- Член од
- 29 јуни 2014
- Мислења
- 25.904
- Поени од реакции
- 42.604
Wat?
Wat?
60 годишна Леди Макбет....нема шанси бе.
Не беше и никаков Марик14.Нормално, кој друг ако не пресвети Марик14 ти го лапна бејтот
Agreed.никаков Марик14.
Уф, ќе те разочарам, ја немам читано книгата така да тотално ништо не знам освен најосновен плот...Dune <3 Од лани му се радувам и го очекувам, нешто слабо инфо за филмов на нет. На кои категории би типувал - можеби визуелни ефекти и? Шаламеј би бил солиден Пол според тебе?
Ма он пола холивуд го компонира веќе му е ради реда све ова хахаТој и за Бонд нели компонира?
Да не биде со двојна номинација годинава..
дензел вашингтон како магбет се надевам у иднина ќе има филм кај што Кристиан Бејл ќе го глуми Нелсон Мандела
Зар ја ти изгледам на несериозен човек што би се шегувал?Ауу и други црнци ќе имало ,Јас мислев или заебанција е или вие се дупчите дека ќе е Макбет наместо Отело.
отело има смисла да е црн пошто и у драмата е црномањест, исто и во еден филм го глуми Лоренс Фишбурн, али Магбет црнец60 годишна Леди Макбет....нема шанси бе.
Автоматски споено мислење:
Ауу и други црнци ќе имало ,Јас мислев или заебанција е или вие се дупчите дека ќе е Макбет наместо Отело.
Ја немам ни јас (а во план ми е), само старава екранизирана верзија ми се има многу живо врежано во меморија и затоа и се испозапалив по новава. <3 Да, да, некако ви држат вода прогнозиве за потенцијалните номинации за режија, кинематографија и музика. Навивам и за малиов што ќе ја толкува главнава ролја (а не сум го гледава освен во Little women).Уф, ќе те разочарам, ја немам читано книгата така да тотално ништо не знам освен најосновен плот...
Па да, ваљда би имал нешто од тие категории, ама кој знае, ќе видиме, сепак режисеров е миленик на Академијата, а и има огромен буџет филмот..ако ништо друго ваљда визуелни номинации би имале...
Шаламе ти е несфатен уметник, ноншалантен фраерчина што заведува со незаинтересираност ама вечно во потрага по вистинска романтичарска љубов.Ја немам ни јас (а во план ми е), само старава екранизирана верзија ми се има многу живо врежано во меморија и затоа и се испозапалив по новава. <3 Да, да, некако ви држат вода потенцијалниве номинации за режија, кинематографија и музика. Навивам и за малиов што ќе ја толкува насловнава ролја (а не сум го гледава освен во Little women).
Ќе умрев немаше да знам дека овој се чита ШаламеШаламе ти е несфатен уметник, ноншалантен фраерчина што заведува со незаинтересираност ама вечно во потрага по вистинска романтичарска љубов.
Шаламе во секој филм го глуми Шаламе.
Обавезно да изгледаш уште нешто, новиот на Вуди пример.
Тард сум, јас па мислев дека се изговара „Шаламеј“.Ќе умрев немаше да знам дека овој се чита Шаламе
Не се согласувам баш. Можеби, ете, улогата во Lady Bird му беше слична со таа во Little Women (и двата на Грета Гервиг), ама во сите останати филмови кај што сум го гледал е различен. Мене особено ми се допадна во Beautiful Boy, ги заслужи сите пофалби за таа улога. За Call Me by Your Name да не правиме муабет. Во Interstellar кратко го видовме, ама таму беше дете, ептен поинаква улога од останатите.Шаламе ти е несфатен уметник, ноншалантен фраерчина што заведува со незаинтересираност ама вечно во потрага по вистинска романтичарска љубов.
Шаламе во секој филм го глуми Шаламе.
:OНе се согласувам баш. Можеби, ете, улогата во Lady Bird му беше слична со таа во Little Women (и двата на Грета Гервиг), ама во сите останати филмови кај што сум го гледал е различен. Мене особено ми се допадна во Beautiful Boy, ги заслужи сите пофалби за таа улога. За Call Me by Your Name да не правиме муабет. Во Interstellar кратко го видовме, ама таму беше дете, ептен поинаква улога од останатите.
Сепак си целосно во право со ова, кога се работи за факти си швајцарски сатЗар ја ти изгледам на несериозен човек што би се шегувал?
Јас Чаламет го читав претходноЌе умрев немаше да знам дека овој се чита Шаламе
A Beautiful Boy не ми е гледан.Не се согласувам баш. Можеби, ете, улогата во Lady Bird му беше слична со таа во Little Women (и двата на Грета Гервиг), ама во сите останати филмови кај што сум го гледал е различен. Мене особено ми се допадна во Beautiful Boy, ги заслужи сите пофалби за таа улога. За Call Me by Your Name да не правиме муабет. Во Interstellar кратко го видовме, ама таму беше дете, ептен поинаква улога од останатите.