BJK
\m/ Master of Puppets \m/
- Член од
- 21 јуни 2008
- Мислења
- 470
- Поени од реакции
- 23
Аууу - која грешка си човече. Јас немам ама ИЧ омраза кон исламот. Јас само ги жалам човечките суштества кои ја прифатиле оваа религија која што им кажува дека сите кои не се муслимани се „нечисти“ и се „неверници“.
Ги жалам милионите жени кои како во 6-ти век сеуште мора да му се клањаат на мажот како нивни владетел (полу-робовладетелски односи како пред 14 векови). Кои морале да носат шамии и фереџиња и бурки. Самоволно ставање на сопственото битие во јаремот на религиозните правила поставени пред 14 векови.
Ги жалам муслиманите кои го величаат пророкот Мухамед кој се оженил со Ајше кога таа имала 5 години, а се развел од неа кога имала таа 7 години. И јасно е напишано „светите муслимански книги“ дека типот бил „нежен“ со девочето.
ПЕДОФИЛ според денешни дефиниции за педофилија.
ТОА СЕ БАТКА ФАКТИ.
Исламот со силните стеги е некомпатибилна религија со современиот 21 век. Немам омраза - имам презир и жалење.
И разликата меѓу мене и тебе е што ти мене заради овие мои ставови не би се задржал само на презир туку кога би знаеле кој сум - „Во името на Алах радо би ме убил“.
ej ova da ne go napisas uste ednas zas toa e dokaz za tvoeto iq nivo. odi ednuska procitaj pa posle dojdi tresis gluposti. so vakvi lagi ne veruvam deka ke imas efekt. hristijanstvoto e tocna religija kade sto naucnicite se ubivale, bidejki vo biblijata stoi deka sonceto kruzi okolu svetot :pos2::pos2::pos2:, umetnosta so vekovi bilo zabraneta, akterite se ubivale deka bile vesterki, a den denes papata e protiv kontracepcija, plus vo biblijata pisuva deka sekoj se raga so gnev bidejki e plod na geneven cin (seks). vakvi argumenti mozes da najdes kolku sakas i vo koja religija sakas.