85 издание на Оскарите

За кого навивате во категоријата за најдобар филм?

• Amour (2012)

Гласови: 10 10,9%
  • Argo (2012)

Гласови: 6 6,5%
  • Beasts of the Southern Wild (2012)

Гласови: 0 0,0%
  • Django Unchained (2012)

Гласови: 31 33,7%
  • Les Misérables (2012)

Гласови: 18 19,6%
  • Life of Pi (2012)

Гласови: 7 7,6%
  • Lincoln (2012)

Гласови: 13 14,1%
  • Silver Linings Playbook (2012)

Гласови: 5 5,4%
  • Zero Dark Thirty (2012)

Гласови: 2 2,2%

• Вкупно гласачи
    92
  • Гласањето е завршено на .
Zlatikevichius Од кој филм ти е аватаров?
Том Крео, ликот го глумеше Хју Џекмен, од The Fountain на Дарен Аронофски.
--- надополнето: 27 јануари 2013 во 16:03 ---
Ти викам јас, форумов сеуште не е подготвен за твојот сарказам. Мислат дека сеуште си тапчо, што скоро и да не е вистина :)
Јас сум уште (релативно) noob тука! За да знаеш кој е саркастичен, кој трола, кој е ироничен а кој реален мора прво детално да ги запознаеш луѓето, нели? Иако за некои од авион се гледа што се и какви се. :rolleyes:

EDIT: А, и се сеќавам на Октавија Спенсер многу добро!!! ;)

Јас искрено се надевам дека НЕМА да добијат оскар следниве:

Anne Hathaway ( Секоја чест за жртвата која ја направила со шишањето и слабеењето, ама АМАН од делење оскари чисто заради физичка трансформација.)

Hugh Jackman ( Не дека беше лош, ама сепак не заслужува оскар)

Jennifer Lawrence ( Талентирана девојка, ама едноставно премлада за таква улога и тоа се чувствуваше низ филмот)

Robert De Niro ( Ако го добие, ова ќе биде само искупување за сите одлични улоги за кои не бил номиниран.

Anne Hathaway ( Секоја чест за жртвата која ја направила со шишањето и слабеењето, ама АМАН од делење оскари чисто заради физичка трансформација.)

Jennifer Lawrence ( Талентирана девојка, ама едноставно премлада за таква улога и тоа се чувствуваше низ филмот)
Се надевам дека и ова е саркастично... штом Бене кликнал like... :D
се` е хипстери...
Сите сме хипстери - на овој или оној начин bro!!! :cool: BTW, почнав да ги гледам Телетабиси, едвај чекам да дознаам каков ќе биде крајот! :pos:

Ок, сконтавме веќе дека не ти се бендиса Лез Миз, не те кривам, не е за секого. Ама ова „аргументиве“ ти вриштат. Не е оскарот за физичка трансформација, жената откорна, улогата е врв во секој поглед, ако нешто знаеш за Клетници и за ликот на Фантин нема да има потреба да се објаснуваме. Хју може ушка да го качи Дениел Деј Луис и да го носи со улогата во овој филм. Не памтам филм во кој актерите со толку емоции обработиле ликови и ги доловиле во такво светло како што тоа го направија Ен и Хју за Фантин и Жан Валжан.

Сега дали имаш проблем со мјузикли, со хипстеризам, со емоции или едноставно не можеш да процениш добра улога, не знам, но се надевам дека се првите две работи во прашање.

Ок, сконтавме веќе дека не ти се бендиса Лез Миз, не те кривам, не е за секого. Ама ова „аргументиве“ ти вриштат. Не е оскарот за физичка трансформација, жената откорна, улогата е врв во секој поглед, ако нешто знаеш за Клетници и за ликот на Фантин нема да има потреба да се објаснуваме.

А богами и контра аргументиве вриштат.
Можно е баш заради тоа што знам нешто за Клетници и за Фантин да не ми се допаѓа ни филмот ни целата попма околу изведбата на Ен Хатавеј.

На момент изведбите, особено на Расел и Хју, се толку очајни што изгледаат комично.

Хју може ушка да го качи Дениел Деј Луис и да го носи со улогата во овој филм.

Хм... не... не сакам ни да го коментирам ова нешто.
Не памтам филм во кој актерите со толку емоции обработиле ликови и ги доловиле во такво светло како што тоа го направија Ен и Хју за Фантин и Жан Валжан.

Ако ова ти е врв тогаш да е запраша човек колку филмови имаш всушност изгледано во животот.

Сега дали имаш проблем со мјузикли, со хипстеризам, со емоции или едноставно не можеш да процениш добра улога, не знам, но се надевам дека се првите две работи во прашање.
Тоа или ти си го имаш преценето твоето познавање од областа филм.
Или едноставно премногу си пристрасен.

Спољери контролираме до Оскарите, после си on your own :)

Кога се работи за Ан не е пристрасен ич, али поради тоа што после Касни Порасни оваа лектира му е омилена, па изгледа е пристрасен поради тоа :)

Кога се работи за Ан не е пристрасен ич, али поради тоа што после Касни Порасни оваа лектира му е омилена, па изгледа е пристрасен поради тоа :)
Големи и мали.

А богами и контра аргументиве вриштат.
Можно е баш заради тоа што знам нешто за Клетници и за Фантин да не ми се допаѓа ни филмот ни целата попма околу изведбата на Ен Хатавеј.

На момент изведбите, особено на Расел и Хју, се толку очајни што изгледаат комично.

Хм... не... не сакам ни да го коментирам ова нешто.

Ако ова ти е врв тогаш да е запраша човек колку филмови имаш всушност изгледано во животот.

Тоа или ти си го имаш преценето твоето познавање од областа филм.

Da vidis tek pa kakvi serii gleda :facepalm:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom