Има да...секоја ден одам и ми викаат утре дечко помини ќе донесат моделчиња...:smir:А има некакви информации кога ќе им пристигнат телефоните ?):jaj:
Да прашам уште нешто ) Може например да земам Вип Смарт М (600/300 ) и да се “блокира“ т.е да не се надминува претплатата,значи да се плаќа само 600 денари ? )
А и шо телефонче може да се зема со таа претплата и со некоја си доплата од 2000 до 4000 ?
--- надополнето ---
Eдит: Добар е LG GT540 Swift?Некој со искуство ?
Да да сега те разбрав...ги прашав и Вип по меил и слично ми одговорија...дека треба прво да прашаме за раскинување на договорот кај Т-Мобиле, па после да почне префрлањето. А има ли некој искуство околу раскинувања на договори? Во мојов случај останува уште еден месец до завршувањето на договорот? Какви “пенали“ би се плаќале?
Па тоа им е и финтата, кај даваат пола претплата и со сите ВИП бесплатно 1000 минути, па и сакаме телефон да добиеме, затоа нема телефони.А после Нова Година завршува промоцијата за пола претплата
ова можи да ти се најди како помошИ јас ги имам истите проблеми, и јас истата шема како тебе планирам да ја правам, на t-mobile договорот ми е до, фебруари, а не сакам да го сменам бројот, прашав за раскинување на договорот и ми рекоа дека ќе морам да го доплатам телефонот што сум го зел без разлика дали има уште една година или уште 1 месец, во мојот случај треба да доплатам околу 10.000 денари, искрено се надевам дека понудата ќе важи и во 2011 година бидеќи тоа ни е единствената шанса. Ако имаш некое попаметно решение слободно сподели го.
Ejjj браво за ова не знаев дека има вакво нешто....ама ова со “понудава“ на телефони некако ми го мати умот за во Вип. Гледам сега Оне имаат и појака понуда, ако склучиш договор на 2 години до Нова Година, ЦЕЛА НАРЕДНА ГОДИНА НЕ ПЛАЌАШ ПРЕТПЛАТА, освен она што ќе го прекорачиш од истата. Исто така имаш и бесплатни минути кон 1/повеќе Оне броеви зависно од претплатата, а барем таму има и телефони не е како во Вип.ова можи да ти се најди како помош
Т-Мобиле мислам дека се најгнасни во поглед на пенали... а за промоцијата дека ќе заврши, ништо чудно по некое време пак да ја воведат истата, или некоја друга, мислам дека вип се најдобри во такви промоции и слично
да, ама то се однесува само на XS и Ѕ претплата на Оне, не важи за повисоките тарифиEjjj браво за ова не знаев дека има вакво нешто....ама ова со “понудава“ на телефони некако ми го мати умот за во Вип. Гледам сега Оне имаат и појака понуда, ако склучиш договор на 2 години до Нова Година, ЦЕЛА НАРЕДНА ГОДИНА НЕ ПЛАЌАШ ПРЕТПЛАТА, освен она што ќе го прекорачиш од истата. Исто така имаш и бесплатни минути кон 1/повеќе Оне броеви зависно од претплатата, а барем таму има и телефони не е како во Вип.