Premier League - Season 2019/2020

• Креатор на темата Креатор на темата The Accountant
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе биде шампион 2019/2020 во ЕПЛ?

• Вкупно гласачи
    280
Статус
Затворена за нови мислења.
Јас да сум Лено ќе ја рогам напред до крај макар ме седнале на клупа цела сезона, види сега истата песна и наместо Арсенал да напдне, Вотфорд си притиска.
нема логика да ја рогаат напред, само на Ватфорд ќе им ја даваат, напред нема играч ко Жиру кој ќе може да освои долга топка.:(

Правилово со подавање во шеснаесетник е измислено за да им го олесни протокот на топка на тимовите што имаат добри технички потковани дефанзивци. Нека им каже некој на Арсенал дека не е задолжително секоја екипа да го користи.

Ама зошто копилево Грчко мора онде да ја дава, слеп да не е па нека ја рогне тој се ли му е.ам дваесет пати претходно ја продадоа

Sent from my JSN-L21 using Tapatalk

Колку шо е гркот крив што е морон, толку е и тренерот наш со неговите експерименти и форсирање на тактики што не ги бива.

Да не имаат ултиматум да го користат по секоја цена? Не ми се јасни, го ставиле правилото, не мора да го користат цело време, само полошо си прават. Играј си најнормално како до сега, па ако не, смени пробај така. Они на секое, и Норич исто пред некое коло. Глупости!

vidi go ovoj pucvalov u arsenal, izlaga im prai 2-1 so racete na navivacite, deka go svirea .... mislis 1-6 vodat na 2 min do kraj.
Sea 2 ke primat i meme ke stane instantno na tviter mu ebam toa glupiot.

Добро бе па Мејтланд Најлс е најголемата превара од десен бек во историја, Емери трупов се прави ќор и го остава, а Чемберс дреме на клупа ќ, Кафу во најдобри денови е за него
Не ми се верува дека уште не е заменет

Sent from my JSN-L21 using Tapatalk

Правилово со подавање во шеснаесетник е измислено за да им го олесни протокот на топка на тимовите што имаат добри технички потковани дефанзивци. Нека им каже некој на Арсенал дека не е задолжително секоја екипа да го користи.
mislam deka golov e neregularen, spored poslednava snimka sto ja pustija

Озил изгледа како да е печен за во Рома со Мики и Смолинг :D

mislam deka golov e neregularen, spored poslednava snimka sto ja pustija
Да, едната нога на Делофеу е во шеснаесетникот на Арсенал.
Нема везе, муабетот ми беше дека според мене Арсенал нема доволно квалитетна дефанзивна линија за да МОРА по секоја цена да го користи новово правило.

Да, едната нога на Делофеу е во шеснаесетникот на Арсенал.
Нема везе, муабетот ми беше дека според мене Арсенал нема доволно квалитетна дефанзивна линија за да МОРА по секоја цена да го користи новово правило.
ама не може ни да ја шутира напред оти цело време ќе му ја дава на противникот.
работава е змија да де касне или магаре да ти го бапне.

ама не може ни да ја шутира напред оти цело време ќе му ја дава на противникот.
работава е змија да де касне или магаре да ти го бапне.
Епа не е така, зашто друго е да изгубиш топка во противничка половина на наместена твоја одбрана, друга е да изгубиш топка во твој шеснаесетник.

Типичен Арсенал натпревар каков што гледаме последниве неколку сезони константно.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom