21.12.2012 (read only)

Статус
Затворена за нови мислења.

Johnny B

Психопат
Член од
15 февруари 2010
Мислења
11.225
Поени од реакции
10.255
Абе еј, а во колку часот и по која временска зона би требало да биди крајот на светот?? Само да не е дури спијам. Нема ништо полошо од крај на светот дури спиеш. Не би сакал да бидам разбуден од страшна врева. Тоа ме нервира :cautious:
 

@Lbaneso

Лаеш НЕ касаш !
Член од
19 ноември 2009
Мислења
2.425
Поени од реакции
798
Не веруваам дека ќе се случи нешто големо, но секако не треба да се исклучи можноста за некакви катастрофи сепак тоа е во рацете на семоќниот ;)
 
Член од
4 февруари 2012
Мислења
142
Поени од реакции
51
Батка ја вакви размислувања и толкувања и за суштината на животот имав пред 10-12 години. У тоа време многу ми се правеше муабет на вакви и слични теми, мислев дека со комуникација ке си склопам некој си одговор. Ти си паметен дечко според постовите што ти ги прочитав овие последни 2-3 страни.
Не ти треба супстанција МДМ или ЛЦД или Ayahuasca за да сватиш кој си што си кај си, него ти треба истражување, што се вика крв да мочаш за да добиеш одговор на некое лично прашање. Прво треба да се најдеш себе си па после да истражуваш пошироко.
Најверојатно ти е јасно.
Bravo za tebe, jas samo go sporediv custvoto koe e... Nitu zimam nekakva droga nitu pak planiram da zemam. Tokmu i go potencirav toa vo prethodniot post za da go postignes efektot postojat i drugi nacini po priroden pat bez nikakvi dodatoci. Eve ti eden primer so odredena frefencija odnosno zvuk mozes da postignes mnogu podobar i pojak efekt. Za mocanje krv voopsto nema potreba prosvetluvanjeto ne e teska rabota ili bolna, mozebi e naporna ako nemas ljubov vo toa sto go rabotis, sto znam na nekoj mu e naporno i patiki da oblece.
I drugo ne e bitno koga ke ja sfatis sustinata na zivotot, bitno e da ja sfatis, nekoj se ragaat po 300 pati pa pak nemozat da naucat, ama ima vreme ke se rodat i pak i pak.
 

nE0n1nja

Eat nerds get shredded
Член од
25 јануари 2007
Мислења
3.468
Поени од реакции
3.270
Абе они се зезаат, баш добра финта им е тоа, не бидете буквалисти.
 

@Lbaneso

Лаеш НЕ касаш !
Член од
19 ноември 2009
Мислења
2.425
Поени од реакции
798
Петок работен ден ќе биде или?
Спред неофицијални извори Обама ќе излезе со говор пред целиот свет четвртокот навечер и ке соопшти важна вест за целиот свет, мислам и ќе ни даде одмор петокот да го дочекаме крајот дома со семејствата :pos:
 
Член од
24 февруари 2012
Мислења
1.012
Поени од реакции
2.154
Во врска со знакот на National Geographic :icon_lol:
Одбројување како одбројување,и за Нова Година се одбројува,само да предизвикаат паника помегу лугето а за сета жал има и некои кои веруваат во ова.
Трагикомедии.Не знаат утре што ке јаделе,ке знаат кога е крај на светот.До сега земјава не ја снемало тек ке ја снема.Толку се лоши и хорористички настроени што ни Стивен Спилберг не може да им парира :facepalm:И мечката за нив лета ама не лета.







Ова се дел од сликите како лугето низ светот се спремале за тој настан :facepalm:

 
Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom