RickyLFC9
Модератор
- Член од
- 28 март 2012
- Мислења
- 19.565
- Поени од реакции
- 41.148
Мислев на Манчестер , али добро е да видиме како стоимеАбе ако више сакаш да мешаш политика, кога не се моите на власт, преферирам педери да шетаат.![]()
![Насмевка :) :)](/styles/default/xenforo/smilies/smile.png)
Мислев на Манчестер , али добро е да видиме како стоимеАбе ако више сакаш да мешаш политика, кога не се моите на власт, преферирам педери да шетаат.![]()
Ако мислам дека Манчестер се мои, тоа би било опасно по психичко здравје. Не сум Глејзер.Мислев на Манчестер , али добро е да видиме како стоиме![]()
Браво."new year same shit" се Евертон, лупнаа пари и оваа сезона и пак ништо посебно нема да направат, пишав и пред да почни сезоната.
А тој самиот ако добро видов сјеба кај вториот гол на Борнмаут.
Не кажа ништо плус од то шо го мислиме сите.
Па ваљда и сам си се вклучи во everyoneА тој самиот ако добро видов сјеба кај вториот гол на Борнмаут.
Мала промена имаат денес ама исходот е ист, најочајни почетоци на акции.Не памтам кога последен пат имам видено потажен почеток на акција од овој на Арсенал, Лено кога ја дава на штопери и овие пуцаат напред и губат топка.
Ама зошто копилево Грчко мора онде да ја дава, слеп да не е па нека ја рогне тој се ли му е.ам дваесет пати претходно ја продадоаЈас да сум Лено ќе ја рогам напред до крај макар ме седнале на клупа цела сезона, види сега истата песна и наместо Арсенал да напдне, Вотфорд си притиска.