А1 го поддржува холокаустот Газа!

Аууу - која грешка си човече. Јас немам ама ИЧ омраза кон исламот. Јас само ги жалам човечките суштества кои ја прифатиле оваа религија која што им кажува дека сите кои не се муслимани се „нечисти“ и се „неверници“.

Ги жалам милионите жени кои како во 6-ти век сеуште мора да му се клањаат на мажот како нивни владетел (полу-робовладетелски односи како пред 14 векови). Кои морале да носат шамии и фереџиња и бурки. Самоволно ставање на сопственото битие во јаремот на религиозните правила поставени пред 14 векови.

Ги жалам муслиманите кои го величаат пророкот Мухамед кој се оженил со Ајше кога таа имала 5 години, а се развел од неа кога имала таа 7 години. И јасно е напишано „светите муслимански книги“ дека типот бил „нежен“ со девочето.
ПЕДОФИЛ според денешни дефиниции за педофилија.

ТОА СЕ БАТКА ФАКТИ.

Исламот со силните стеги е некомпатибилна религија со современиот 21 век. Немам омраза - имам презир и жалење.
И разликата меѓу мене и тебе е што ти мене заради овие мои ставови не би се задржал само на презир туку кога би знаеле кој сум - „Во името на Алах радо би ме убил“.

ej ova da ne go napisas uste ednas zas toa e dokaz za tvoeto iq nivo. odi ednuska procitaj pa posle dojdi tresis gluposti. so vakvi lagi ne veruvam deka ke imas efekt. hristijanstvoto e tocna religija kade sto naucnicite se ubivale, bidejki vo biblijata stoi deka sonceto kruzi okolu svetot :pos2::pos2::pos2:, umetnosta so vekovi bilo zabraneta, akterite se ubivale deka bile vesterki, a den denes papata e protiv kontracepcija, plus vo biblijata pisuva deka sekoj se raga so gnev bidejki e plod na geneven cin (seks). vakvi argumenti mozes da najdes kolku sakas i vo koja religija sakas.

Не бе таман сум си. Во втора, бидејќи темава е на угорница, а и ти постар па пешки да ме навстасаш.
Палестинците згрешиле што се населиле на еврејска, од Бога дадена ветена земја.
Тоа си е факт па ти врти сучи, може и со англичаните во северна ирска или баскијците да направиш споредба, џабе ти е.

Море си ја владеел ти Хист(о)еријава...

Море еден евреин, да не останит... Со 0 множење... А и тие што ги бранат ними... Упс... Извини... 10 мин. Власт па да вииш...
Ништо лично, го подржувам планот за нивно требење...:back:

Кој е кој???

..In its broader meaning as a geographical term, Palestine can refer to an area that includes contemporary Israel and the Palestinian territories, parts of Jordan, and parts of Lebanon and Syria.

Byzantine administration of Palestine was temporarily suspended during the Persian occupation of 614–28, and then permanently after the Muslims arrived in 634 CE, defeating the empire's forces decisively at the Battle of Yarmouk in 636 CE.
In 638 CE, Caliph Omar Ibn al-Khattab and Safforonius, the Byzantine governor of Jerusalem, signed Al-Uhda al-'Omariyya (The Umariyya Covenant), an agreement that stipulated the rights and obligations of all non-Muslims in Palestine.[81] Jews were permitted to return to Palestine for the first time since the 500-year ban enacted by the Romans and maintained by Byzantine rulers.

Веќе во 12 век Муслиманите се мнозинство.http://en.wikipedia.org/wiki/Palestine#cite_note-Shahinp10-85http://en.wikipedia.org/wiki/Palestine#cite_note-palestineeb-63

...The region in question covers parts of five Balkan countries: Greece, the Republic of Macedonia, Bulgaria and minor parts of Albania and Serbia, and covers approximately 67,000 square kilometers (km2) and a population of 4.76 million.

..Despite the empire's power, from the beginning of the 6th century the Byzantine dominions were subject to frequent massive movements and attacks on the part of the trans-Danubian Slavs. In the beginning of the 7th century at the time when domestic troubles weakened the defenses at the northern frontier of the Byzantine state, they made their settlement between the Danube and the Aimos range. From then onwards, Slavic invasions were carried on intermittently and Slavic penetrations of the northern parts of the Balkan Peninsula continued either in the form of war-like invasions or settlement by family units.

Еве и Грците имале право кога бомбардирале, убивале мачеле и прогонувале Македонци.:toe:

Па по нечии математики и теории, ќе дојде ден и коа тоа ќе биде точно...

И Грците нема да бидат окупатори и оние што масакрирале, туку само народ што бранел "своја" територија...

Ама од каде своја... Од каде Израел ?

Купена со пари држава... Море... До срж маање по нив...

Еве и Грците имале право кога бомбардирале, убивале мачеле и прогонувале Македонци.:toe:

Ако така ти одговара да ја интерпретираш историјата, праи го тоа.
Што се` не прочитавме, па и твоево ќе мине.

Кои морале да носат шамии и фереџиња и бурки. Самоволно ставање на сопственото битие во јаремот на религиозните правила поставени пред 14 векови.

Кукууу нонеее..:tv:
Па верниците Евреи или незнам какви фанатици на првата брачна ноќ кога ја губеле невиноста се покривале со чаршаф и се обработувале низ едно дупче... :uvo::uvo:
Ова еден Евреин ми има кажувано.

Ако така ти одговара да ја интерпретираш историјата, праи го тоа.
Што се` не прочитавме, па и твоево ќе мине.

Џабе што ќе мине. Некои ќе ги изгази, па пак, нема да го видат.:toe:

Не бе таман сум си. Во втора, бидејќи темава е на угорница, а и ти постар па пешки да ме навстасаш.
Палестинците згрешиле што се населиле на еврејска, од Бога дадена ветена земја.
Тоа си е факт па ти врти сучи, може и со англичаните во северна ирска или баскијците да направиш споредба, џабе ти е.

Бог дава но и одзема за казна,имаш во Стариот Завет,е сега ако не си го дочитал убаво тоа е друга работа,а понекогаш треба да го читнеш и Новиот Завет,колку за промена,и за твое добро.:toe:

Payback time сега е редот за другите.И?

Сте си ги измешале термините.
Израел не врши геноцид, едноставно им вели да се потприберат.
Всушност постои огромна резерва и толеранција од страна на Израел, огромно внимание за цивилите и штетата.
Се забавуваат како мачка кога си игра со глувче.
Можете да замислите што ќе остане од палестинците и од арапскиот свет, ако Израел стане сериозен.
Се воздржуваат колку можат, но да не заборавиме се работи за војна, а во војната има некои други правила.
Околу забавава не знам кај го забележа тоа.Обрни внимание малку на Израелските војници кои заминуваат во Газа.Не ќе да е дека си играат.

Бујрум замисли што ќе стане ако стане израел ептен сериозен.
Војната нема правила.Ама оди во двата смера.

Што се однесува до темава,секој си има своја гледна точка.Најдобро би било занас да си гледам од онаа неутралната.А што загинаа многу цивили загинаа.Виновни се и едните и другите.Ама веќе не битно за нив вели?

decko tesko deka rimjanite gi donesoa amamite i banjite. toa da ne bea turcite :pos2:

Римјаните римјаните тоа што на западњачките племиња им требаше векови да им текне дека разурнале голема цивилизација па да продолжат со неа е друга прича :helou:

Што се однесува до темава,секој си има своја гледна точка.Најдобро би било занас да си гледам од онаа неутралната.А што загинаа многу цивили загинаа.Виновни се и едните и другите.Ама веќе не битно за нив вели?

Izgleda po neutralna strana od toa da gi branime civilite ne gledam. Ne treba li nekoj da odgovori za tie civili sto zagina, ili toa ne vazi za evreite!

И седиштето на ОН во Газа беше гранатирано па никому ништо! Палестинците се колателарна штета според проценките на моќниците.

ej ova da ne go napisas uste ednas zas toa e dokaz za tvoeto iq nivo. odi ednuska procitaj pa posle dojdi tresis gluposti. so vakvi lagi ne veruvam deka ke imas efekt. hristijanstvoto e tocna religija kade sto naucnicite se ubivale, bidejki vo biblijata stoi deka sonceto kruzi okolu svetot :pos2::pos2::pos2:, umetnosta so vekovi bilo zabraneta, akterite se ubivale deka bile vesterki, a den denes papata e protiv kontracepcija, plus vo biblijata pisuva deka sekoj se raga so gnev bidejki e plod na geneven cin (seks). vakvi argumenti mozes da najdes kolku sakas i vo koja religija sakas.

Ахх - значи не ми одговараш дека Мохамед не бил педофил, туку ми кажуваш некои работи за Библијата и христијанството.
Работите кои христијанството ги правело во средниот век сега се осудени дури и од самата црква, а западното општество се надраснало самото себе си во 20 и 21 век и секој може да верува, и да се понаша религиозно како што сака. Ај ти ако си жена пробај во Иран да одиш на улица без фереџе!

А за тоа колку е исламот педофилска религија погледни го инсертов од едно интервју со еден имам.

Види колку девојчево го сака Алах и како си научило се за него. СПоред тебе незе мозокот не и е испран уште од најмала возраст, тоа знаење Алах сам и го кажал.

Или ова 3 и пол годишно девојче кое „знае“ дека евреите се лоши и дека се „мајмуни и свињи“.

Не постои друга религија на светот која ги учи децата на омраза. Само исламот е таква религија. Исламот е омраза кон се што не е ислам.

A be luge, 450 deca se ubieni, 1/3 od site zaginati. Sto se tie krivi u pm. I toa ti e uspesna ofanziva. A be neka idat pravo vo Mrtvo More neka se udavat, pa toa e gnasno, 450 deca.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom