Што ќе кажете за девојките во Струмица?

Член од
1 септември 2008
Мислења
768
Поени од реакции
18
Колку ли само немаш искуство...

I jas tava si mislam, koj so bara toa i ke si najde, ne e taka samo vo Strumica tuku nasekade. Ako na nekoj mu se lepat sponzorusi so ke gi legne uste istata vecer, ima pricina. Ili imas visok pari, ili si tolku ocaen so nemozas da si najdas nekoja po "priroden pat" tuku samo so castovki.

Член од
12 декември 2007
Мислења
4.816
Поени од реакции
10.163
Пфф многу ги издигнавте на темава...Струмица како Шведска сте ја направиле. Според мене се најмногу просечни, но секој си има вкус нели :smir:

U

UniqueGirl

Гостин
не може у еден град да има најубави женски..тоа е глупост ако се дигнати струмичанките и се праат недостижни а тоа ги привлекува машките др ствар.. пошо ко шо разбрав ја се шмизли и дигнати нели? нема град у кој нема убави девојки:salut:

IkI_KobE

Psychopath
Член од
23 април 2007
Мислења
90
Поени од реакции
3
Се наваѓе по некоо добро парче...ама има и нешто шкарт...50-50 :)

DEVIL FOREVER

МАНЧЕСТЕР ЈУНАЈТЕД
Член од
29 април 2009
Мислења
538
Поени од реакции
23
Пфф многу ги издигнавте на темава...Струмица како Шведска сте ја направиле. Според мене се најмногу просечни, но секој си има вкус нели :smir:

не биде лубоморен на стурмица:pos2:

Let 3

The Nipple Erector
Член од
13 јули 2008
Мислења
30.896
Поени од реакции
31.277
Кај е бе таа Струмица?

Член од
2 јуни 2007
Мислења
5.704
Поени од реакции
3.266
Абе, лично не познавам ниедна струмичанка, но од тоа што ми имаат кажувано, таму навистина имало премиум девојки.

Црвено

Am I pissin' u off-fa-fa?
Член од
12 септември 2007
Мислења
1.227
Поени од реакции
81
Е шо толку? Шетајќи низ струмичката чаршија не видов некоја што ми го заджа погледот, а баш така загледував, зошто нели, многу ги фалите :). Не велам дека не беа убави девојките, ама во сите градови има убави, па и поубави девојки, а и секој има свој критериум за убавина.

LordDragonII

Dr.Strangelove
Член од
15 август 2008
Мислења
10.995
Поени од реакции
5.726
Можеби се убави ама прости се, и тоа многу. Сељанки почнаа да изиграваат градски - страшна работа.

M

Mario Gómez

Гостин
Има има, најубави се Струмичанки, оваа година онака некој контакт со нив, некако не се разбиравме на почетокот, ама после се лизгаше:vozbud:

И да Стружанки се најгрди, дефинитивно.

Vespertine

The Ugly Duckling
Член од
22 септември 2009
Мислења
2.932
Поени од реакции
3.387
Тоа дека струмица врие од егзотично облечени девојки беше тачно до пред некоја година, сега више не е така, сега имаш егзотични девојки на секое место у секое време.

the Consigliere

не читам дугачки постови
Член од
17 јуни 2007
Мислења
5.595
Поени од реакции
263
Има јаки, али има и крш ... Впрочем како и секаде :wink:

Kajgana Shop

На врв Bottom