Некој се нажалил што Ди Каприо не е номиниран, па хејта се останато што им потенцијал за Оскар 

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Da vidis tek pa kakvi serii gleda![]()
Може само да знаеме кои ти се топ 5 филмови и топ 5 актерски изведби во филмови?А богами и контра аргументиве вриштат.
Можно е баш заради тоа што знам нешто за Клетници и за Фантин да не ми се допаѓа ни филмот ни целата попма околу изведбата на Ен Хатавеј.
На момент изведбите, особено на Расел и Хју, се толку очајни што изгледаат комично.
Хм... не... не сакам ни да го коментирам ова нешто.
Ако ова ти е врв тогаш да е запраша човек колку филмови имаш всушност изгледано во животот.
Тоа или ти си го имаш преценето твоето познавање од областа филм.
Или едноставно премногу си пристрасен.
Добро, пиши во која тема сакаш. Пиши во таа за генерална дискусија на подфорумов. И во Авијација подфорумот пиши ако сакаш, баш ме интересира. Зошто ако ова ти е пренафукано, сакам да прочитам што за тебе е кулминација на филмското платно.Најпрво би сакала да ти се заблагодарам на љубопитноста ....
Ама навистина не гледам причина зошто би дискутирала за моите топ 5 филмови и актерски изведби во темата 85-то издание на Оскарите.
Мислам дека нема потреба. Ќе испадне дека се убедуваме за филмотДобро, пиши во која тема сакаш. Пиши во таа за генерална дискусија на подфорумов. И во Авијација подфорумот пиши ако сакаш, баш ме интересира. Зошто ако ова ти е пренафукано, сакам да прочитам што за тебе е кулминација на филмското платно.
Добро, пиши во која тема сакаш. Пиши во таа за генерална дискусија на подфорумов. И во Авијација подфорумот пиши ако сакаш, баш ме интересира. Зошто ако ова ти е пренафукано, сакам да прочитам што за тебе е кулминација на филмското платно.
И Нора Џонс ќе ни пее на Оскарте, ќе ни ја пее насловната нумера од Ted!![]()
Вашингтон.А зошто никој не го спомнува Вашингтон ?
ПоззВашингтон.