R
Roten 96
Гостин
А шо напишав јас толку па да те насмее и д ане ти биде јасно...тоа шо го ставив е чиста глупост малку да се насмееме ајде така да кажамDA FUQ!?![]()

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
А шо напишав јас толку па да те насмее и д ане ти биде јасно...тоа шо го ставив е чиста глупост малку да се насмееме ајде така да кажамDA FUQ!?![]()
Хахахаха прочитав некаде дека Маите сметале по стар стил не по новиот стил оти новиов стил бил тазепа така датумот ќе се пресмета по старо некаде јануари поточно 3 Јануари (по старо 21 Декември), а бе се од која информација подобра и подобра е
како иде денов ми изгледа мене ќе го прогласат за ден на независност на планетава Земја.
Aбе ај...само маркетиншки трикови се ова.Не знам ни дали воопшто се читаат изјавите на НАСА,на Маите (Тие воопшто и не знаеле дека е крај на светот)на страницата на кајгана.А сета ова фамозна случка е само за профитирање.Убав начин нели?15 илјади евра,за едно лице,а сигурно мажот нема да си ги остави своите деца и жената нели?Еве ти од прилика околу 60 илјади евра за четиричлено семејство.Што е интересно овде?Тоа што изјавиле дека ако ништо не се случи ке им вратат половина од парите. Половина?Хехехе.Добар трик морам да признаам.
Некој од стравот на лугето си печали.
Значи колку пати дошол крајот на светот.Февруари Март,Ноември Декември,1999,2000 па сега и ова...
Постојано дебилни изјави. Што човек дури и да не верува ке почне да испаничува.
И се дупнале гумите па ќе чекала да дојде шлеп службата. Ќе задоцни.Кај е Нибуру, доаѓа ли веќе?![]()
После Петок, ќе кажат нов датум кој ќе го чекаме, сега нешто слушнав 15 Јануари 2013, веќе е спремно !!! хахахаИ се дупнале гумите па ќе чекала да дојде шлеп службата. Ќе задоцни.
--- надополнето: 19 декември 2012 во 14:57 ---
До Acid еден предлог ако може темава остави ја отворена до 30-ти декември баш да видиме што муабет ќе излезе после петоков ме интересираат некои коментари од некои членови...
кај нас ко ке биди 16:30 во Австралија веќе ќе ја спуштат завесата хахахаха, ко ќе ни дојди редо нас тогашАбе мене не ми е јасно, 21-ви е последен ден и во после 23:59 ќе заврши светот или има одложување неколку саати, па некаде на 22-ри ќе е крај?
Се пакуваме и си одиме одовдеА ако Маите биле вонземјани, шо праиме тогаш, а?![]()