21.12.2012 (read only)

Статус
Затворена за нови мислења.

Ipsissimus

P.I.
Член од
23 јули 2010
Мислења
15.582
Поени од реакции
12.949
ne treba vistinata da te navreduva, sitna duso i niska vibracija
Аха, многу благородно од тебе.
Бидејќи ти си висока вибрација, ќе одговориш ли дали го прифаќаш предизвикот? Штом си сигурен дека ќе преминеш во повисока димензија и од таму ќе можеш да го моташ времето како со далинско и ќе можеш целиот живот од 3д да го видиш инстантно, кажи некој настан што допрва треба да се случи. Мислам дека е фер предлогов. Ако си во право, јавно ќе ти се извинам. Може?
--- надополнето: 27 ноември 2012 во 23:30 ---
ne treba vistinata da te navreduva, sitna duso i niska vibracija
Чисто информативно, ова високава вибрација што е потребна на 21 12 2012, ја достигна преку ваков однос со останатите:

OSHO-Lover

Konecno Sloboden...
Член од
2 декември 2011
Мислења
2.213
Поени од реакции
2.844
Аха, многу благородно од тебе.
Бидејќи ти си висока вибрација, ќе одговориш ли дали го прифаќаш предизвикот? Штом си сигурен дека ќе преминеш во повисока димензија и од таму ќе можеш да го моташ времето како со далинско и ќе можеш целиот живот од 3д да го видиш инстантно, кажи некој настан што допрва треба да се случи. Мислам дека е фер предлогов. Ако си во право, јавно ќе ти се извинам. Може?
--- надополнето: 27 ноември 2012 во 23:30 ---

Чисто информативно, ова високава вибрација што е потребна на 21 12 2012, ја достигна преку ваков однос со останатите:

?
Низок удар... го спушти од небото(да не речам од повисоката димензија:pos:) и го укопа во 1Д димензијата сега е само точка...:pos:

Член од
16 јули 2008
Мислења
1.858
Поени од реакции
1.034
Денес сосема случајно приметив "грешка" на календарот на Макстил.Намерна или случајна,бог знае.
Како и да е ме фати малце шубе кога ја приметив.:cautious:

Член од
22 август 2009
Мислења
615
Поени од реакции
221
Не се разбирам баш во календари, каде е грешката?

Член од
16 јули 2008
Мислења
1.858
Поени од реакции
1.034
Страшно, значи два пати крај на светот ќе биде... или прво ке биде крај а после почеток...:D
Зависи ти како го сакаш.До крај или само почетокот?

Кога веќе сакаш да бидеш смешен:D

nE0n1nja

Eat nerds get shredded
Член од
25 јануари 2007
Мислења
3.479
Поени од реакции
3.291
Ova veke i jas se prasuvam nekolku godini, najveke se nerviram sto nekoj moj bliski luge nemozam da gi nasteluvam na visoka frekfencija, bidejki za ovoj skok se custvuvam kompletno spremen no koj znae moze i da ne se transformiram. Spored mojte najnovi istrazuvanja sto gi napraviv, veke imam soznanija deka postojat ogromen broj na gosti koj sto se dojdeni bas nanasta planeta za da pomognat na site vo transformacijata. Tie gosti veke izveduvaat probi i ke bidat na site kraista taka da oni sto ke bidat zaglaveni u megu portali ke go slusaat nivniot povik za pomos i ke doagaat bas tamu kade sto e potrebno za da mozat da napravat balans i da pomognat da se transformira sekoj sto ke bide zaglaven. Vo prviot moment ke se transformiraat nekade okolu 1/3 ili priblizno 2milijardi. no sega za sega nikoj ne znae tocna brojka u momentov kolku ke bidat zaglaveni i spaseni, a kolku ke ostanat vo 3d odnosno nema da se kacat na brodot. Tie sto ke ostanat vo 3d kade i da bidat preseleni ke treba da se ragaat onolku pati kolku sto e potrebno pak vo cel toj ciklus se dodeka ne diplomiraat za 4d
Уау еј, уау.. Постов е ВРВ! Мислам, нејќам да мрчам, и сакам да бидам што е можно попозитивен за да можам полесно да се трансформирам, ама само ова да кажам: после 21-ви коа ништо нема да биде сменето, и сите ќе се смееме на постовиве, ти ќе пишеш дека не сме се трансформирале, не сме на таа фреквенција, и затоа не сме ја осетиле промената. Cool story bro!(y)

Член од
23 април 2012
Мислења
107
Поени од реакции
37
Ova veke i jas se prasuvam nekolku godini, najveke se nerviram sto nekoj moj bliski luge nemozam da gi nasteluvam na visoka frekfencija, bidejki za ovoj skok se custvuvam kompletno spremen no koj znae moze i da ne se transformiram. Spored mojte najnovi istrazuvanja sto gi napraviv, veke imam soznanija deka postojat ogromen broj na gosti koj sto se dojdeni bas nanasta planeta za da pomognat na site vo transformacijata. Tie gosti veke izveduvaat probi i ke bidat na site kraista taka da oni sto ke bidat zaglaveni u megu portali ke go slusaat nivniot povik za pomos i ke doagaat bas tamu kade sto e potrebno za da mozat da napravat balans i da pomognat da se transformira sekoj sto ke bide zaglaven. Vo prviot moment ke se transformiraat nekade okolu 1/3 ili priblizno 2milijardi. no sega za sega nikoj ne znae tocna brojka u momentov kolku ke bidat zaglaveni i spaseni, a kolku ke ostanat vo 3d odnosno nema da se kacat na brodot. Tie sto ke ostanat vo 3d kade i da bidat preseleni ke treba da se ragaat onolku pati kolku sto e potrebno pak vo cel toj ciklus se dodeka ne diplomiraat za 4d[/quo

Pazi so toa transformacijata, opasna rabota,
aj kazi kade da gi najdeme toa gostite za da fatime poubavo mesto na toa brodot, do prozor po moznost
od tamu najdobro ke se gleda portalot

P.S
Od kade moze da se kupat karti i vo koe kino ke bide ovoj FILM
--- надополнето: 28 ноември 2012 во 16:42 ---
aj kazi kade da gi najdeme toa gostite za da fatime poubavo mesto na toa brodot, do prozor po moznost

P.S
Od kade moze da se kupat karti i vo koe kino ke bide ovoj FILM

Ipsissimus

P.I.
Член од
23 јули 2010
Мислења
15.582
Поени од реакции
12.949
Tie sto ke ostanat vo 3d kade i da bidat preseleni ke treba da se ragaat onolku pati kolku sto e potrebno pak vo cel toj ciklus se dodeka ne diplomiraat za 4d
Демчо, ти за дипломскава на 21-ви што спремаш? Ако е нешто комплицирано седни загреј столица, уште 22 дена имаш!! Немој да те мислам, ние и така ќе паднеме, не сме како тебе ти си на квалитетни вибратори...пардон, вибрации. :)

П.С. Демчо, еве ти тајмер да не закасниш: http://www.timeanddate.com/countdown/generic?iso=20121221T00&p0=73&msg=Смак свијета&csz=1 ;)

Ipsissimus

P.I.
Член од
23 јули 2010
Мислења
15.582
Поени од реакции
12.949
Направил арка за судниот ден - 21.12.2012-та

Кинез толку се исплашил од прочуениот 21.12.2012-та што ни сите научници на светот не успеале да го убедат дека тој ден нема да биде крај на светот.

Лу Женгаи ја вложил својата животна заштеда во изградба на нова арка, за да се подготви за последниот ден во календарот на Маите.

Пловниот објект, кој е долг 21,2 метар, широк 15,5 метри и висок 5,6 метар, го чинел околу 160.000 американски долари.

Современиот Ное вели дека е свесен оти неговата арка и не е баш убава, но уверен е дека ќе послужи за целта.

M

Muranyi

Гостин
ФОТО: Нострадамус го предвидел крајот на светот преку PSY – Gangnam style?!

На интернет почна да кружи фотографија која дешифрира еден од речениците на легендарниот предвидувач Нострадамус за крајот на свеот на 21 декември оваа година!

Член од
6 март 2007
Мислења
2.301
Поени од реакции
1.580
Низок удар... го спушти од небото(да не речам од повисоката димензија:pos:) и го укопа во 1Д димензијата сега е само точка...:pos:
Грешка, 1 димензија е права линија, пример: движење само по х координата :).2 димензии се х и у а 3 се х, у и z. 4 димензија најверојатно е составена од бесконечно многу х,у и z димензии.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom