шо пишуваш бе? не те разбирам, не разбирам турскизначи не се прајте наудрени нема множина
ЕДНА Е ТУРСКАТА СЕРИЈА ЗА МЕНЕ
шо пишуваш бе? не те разбирам, не разбирам турскизначи не се прајте наудрени нема множина
ЕДНА Е ТУРСКАТА СЕРИЈА ЗА МЕНЕ
Пред Линколн и Арго ти очекуваше Клетниците да добие за најдобар филм.Цела вечер ја преседов за Арго да земе Оскар за најдобар филм за 2012.
Патриотизмот ги навлече американците да го изберат за врвно достигнување, не квалитетот на филмот.
Другите Оскари, горе доле, заслужени.
Очекував Les Miserables да земе за најдобар филм поради неверојатната адаптација, режија, глума, костимографија... Односно, поради целосниот продукт.
Па знаеш дека јас имам стил, не сум некој рандом сељак да пишам радо би ја ебел таа место таа.Дјуд мислам стварно, машко кога ќе земе да оправа за фустани и мода... гледаш дека и Бене мудро си молчи
За мене оскарите почнуваат со говорот на водителот, тоа со црвениот тепих е навреда за светов и затоа не го гледам. Тоа ти е исто како пред Интер - Милан да снимаат на паркинг со каква кола дошол Балотели и Бранка да ги презентира новите капути и шешири.
Сега го изгледав Argo, и како што претпоставував класично патриотски американски филм. Кој сака нека збори ама ова најдобар филм за 2012 ????
Епа Трето полувреме е 2 класи подобар од овој барем има интересна приказна.....
земи гледај филмови повеќе па после коментирај, ти си изгледал 15 филмови и кажуваш приказни. Зборуваме за најдобар филм за 2012 год ?
Абе оди легни си, Арго немал интересна приказна.
Ај според тебе, како ценет филмски критичар, кој е филм на 2012 год?земи гледај филмови повеќе па после коментирај, ти си изгледал 15 филмови и кажуваш приказни. Зборуваме за најдобар филм за 2012 год ?