А1 го поддржува холокаустот Газа!

Лесно ти е тебе така да речиш ЧЕ се накотат пак...
Лесно е брат кога цел свет станува муслимански, ако продолжат вака работиве за едно 30 години 40 проценти од светското население ќе бидат таква раса, уште 40 проценти кинези и црци, и накрај нас белциве ќе не населат на антартик „белиот континент“... Расизам не расизам то е:toe:
А иначе он топик Војна е гинат и деца и жени, ако му чини нека си пребегаат во палестина и таму нека си живеат меѓу свои луѓе...

А иначе он топик Војна е гинат и деца и жени, ако му чини нека си пребегаат во палестина и таму нека си живеат меѓу свои луѓе...

:nesvest:И каде е таа Палестина???

Сигурно не е во појасот од газа... Зборот е кај сакаат нека одат како бегалци ако не сакаат да гинат... Немојте сега родно земјиште ова она да ми велите, во земја зафатена од војна толку многу нема место за жени и деца...

Се правиш како да не разбираш или стварно не разбираш?Сега ти изводиш као палестинците биле протерани од родната им грутка и како над нив е извршен егзодус.И немој да ми покажуваш некои сајтови и да ме убедуваш или ако веќе го практикуваш тоа побарај и нешто од Израелците.Тие ќе ти кажат дека некогаш многу порано и над нив бил извршен егзодус и само си ја повратиле нивната територија.Е па сега кој е во право пичкаму материна.Само многу не ги жали оти еве и после примирјато ХАМАЗ провоцира испукуваќи ракети на еврејте.Изгледа дека 3000жртви многу и не му значат.

[24.01.2009] А1 - Палестинците пак го ракетираат Израел

Еве како изгледаат навистина работите :
palestincicekaatnahrana.jpg

По тринеделното бомбардирање во холокаустот Газа беа убиени 1330 Палестинци од кои 437 деца, 110 жени и 123 постари мажи. 5450 се повредени - 1855 деца и 795 жени. Израел го држи Газа уште затворен и не дозволува да влезат камионите со хуманитарна помош. Луѓето таму немаат за јадење, водата од бунарите им е загадена, болниците ги немаат веќе ни основните медицински материјали за лекување!

Уааа А1 го подржувате ова воено злосторство. Никој нема легитимитет да убива невини жени и деца па и вие уште да го подржувате! Со ова извртување на вистината од нашите медиуми во врска со Палестина, се подржува холокаустот Газа.
Никој нема право да ве осуди за вашето лично мислење! Не бидете кукавици и не се преправајте дека се е во ред!

Затоа ве повикувам да протестираме сите против А1 за ширење на дезинформации и креирањето на искривеното јавно мислење! Но, проблемот кај А1 е, тие го кријат нивниот официјален email, ниту пак стои email или било каков контакт од авторот на вестта. Погледнете http://a1.com.mk/kontakti.asp . Помогнете, одвоете 5 минути наместо да играте кантер или нешто слично! Ако знае некој како да ги контактираме нека пишува овде!
http://bumerang.blog.com.mk/node/206095

ZASHTO NE POGLEDNESH NA DRUGATA STRANA NA MEDALOT?
muslimanite vo cel svet prava problemi (sveta vojna DJIHAD).:toe:

sto da odgovaram be abdal, ti samo treskas nekoi gluposti bez da navedes fakti a jas ti zboruvam so istoriski fakti. muhamed bil pedofil!!! daj mi dokaz, lesno e taka da se sirat lazni raboti. evo i jas ke napisam DameMak e homoseksualec, i sega sto ? ako pocnime vakA kaj ke odi muabetot. ama se gleda deka intelektualno ne si vo nivo da vodis debata so fakti tuku so prazni muabeti i nema sto da komentiram so tebe poveke.ajde odi veslaj sega

Имаш доказ во Куранот и во „светите книги“ на исламот. Таму пишува:
Ајше имала 6 години кога ја земал Мухамед за жена.
Само го ставал половиот орган помеѓу нејзините нозе до 9 години (ама не го ставал во незе). Што да ти кажам - многу добар човек, сметал дека била многу малецка кога имала 6, 7, или 8 години. БЉАААК!!
Кога Ајше наполнила 9 години типот сметал дека е веќе доволно возрасна и имал целосен сексуален однос со неа.

ТОА ГО ПИШУВА ВО МУСЛИМАНСКИТЕ СВЕТИ КНИГИ!

И ти сега ќе ми кажеш дека Мухамед не бил педофил? А имал сексуален однос со дете од 9 години!

ништо. како и да гледаш газот ти е одпозади.

Кој си па ТИ да ми кажеш јас ШТО да мешам или да не мешам ? Сакаш да ми кажеш како да размислувам ? Си се заебал. Нашите бранители беа глупи да сватат дека во 2001 беше инсцинирана етничка војна од страна на Америка.

сите оние кои што го оправдуваат убивањето на деца, кои велат дека тие ќе се „накотат„ како да се зајаци и што се прават дека ГО САКААТ Тоше се за мене ова ---> :pusk:.
Ти не можеш да го сакаш Тоше и неговата идеологија а да го оправдуваш убивањето на НЕВИНИ ДЕЦА!

еххх какви луѓе има...како тоа се ти да знаеш....најпаметен си тука??? да знаеше се немаше да седиш тука на пц...и да вреѓаш пи*** ли ти материна.......не пишувам многу по теми...само читам..интересно ми е мислењето на луѓево кои си го исполнуваат слободното време пишување на свои мислења и анализирање на работи....А ТИ БЕ ??? кај и да те видам само се препуцаваш сас некога...!!!...остави ги другите членови да пишуваат ...остави ја темата да оди во добар правец...и така нема ништо паметно да прочитаме од тебе ... поздрав

Имаш доказ во Куранот и во „светите книги“ на исламот. Таму пишува:
Ајше имала 6 години кога ја земал Мухамед за жена.
Само го ставал половиот орган помеѓу нејзините нозе до 9 години (ама не го ставал во незе). Што да ти кажам - многу добар човек, сметал дека била многу малецка кога имала 6, 7, или 8 години. БЉАААК!!
Кога Ајше наполнила 9 години типот сметал дека е веќе доволно возрасна и имал целосен сексуален однос со неа.

ТОА ГО ПИШУВА ВО МУСЛИМАНСКИТЕ СВЕТИ КНИГИ!

И ти сега ќе ми кажеш дека Мухамед не бил педофил? А имал сексуален однос со дете од 9 години!

again again and again. uste ednas dokaza kolku imas poima od toa sto zboruvas. te molam smeni go tvojot prostacki stil, pa ne sme na pazar koj sto saka da napisa i pritoa da ne navedi dokazi, argumenti. ako ima takov podatok a znam deka nema najdi go i navedi go. dosta so prazni muabeti. mislam ako imas kapacitet da razgovaras preku argumenti ako nemas, a ocigledno deka nemas togas nema sto da komentiram
p.s DameMak vcera imase seks so eden crnec pozadi gtc. E ova e tvojot stil, samo prazni muabeti bez dokazi

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom