А1 го поддржува холокаустот Газа!

Drugar,
Se dodeka Amerika postoi Izrael ke vladee!!!! A ova arabive nisto ne im veruvm. Evreite barem napravile promena na svetov kako Albert Einstain, Elie Wisel, Eirc Maskin, Henry Kissinger i drugi

ova arabive nisto nemaat napraveno!! samo se palat so Jihad

Арапите те научија тебе да броиш :)
Арапите донесоа хигиена во европа, и канализација.
Арапите измислија сауни, кои што за тебе денеска се луксуз :) а во нивно време беа бесплатни.

Не мешај баби, и жаби. Радикални страни, од едните и другите, ништо не донеле.

Како бе нема никаков Холокауст!?1330 убиени,437 деца,110 жени ова не е Холокауст!?

aj gledaj go videovo i posle komentiraj.
Ова е некоја градинка или поим неам што ама децата не ја играат претставата за Царот кускуле први, или Девојчето со кибритчињата.....

децата се поделени во неколку групо што изгледа претставуваат различни начини на терористичко дејствување....

тие што им тапшаат во првите редови, во војнава се во вторите, оти првите се зафатени и резервирани за децата!
Место да им дадат мечиња они им дале појаси си бомби и пушки,
изопачен народ, ако не си ги жалат они децата, јас да не треба да ги жалам?!

Лонг лив Палестина, Фри фром арабс!!!

Bat-Elohim убава песна, знаеш што пеат?
ме потсеќа на еден маскенбал во берово, премаскирани како ловџии. Не гледам голема разлика помеѓу беровскиот и овој

Bat-Elohim ме увери и мене и другите шо го читаат твоето срање.

Bat-Elohim ме увери и мене и другите шо го читаат твоето срање.

јас не сакам да уверам никого ништо. Нема холокауст, кога сами си ги тераат жените и децата да им бидат штит. Шо да се прави... за таа цел се родени...за таа цел умираат.

За Газа ама воопшто не ме боли дали има холокауст или не знам што. Воопшто не ме интересира што ќе се случи со "земја" која ги учи децата од 3 годишна возраст да читаат упатства за бомби и управување со оружје, за тие деца кога ке пораснат да бидат дел од терористичките организации и да извршуваат бомбашки - самоубиствени напади врз држави каде што живее невин народ.
Не се залажувајте така лесно дека демек тие од Газа се китки за мирисање а Израел е вистинскиот убиец овде.

ДОКАЗ: Видеото погоре!

Инаку браво за децата изгледа многу се гордеат со тоа што ги учат и што ќе го прават еден ден...Е ова ти се вика МУСЛИМАНСТВО! Ова е најверојатно идната генерација на Хамас и Ал Каеда...

Работава е Pay Eigh Peny to Save Israel! PEPSI

Арапите те научија тебе да броиш :)
Арапите донесоа хигиена во европа, и канализација.
Арапите измислија сауни, кои што за тебе денеска се луксуз :) а во нивно време беа бесплатни.

Не мешај баби, и жаби. Радикални страни, од едните и другите, ништо не донеле.

За болдираното Рим беше тоа шефе не зимај заслуги од нив:smir: Патем и Римјаните знаеа да бројат :vozbud: I II III IV V VI VII VII IX X :back:

Бројот на жртвите, како и тоа кои се жртвите може да повлече заклучок дека станува збор за геноцид (биле убиени жени, деца и старци).

Но факт е дека Хамаз се криеја во цивилни објекти.

Сега - муслиманскиот свет поведува една сеопшта кампања во медиумите, пишани, електронски и Интернет - за прогласување на интервенцијата на Израел како „геноцид“. АРНО ама - тој нивни обид не е воопшто прифатен безрезервно во западниот свет. ЕУ рекоа - ќе ги испитаат сите тврдења за геноцид и за кршење на правилата на волување од страна на израелската армија.

Дали јас како учесник на форумов го оправдувам убивањето на деца, жени, старци од било која нација и религија? НЕ.

Ама кого го осудувам за тие човечки загуби?
ГО ОСУДУВАМ ХАМАЗ. Тие типови прво ракетираа цивилни населби во Израел, или праќаа самоубијци-бомбаши во Израел, а како пички се криеја зад цивилното палестинско население кога Израел нападна. Имало цивилни жртви. И сега Израел им е крив.

СО ЛУЃЕ СО ИЗМИЕНИ МОЗОЦИ НЕ МОЖЕШ ДА ПРЕГОВАРАШ ИЛИ РАЗГОВАРАШ. ТИЕ ИМААТ ЕДНА ЦЕЛ - ДА УМРАТ ЗА АЛАХ И СО СЕБЕ ДА ПОНЕСАТ ШТО ПОВЕЌЕ ОД „НЕВЕРНИЦИТЕ“.

Вака сега:

Појасот Газа е крајбрежен појас на источниот брег на Средоземното Море. На југозапад се граничи со Египет, а на север и исток со Израел. Долг е 41 километар, а широк од 6 до 12 километри. Вкупната површина на појасот изнесува 360 квадратни километри. Називот на појасот доаѓа од најголемиот град, Сити. Има околу 1,4 милиони палестински жители. Појасот Газа е дел од Палестинската самоуправа, но Израел го контролира воздушниот простор на Појасот и пристапот од море до него.

http://mk.wikipedia.org/wiki/Појас_Газа

Општина Пробиштип се наоѓа во северниот дел на Источна Македонија. Пробиштип изнесува околу 16.500, од кои околу 10.000 жители живеат во градот Пробиштип, а останатите во 36-те населби од просторот, кој го носи историско-географското име Злетовска област.
Општина Пробиштип зафаќа територија од 325,57 km2 и има густина на населеност од 49,74 жители/km2.

http://mk.wikipedia.org/wiki/Општина_Пробиштип

Ако ова не ви наликува на концентрационен логор, тогаш јас не знам зошто воопшто се расправате???????? Јасно е зошто се децата толку "горди"....
Државата Израел е единствената на која и се дозволени овие најсурови фашистички методи во 21 век и како таква треба да уништена без разлика дали од ќе биде од палестинските бомби или преку договор во рамки на ООН како што и беше создадена.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom