21.12.2012 (read only)

Статус
Затворена за нови мислења.
И после ова темичкава ќе оди во канта?:place:
Не бе, че се појават нови ,,научници" шо че не убедуваат дека имало грешка во толкувањето на Маите и дека истото се очекува да се оствари во некој XX-XX-Година период.
П.с Крајот го красат.........МАИТЕ:D

Не бе, че се појават нови ,,научници" шо че не убедуваат дека имало грешка во толкувањето на Маите и дека истото се очекува да се оствари во некој XX-XX-Година период.
П.с Крајот го красат.........МАИТЕ:D
Па тоа е тоа, има грешка во толкувањето, тие никогаш не кажале дека ќе има крај на светот, само холивудски расположените научници и оние што гледаат да ќарат нешто, го трубат тој крај на светот.

ФОТО: Нострадамус го предвидел крајот на светот преку PSY – Gangnam style?!

На интернет почна да кружи фотографија која дешифрира еден од речениците на легендарниот предвидувач Нострадамус за крајот на свеот на 21 декември оваа година!
nostradamus.jpg

значи овој испадна на крај јавачот на апокалипсата што ќе го најави судниот ден :pos:
се си мислев ако испадне некаков крај на светот дури бидам жив, предвесник ќе бидат некои супер интелигентни роботи што ќе ги измислат пак јапонци корејци или слични жути срања, ама на кој би му текнало гангам стајл маму им ебем :confused: :icon_lol:

ФОТО: Нострадамус го предвидел крајот на светот преку PSY – Gangnam style?!

На интернет почна да кружи фотографија која дешифрира еден од речениците на легендарниот предвидувач Нострадамус за крајот на свеот на 21 декември оваа година!
nostradamus.jpg

Ќе беше интересно Нострадамус ова стварно да го напишал :D

Грешка, 1 димензија е права линија, пример: движење само по х координата :).2 димензии се х и у а 3 се х, у и z. 4 димензија најверојатно е составена од бесконечно многу х,у и z димензии.
Е што грешка бе... колку точки можеш да ставиш на една права линија и дали можеш нешто друго да ставиш освен точки, запирки сигурно не:P
А четвртата димензија според Ајнштајн е просторвремето... А тоа твоето за бесконечно многу x,y и z мене повеќе ми личи на паралелни реалности...:)

Ионака инфово не го поставив за некој сериозно да го сфати:DНе знам дали го напишал,навистина не проверив.

Не го напишал, заебанција е, као прво Нострадамус секогаш ги пишувал четиристишија, како второ бил роден во 1503, значи не е можно тоа да го предвидел во истата година кога и се родил :)

Ново ново, најново!

Не било 2012, тук ми било фебруари 2013... а зошто? епа затоа што морало да се чува како тајна... :pos::pos:

http://www.fakulteti.mk/news/11-09-24/voena_tajna_-_nibiru_zakana_za_planetata_zemja.aspx

Значи да ти се серам (со неизвинење) на факултети.мк што као наводно се сајт од студентите, за студентите и од факултетите за факултетите. Демек.... :facepalm:

Ново ново, најново!

Не било 2012, тук ми било фебруари 2013... а зошто? епа затоа што морало да се чува како тајна... :pos::pos:

http://www.fakulteti.mk/news/11-09-24/voena_tajna_-_nibiru_zakana_za_planetata_zemja.aspx

Значи да ти се серам (со неизвинење) на факултети.мк што као наводно се сајт од студентите, за студентите и од факултетите за факултетите. Демек.... :facepalm:

Всушност, на оваа дата, поточно 14ти фебруари 2013, има реални шанси за удар на Земјата не со Нибиру, туку со астероид наречен DA14, што е и потврдено од НАСА.

Всушност, на оваа дата, поточно 14ти фебруари 2013, има реални шанси за удар на Земјата не со Нибиру, туку со астероид наречен DA14, што е и потврдено од НАСА.

Ааа.. и тоа баш сега излезе. .во очи божиќ. јако.. многу јако..

Ateisti - idiotisti :) abe si napravivte li bunkeri ko tartufi :)))))))))))))))

Иначе околу астероидот на НАСА, нит удар.. нит бутур..

http://neo.jpl.nasa.gov/news/news174.html

потврдено од НАСА

Ateisti - idiotisti :) abe si napravivte li bunkeri ko tartufi :)))))))))))))))

А ти бе пријателе.. шо збориш? Барем и во навредите биди јасен и концизен, а не ко првооделенче со недовршени и нејасни реченици..

Jas sum mnogu jasen a ti sto nemas elementarni poznavanja od prirodata toa e drugo ja4e :)

Иначе околу астероидот на НАСА, нит удар.. нит бутур..

http://neo.jpl.nasa.gov/news/news174.html

потврдено од НАСА

Toa е стара вест, пишува на 35 800 km, сега таа дистанца е намалена на 30 000 km, иако, да, најверојатно нема да удри, a и да удри ништо катаклизмично нема да се деси зашто е многу мал. Како и да е ќе помине екстремно блиску до нас, што е многу ретка појава.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom