што редовна цена е 600 ден. месечено, а со промоцијата 300). Кон другите мрежи колку ке имам бесплатни минути месечно ? И дали во секој момент од месецот можам да видам колку имам потрошено од минутите што се вклучени во претплатата?
и мене ме интересира

P

Princ

Гостин
Шо и е финтава на ВИП??
Кога ми ѕвонат од вип или кога јас ѕвонам, повикот се прекинува за околу 10-15 секунди доколку не се јавам...
Ги пренасочува на ВИП секретарица што е rather досадно и уште немам најдено како да го исклучам тоа побогу. Сакам да ѕвони до бескрај, затоашто ми се може.

EDIT: ##002# и копчето за повик на апаратот.
Упатство од повикувачкиот центар за исклучување на вип секретарицата.

На пример земам Vip Smart M (каде што редовна цена е 600 ден. месечено, а со промоцијата 300). Кон другите мрежи колку ке имам бесплатни минути месечно ?
300 денари имаш за трошење (колкава што ти е претплатата). Дали на СМС пораки, дали на повици према други мрежи, дали на ВИП мрежа откако ќе ги потрошиш бесплатните минути, дали на пораки после полноќ на АТВ... твој избор.
И дали во секој момент од месецот можам да видам колку имам потрошено од минутите што се вклучени во претплатата?
Да, овде.

Tonchie

BATTERY +
Член од
15 јуни 2005
Мислења
13.479
Поени од реакции
7.947
@VipMK победници во категоријата „најкомпанија/организација на твитер“ на првите 140.мк твитер награди :)

rossonerka

too good to be true
Член од
8 октомври 2007
Мислења
6.081
Поени од реакции
889
^
- ВИП е прогласен како "ИТ компанија на годината" на овогодинешните IT.com.mk Награди 2010!

- Град Скопје ги прогласи најдобрите трговци за 2010 година и најдобар во телекомуникациите е операторот ВИП.

- Најдобра промоција за 2010-та година e "Пола месечна претплата" на Vip operator.

- За изборот на најдобри работодавачи за 2010 година во категоријата со помалку од 100 вработени беа избрани „Реактив“, додека во категоријата со над 100 вработени се „ВИП Оператор“.

Неделна опција – 500 бесплатни минути за цена од 79 денари, валидни 7 дена

За активирање испрати бесплатна SMS порака на 140100 со текст DEN за дневната или NEDELA за неделната опција и уживај во разговорите за 0 ден/мин, без трошок за воспоставување повик. За проверка на преостанатите минути испрати бесплатна SMS порака на 140100 со текст STATUS.

Дневната опција може да ја активираш секој ден, најмногу двапати во последните 24 часа. Неделната опција може да ја активираш секоја недела, најмногу двапати во последните 7 дена.

Член од
26 јануари 2009
Мислења
1.663
Поени од реакции
213
Treba da go proglasat i za operator so najmala ponuda na telefoni(na lager sto imaat)!!

Член од
18 февруари 2008
Мислења
1.464
Поени од реакции
248
Treba da go proglasat i za operator so najmala ponuda na telefoni(na lager sto imaat)!!
хахаха во право си, ама па неможе две убајни ем ефтина претплата и бесплатно кон цела вип 1000 минути, и да има телефони. За телефони има т-мобиле колку сакаш и со пониски цени со разлика 5 6000 денари, ама пак е нема бесплатни минути.

M1K1 007

не у еу
Член од
7 јули 2009
Мислења
1.796
Поени од реакции
571
точно така
хахаха во право си, ама па неможе две убајни ем ефтина претплата и бесплатно кон цела вип 1000 минути, и да има телефони. За телефони има т-мобиле колку сакаш и со пониски цени со разлика 5 6000 денари, ама пак е нема бесплатни минути.
5-6000 ден???????

во постпејд? уаааааааааау

п.с а тоа кон цела вип 1000 минути е една од најголемите (ако не и најголема) причина зошто го стигаат УАН според бројот на корисници и уште да имаат добар избор на телефони ќе го стигнат и Т Мобиле за брзо време

Член од
26 април 2006
Мислења
13.024
Поени од реакции
1.940
Aбе со тие телефони, еднаш се купува телефон на неколку години, поважна е услугата во текот на тие години.

M1K1 007

не у еу
Член од
7 јули 2009
Мислења
1.796
Поени од реакции
571
Aбе со тие телефони, еднаш се купува телефон на неколку години, поважна е услугата во текот на тие години.
се разбира ама па добро е и некое убо телефонче да си земи чоек а не некој Ред Бул или Водафон

Kajgana Shop

На врв Bottom