Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Том Крео, ликот го глумеше Хју Џекмен, од The Fountain на Дарен Аронофски.Zlatikevichius Од кој филм ти е аватаров?
Јас сум уште (релативно) noob тука! За да знаеш кој е саркастичен, кој трола, кој е ироничен а кој реален мора прво детално да ги запознаеш луѓето, нели? Иако за некои од авион се гледа што се и какви се.Ти викам јас, форумов сеуште не е подготвен за твојот сарказам. Мислат дека сеуште си тапчо, што скоро и да не е вистина![]()
се` е хипстери...Иако за некои од авион се гледа што се и какви се.![]()
Се надевам дека и ова е саркастично... штом Бене кликнал like...Јас искрено се надевам дека НЕМА да добијат оскар следниве:
Anne Hathaway ( Секоја чест за жртвата која ја направила со шишањето и слабеењето, ама АМАН од делење оскари чисто заради физичка трансформација.)
Hugh Jackman ( Не дека беше лош, ама сепак не заслужува оскар)
Jennifer Lawrence ( Талентирана девојка, ама едноставно премлада за таква улога и тоа се чувствуваше низ филмот)
Сите сме хипстери - на овој или оној начин bro!!!се` е хипстери...
Се надевам дека и ова е саркастично... штом Бене кликнал like...![]()
Ок, сконтавме веќе дека не ти се бендиса Лез Миз, не те кривам, не е за секого. Ама ова „аргументиве“ ти вриштат. Не е оскарот за физичка трансформација, жената откорна, улогата е врв во секој поглед, ако нешто знаеш за Клетници и за ликот на Фантин нема да има потреба да се објаснуваме. Хју може ушка да го качи Дениел Деј Луис и да го носи со улогата во овој филм. Не памтам филм во кој актерите со толку емоции обработиле ликови и ги доловиле во такво светло како што тоа го направија Ен и Хју за Фантин и Жан Валжан.Јас искрено се надевам дека НЕМА да добијат оскар следниве:
Anne Hathaway ( Секоја чест за жртвата која ја направила со шишањето и слабеењето, ама АМАН од делење оскари чисто заради физичка трансформација.)
Hugh Jackman ( Не дека беше лош, ама сепак не заслужува оскар)
Ок, сконтавме веќе дека не ти се бендиса Лез Миз, не те кривам, не е за секого. Ама ова „аргументиве“ ти вриштат. Не е оскарот за физичка трансформација, жената откорна, улогата е врв во секој поглед, ако нешто знаеш за Клетници и за ликот на Фантин нема да има потреба да се објаснуваме.
Хју може ушка да го качи Дениел Деј Луис и да го носи со улогата во овој филм.
Не памтам филм во кој актерите со толку емоции обработиле ликови и ги доловиле во такво светло како што тоа го направија Ен и Хју за Фантин и Жан Валжан.
Тоа или ти си го имаш преценето твоето познавање од областа филм.Сега дали имаш проблем со мјузикли, со хипстеризам, со емоции или едноставно не можеш да процениш добра улога, не знам, но се надевам дека се првите две работи во прашање.
Па имам изгледано 20-30 филма не сум без ич...
Кога се работи за Ан не е пристрасен ич, али поради тоа што после Касни Порасни оваа лектира му е омилена, па изгледа е пристрасен поради тоаИли едноставно премногу си пристрасен.
Големи и мали.Кога се работи за Ан не е пристрасен ич, али поради тоа што послеКасни Порасниоваа лектира му е омилена, па изгледа е пристрасен поради тоа![]()
А богами и контра аргументиве вриштат.
Можно е баш заради тоа што знам нешто за Клетници и за Фантин да не ми се допаѓа ни филмот ни целата попма околу изведбата на Ен Хатавеј.
На момент изведбите, особено на Расел и Хју, се толку очајни што изгледаат комично.
Хм... не... не сакам ни да го коментирам ова нешто.
Ако ова ти е врв тогаш да е запраша човек колку филмови имаш всушност изгледано во животот.
Тоа или ти си го имаш преценето твоето познавање од областа филм.
Или едноставно премногу си пристрасен.