21.12.2012 (read only)

Статус
Затворена за нови мислења.

nE0n1nja

Eat nerds get shredded
Член од
25 јануари 2007
Мислења
3.479
Поени од реакции
3.291
А добро мене не ми е јасно, ако овие стварно веруваат дека светот ќе го снема на 21ви, што планираат да праат со намирнициве?? Ќе удри Нибиру, све ќе збрише, а овој конзерви грав ќе јаде? WTF!

Член од
24 февруари 2012
Мислења
1.012
Поени од реакции
2.154
А добро мене не ми е јасно, ако овие стварно веруваат дека светот ќе го снема на 21ви, што планираат да праат со намирнициве?? Ќе удри Нибиру, све ќе збрише, а овој конзерви грав ќе јаде? WTF!
Изградиле скривалишта и ги наполниле со храна, гориво и оружје.
Пензионираниот војник Мајкл Сандерсон со својата сопруга и ќерките живее во Хертфортшир во Велика Британија. Тој веќе подготвил приколка која ќе го одведе до скривалиштето во Велш за само 15 минути.
Помеѓу нив е и Пит Стенфорд од Хемпшир, кој за "судниот ден" се подготвува цели пет години. Тој планира со посебен чамец да отиде во скривалиште изградено на посебен остров за кој верува дека е сигурно место.
Ова е одговорот на тоа што те интересира :icon_lol:
Видиш, на се мислеле .:свиркам:

|И.И|

говно интерашко
Член од
24 јуни 2008
Мислења
5.572
Поени од реакции
6.701
Во врска со знакот на National Geographic :icon_lol:
,,,
Ги гледам ретардираните амери на NatGeo , кај скоро сите подрумите или засолништата им пукаат со храна и оружје а вода имаат за само еден до два месеца. Јасно е дека човекот неможе да издржи без вода 2-3 дена ама битно говедско да пука.Fuck logic...

:facepalm:

Иначе.. скептици чувајте ми место на темава... има да рушам рекорди во тролање.

Член од
24 февруари 2012
Мислења
1.012
Поени од реакции
2.154
Ги гледам ретардираните амери на NatGeo , кај скоро сите подрумите или засолништата им пукаат со храна и оружје а вода имаат за само еден до два месеца. Јасно е дека човекот неможе да издржи без вода 2-3 дена ама битно говедско да пука.Fuck logic...

:facepalm:

Иначе.. скептици чувајте ми место на темава... има да рушам рекорди во тролање.
Епа од Америве се започна...ова не им е прв испад.Којзнае кој им ги пере мозоците...Толку се убедени во тоа чудо едно.Па дури и ги учаат своите деца како да се одбранат.За вода абе има време уште некој ден па ке набават :icon_lol:
Што ке праваат со оружјето?Ако пагаат метеори че ги пукаат?:pos:Или пак пусти страв да не им дојде некој и да им ја украде храната па да се бранат.
Ке дојде и тој ден,ке помине како и секој друг.

Член од
23 декември 2007
Мислења
385
Поени од реакции
16
КРАЈОТ НА СВЕТОТ Е ОДЛОЖЕН ЗАРАДИ МАКЕДОНИЈА,ТАА Е ВЕЧНА! <3

Член од
6 март 2007
Мислења
307
Поени од реакции
184
Спред неофицијални извори Обама ќе излезе со говор пред целиот свет четвртокот навечер и ке соопшти важна вест за целиот свет, мислам и ќе ни даде одмор петокот да го дочекаме крајот дома со семејствата :pos:
Ти седи си дома ама јас одам на Ацо Лукас!

nE0n1nja

Eat nerds get shredded
Член од
25 јануари 2007
Мислења
3.479
Поени од реакции
3.291
ЛОЛ ги читам коментарите и се газам од смеење, еве еден:

Gluposti.Posekako kaj 16.30 zaogja sonceto a nautro vo 06.30 izleguva.. LAZGI
Да не знае човек дали тролаат или стварно се волку глупи :pos::tapp:

R

Roten 96

Гостин

и јас исто на твојот хахахах...не знам само зошто уште постои темата а ти ако толку знаш информации околу ова ајде да те видам кажи ни што ке се случи...инаку това линкот погоре шо е ставен е безвезе хаха и јас можам да измислам нешто во наредните два дена само знам оти нема ништо да се случи поззз

nE0n1nja

Eat nerds get shredded
Член од
25 јануари 2007
Мислења
3.479
Поени од реакции
3.291
и јас исто на твојот хахахах...не знам само зошто уште постои темата а ти ако толку знаш информации околу ова ајде да те видам кажи ни што ке се случи...инаку това линкот погоре шо е ставен е безвезе хаха и јас можам да измислам нешто во наредните два дена само знам оти нема ништо да се случи поззз
DA FUQ!? :confused:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom