А1 го поддржува холокаустот Газа!

Незнам за вас луѓе ама јас ги подржувам ова Израелциве, оти хамас му прават исто ко сиптариве со ни правеја нас во 2001, само што Израелциве убаво му враќаат, а то што гинат деца, жени нема гајле тие се муслиманско племе че се накотат пак...

сите оние кои што го оправдуваат убивањето на деца, кои велат дека тие ќе се „накотат„ како да се зајаци и што се прават дека ГО САКААТ Тоше се за мене ова ---> :pusk:.
Ти не можеш да го сакаш Тоше и неговата идеологија а да го оправдуваш убивањето на НЕВИНИ ДЕЦА!

Sram da im e na A1 treba realno da ja pretstavat situacijata...na wadja social netvork chatuvav so palestinec i kaza deka CIONISTITE stanaa FASISTI
Па дај сега чатувај со некој Израелец и види тој што ќе ти рече.Ние само без везе можиме да си правиме филмој.Тие таму си имаат свои проблеми и не верувам дека ние можеме да ги разбереме.Боли сега а?Е евреите не простуваат.Треба да се знае дека тие и за еден војник можат да ја растуркаат не само Газа туку и се мшто е Палестинско.Но мене ме чуди едно.Како никој од нас не реагираше кога арапските самоубијци секојдневно разнесуваја цели автобуси со луѓе и при тоа не одбираќи дали има деца или жени.Не сум ни јас за убиства но Хамаз се криеја токму зад зените и децата и затоа се случи тоа што се случи.Па пред некоја година и шипттарите го правеа тоа ние би требало тоа добро да го знаеме.А Израел?Па да се знае кој е кој.

сите оние кои што го оправдуваат убивањето на деца, кои велат дека тие ќе се „накотат„ како да се зајаци и што се прават дека ГО САКААТ Тоше се за мене ова ---> :pusk:.
Ти не можеш да го сакаш Тоше и неговата идеологија а да го оправдуваш убивањето на НЕВИНИ ДЕЦА!

А каква пак сега врска со темава има Тоше.Што туку го пикаш каде што нетреба.Гледај убаво што си напишал и што се за тебе тие што убивале деца,а потоа тука го мешаш Тоше.Пред да го пратиш постот провери што си напишал.

членот зад кој го оставив јас тој коментар го стаил Тоше во потписот, ни кажува колку го сака Тоше а истовремено го оправдува убивањето на невини деца.

членот зад кој го оставив јас тој коментар го стаил Тоше во потписот, ни кажува колку го сака Тоше а истовремено го оправдува убивањето на невини деца.

Нека почива Тоше во мир но незнам како може некој без да размисли да го меша во темава.Но тоа што се случи во Газа нее само убиства на деца,како што го прикажуваат палестинците.Тоа е војна.А војната не одбира деца и жени и старци.Војната е највалканото нешто.И ние пред 7 год.бевме исто вака представени што воопшто нее точно, нели?Нашите бранители беа убијци на деца?Истото е и во Израел.

Нека почива Тоше во мир но незнам како може некој без да размисли да го меша во темава.Но тоа што се случи во Газа нее само убиства на деца,како што го прикажуваат палестинците.Тоа е војна.А војната не одбира деца и жени и старци.Војната е највалканото нешто.И ние пред 7 год.бевме исто вака представени што воопшто нее точно, нели?Нашите бранители беа убијци на деца?Истото е и во Израел.
Кој си па ТИ да ми кажеш јас ШТО да мешам или да не мешам ? Сакаш да ми кажеш како да размислувам ? Си се заебал. Нашите бранители беа глупи да сватат дека во 2001 беше инсцинирана етничка војна од страна на Америка.

Кој си па ТИ да ми кажеш јас ШТО да мешам или да не мешам ? Сакаш да ми кажеш како да размислувам ? Си се заебал. Нашите бранители беа глупи да сватат дека во 2001 беше инсцинирана етничка војна од страна на Америка.

За момент помислив дека кај тебе е проблем само општата култура но ти другарче имаш проблем со интелигенција.Зошто?Ако немаш проблем ќе сватишдека нашите бранители не беа глупи туку ти си глуп па неможеш да сватиш што си напишал.А мене кур ме боли како ти размислуваш.Ако воопшто размислуваш.

И што ако бранителите сватеа ?

Но мене ме чуди едно.Како никој од нас не реагираше кога арапските самоубијци секојдневно разнесуваја цели автобуси со луѓе и при тоа не одбираќи дали има деца или жени.

Mene me cudi pa druga rabota, Zosto vo 1903 nemalo arapski samoubijci da se setaat niz "zapadot" i da ubivaat "nevini", i zosto imalo takvi Makedonci togas a denes nema???

Mene me cudi pa druga rabota, Zosto vo 1903 nemalo arapski samoubijci da se setaat niz "zapadot" i da ubivaat "nevini", i zosto imalo takvi Makedonci togas a denes nema???

Да ти признаам не го разбирам потполно прашањево но мојата споредба со фанатиците самоубијци не значи дека јас одобрувам насилство и го оправдувам убиствата на деца.Не не боже сачувај.Но пак се прашувам зошто некако кога ќе слушневме како бомбаш самоубиец разнесол цел автобус со луѓе и сето тоа го примавме со некаква рамнодушност а сега кога му докурчи на евреите и кога почнаја со сиот собран гнев да враќаат нас наеднаш почна да не боли.Ете тоа не ми е јасно.

E pa, za se si ima pricina, be. Nemoze tukutaka arapite samoubijci da ni se posimpaticni od angliskite slugi. Zatoa i bese prasanjeto.
Pomisli malku, aj.
Malku pomos..
http://en.wikipedia.org/wiki/Palestinian_refugees

For the start of the Palestinian Exodus, see 1948 Palestinian exodus.
For the continuation of the Palestinian Exodus, see Palestinian Exodus 1949 to 1956.
For the flight due to the Six-Day War, see 1967 Palestinian exodus.
For Jewish refugees resulting from the Arab-Israeli conflict, see Jewish exodus from Arab lands.
For the Palestinian annual commemorative day, see Nakba Day.
http://www.mideastweb.org/mrefugees.htm

Izgleda im skurcilo be bratko...

Од една страна има утепани 11 евреи, од друга нат илиада главно деца и жени. На тиа дека са утепани жената и децата шо им останува? Како ке живеат? Останува им само одмаздата.
Сметам дека евреите прават со палестинците това шо правеше Хитлер со них. Ич не ги сакам арапите, ама да утепаш толко жени и деца. Ова е фашизам.

E pa, za se si ima pricina, be. Nemoze tukutaka arapite samoubijci da ni se posimpaticni od angliskite slugi. Zatoa i bese prasanjeto.
Pomisli malku, aj.
Malku pomos..
http://en.wikipedia.org/wiki/Palestinian_refugees

For the start of the Palestinian Exodus, see 1948 Palestinian exodus.
For the continuation of the Palestinian Exodus, see Palestinian Exodus 1949 to 1956.
For the flight due to the Six-Day War, see 1967 Palestinian exodus.
For Jewish refugees resulting from the Arab-Israeli conflict, see Jewish exodus from Arab lands.
For the Palestinian annual commemorative day, see Nakba Day.
http://www.mideastweb.org/mrefugees.htm

Izgleda im skurcilo be bratko...

Ооооооо.Ти далеку си се вратил.Но ако ги зачита моите постови од почеток ќе видеше дека јас напишав оти нивните несогласувања имаат подолг историјат кој ние не можеме да го разбереме.Ти очигледно ме наведуваш на тоа што во 1948 г.палестинците се протерани од родната грутка и од тогаш се почнува.Но ако прашаш пак некој евреин тој ќе те однесе уште поназад и ќе ти раскаже други работи.И ако продолжиме јас и ти да се навраќаме наназад кој знае и ние кај ќе завршиме.Можеби некаде пред Христа.Како сакаш речи некому му скурчило но факт е дека Израел е некој и нешто во светот.И би требало да се осуди тој што се дрзнал со нив да ги мери силите.Се знае што го чека.И нека излези ако се преценил а не да се крие зад зени и деца.И дообјасними кој се тоа Англиските слуги.

Незнам за вас луѓе ама јас ги подржувам ова Израелциве, оти хамас му прават исто ко сиптариве со ни правеја нас во 2001, само што Израелциве убаво му враќаат, а то што гинат деца, жени нема гајле тие се муслиманско племе че се накотат пак...
Лесно ти е тебе така да речиш ЧЕ се накотат пак...

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom