80 ти и 90 ти?

• Креатор на темата Креатор на темата BlAcK_MamBa
  • Време на започнување Време на започнување
Дефинитивно сакам да живеам во 90-тите. Kога би живеела во тој период ееех....
Би си купила комбе и би се шетала низ Европа , после би одела на концерти на Nirvana, Garbage....

Имаш утка...... со легендарното фолксвагеново комбе се крстарело седумдесетите.:toe:

Имаш утка...... со легендарното фолксвагеново комбе се крстарело седумдесетите.:toe:
Ne mislev na takvo kombe i na takvo krstosuvanje ali nvm.
Kombeto mi e ogromna zelba, kako na nekoj so mu e vespa ili mercedes....
I na kraj kraeva, sto ima vrska sto sakam da pravam jas so temava.Bitno e koga sakam da pravam, neli?

Ne mislev na takvo kombe i na takvo krstosuvanje ali nvm.
Kombeto mi e ogromna zelba, kako na nekoj so mu e vespa ili mercedes....
I na kraj kraeva, sto ima vrska sto sakam da pravam jas so temava.Bitno e koga sakam da pravam, neli?
Така е......

Но...но.....денес се е сведено на однапред испланирани и организирани патувања...
многу мал број се одлучуваат на такви кому иде крстарења, се изгубија колоните на моторциклистички туристи кој само со шаторче и вреќа за спиење крстареа, мора да се признае денес веќе нема авантура во таквото крстарење.....

.....за среќа се уште одржувам контакти со познати од екс ју и европа па се уште знаеме на две три години да го земеме едреникот..верна копија на Баунти...па пола лето по медитеранот..на кај дувне ветерот.....

Би сакал да се вратам со оваа возраст кон крајот на 80тите и почетокот на 90тите :vozbud:

Јас баш тогаш живеев и во свежо сеќавање ми се само глупите фризури тарзанки со џигерици... Ах, да: поише користев joystick...

90` да ги доживеам Нирвана во живо и ГнР со стариот состав... би живеел и во 70`
за Лед Зепелин и Ролинг Стоунс..се разбира со развиен интернет како денеска :)

јас баш би сакала да сум се родила во 70 тите не биле толку заостанати ако збориме за западниот свет ако збориме за нашава држава ( која и сега не нешто напредна) тогаш друга приказна, но секао подобро било тогаш, мислам народот бил поинакоив, а секако 80 и 90 тите години се некако најмагични ,најинтересни и секако би сакала да се вратам.

Зарем не живееме уште во 80-те?сега се збунив.:retard

Ни фали музиката...гуд ејттис

Уствари фали и човечноста...мада јас пак тука си имам кафе со рајата за пиење и тро муабет...

Сакам да се родам сега 2010 незнам дали би можел да се снајдам да живеам во 80те , ќе се осеќам забеган :vozbud: без лап топ , I-phone НЕ НЕ НЕ !

90тите. Во Сиетл! :vozbud:

THE TIME OF GRUNGE!!

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom