И мене ми беше тоа чудно, ама после ми текна: во 2002, кога зеде Оскар, не го пуштија да настапи, зашто одби да биде цензуриран и да не псуе. Сега демек да ја исправат неправдата, го пуштија да псуе, ама му ставија по едно кратко бип на секој F-Word.Ни јас не сум го гледала, али сепак не разбрав зошто настапува тој сега. Ај да промовираше некоја нова песна.
Леле тоа па...Да беше црнкиња со даунов синдром, Шиа сега ќе го јадеше.
Дај не замарајте многу сте досадниПаразит е ужасен просек и не ми е јасно како некои мислат дека е нешто вонредно. Нешто слично мислам и за Knives Out. Сепак, филмот нема ни еден бел маж (ни у кастинг, ни у остала продукција) и заслужено си зема Оскар за најбољи филм.
Да не се лажеме, трпението и гестикулациите му беа за никаде.Леле тоа па...
Не ми се верува дека прочитав хејт за тоа..
Ама уопште немаше ништо лошо направено Шиа, најкјут се однесуваше со дечкото..
какви луѓе има само еј, човек не може ништо да направи одма секакви реакции му излегуваат
Имало до сега филмови кои незаслужено добиле оскар, ерго више никад не треба да имаме забелешки за таа работа.Дај не замарајте многу сте досадни
СРЕЌА ПА ОВИЕ БЕА НЕШТО ЕКСЕПШНЛ МУВИС
Прегледај го приврзокот 233125
Да, не треба да те изненадува.Имало до сега филмови кои незаслужено добиле оскар, ерго више никад не треба да имаме забелешки за таа работа.
I’m a dude, so you might find this way off. But I didn’t interpret it the same way.I am disappointed in Brie Larson, Sigourney Weaver, and Gal Gadot for attempting to lift women up at the Oscars and yet making sexist jokes about men. We won't achieve equality by sexualizing men, and I'm not here for it.
My kind of feminist.
Паразајт е многу добар филм, и според мене, заслужуе Оскар.Дај не замарајте многу сте досадни
СРЕЌА ПА ОВИЕ БЕА НЕШТО ЕКСЕПШНЛ МУВИС ОСОБЕНО ОНОЈ ОД 2017
Прегледај го приврзокот 233125
Да не се лажеме, трпението и гестикулациите му беа за никаде.
А кој друг, можеби Педро Алдомовар и Антонио Бандерас или пак модерните француски Клетници?Кој и да добиеше од Паразит, Мериџ стори или Џокер немаше да биде незаслужено. Евентуално и 1917 што го немам гледано.
Нефер во целава приказна е што доби и за најдобар филм и за најдобар странски филм, кога веќе освои една од категорииве, другата категорија требаше да ја освои друг филм.
Зошто да не Алмодовар или Медениве?А кој друг, можеби Педро Алдомовар и Антонио Бандерас или пак модерните француски Клетници?
Се надевам дека не си сериозен, па и оној полскиот Корпус Кристи имаше повеќе шанса од Медениве.Зошто да не Алмодовар или Медениве?