rossonerka
too good to be true
- Член од
- 8 октомври 2007
- Мислења
- 6.081
- Поени од реакции
- 889
Солидна година, ни предобра ни прелоша.
Задоволна пред се од успесите на факултет, си завршив 4та година специјалистички студии и си го добив називот специјалист по правото (глупи се овие називи по новиве програми ама то е то
), си запишав магистерски студии, летово го имав првото работно искуство од мојата област и помина доста солидно иако очекував многу повеќе, ама затоа веќе речиси месец дена сум на ново место, иако засега само како пракса, но е работно место за кое сонував. На љубовен план сосема солидно како и минатите години :back: Лошо беше што прв пат во животот немав вистински прав одмор, ама 2 подолги викенди сепак добро ми дојдоа. Се надевам во 2010 ќе имам повеќе шетање (бар пола нека е од она во 2009та што го имав супер ќе е
). Она што малку ми ја уништи оваа 2009та е што моите блиски имаа здравствени проблеми. Тоа е и мојата единствена желба за 2010. Само здравје, другото само по себе ќе дојде. 
Задоволна пред се од успесите на факултет, си завршив 4та година специјалистички студии и си го добив називот специјалист по правото (глупи се овие називи по новиве програми ама то е то