2009 - моменти за паметење

Статус
Затворена за нови мислења.
Почна преубаво со најблискиот круг на пријатели во права зимска атмосфера со убав продолжен викенд, кој поради снегот стана уште попродолжен.Следуваа прекрасни забави и запознавање со луге кои сега ми се премногу драги. Неизоставен дел се испитите - и оние положените и оние паднатите. Ужасно глупавиот први мај дефинитивно се вметнува како контраст на сето она убаво што ми се случуваше, ама како што дојде летото следуваше прекрасен релаксирачки период и дефинитивно најубавиот одмор во Црна Гора. Потоа следуваат убавите есенски, ама вистински темни ладни врнежливи денови........и денешниов снег како врв на се.

1. Ми се исполни еден од животните сонови: Slipknot live in Belgrade ! + на Крис палицата :)
2. Лето во Охрид- 15 деца во една куќа беа предупредени да не се јавуваат повторно за наредна
3. Таксират - Guano Apes live! + Кирил :)
4. Положив FCE со А ^^
5. 1ви мај пак во Охрид
6. Зачленување на форумов
7. Driving lessons :D

Ги паметам сите добри работи, кои ме направиле среќен, летото пред се беше кул, го паметам начинот на кој успеав да ја фатам девојками и така..:smir:

Еј шоубаво а која е девојками а??

Кулирав добар дел од летото и запознав некого кого никад нема да го заборавам :)

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom