Што ќе кажете за девојките во Струмица?

• Креатор на темата Креатор на темата LuDa
  • Време на започнување Време на започнување
Колку ли само немаш искуство...

I jas tava si mislam, koj so bara toa i ke si najde, ne e taka samo vo Strumica tuku nasekade. Ako na nekoj mu se lepat sponzorusi so ke gi legne uste istata vecer, ima pricina. Ili imas visok pari, ili si tolku ocaen so nemozas da si najdas nekoja po "priroden pat" tuku samo so castovki.

Пфф многу ги издигнавте на темава...Струмица како Шведска сте ја направиле. Според мене се најмногу просечни, но секој си има вкус нели :smir:

не може у еден град да има најубави женски..тоа е глупост ако се дигнати струмичанките и се праат недостижни а тоа ги привлекува машките др ствар.. пошо ко шо разбрав ја се шмизли и дигнати нели? нема град у кој нема убави девојки:salut:

Се наваѓе по некоо добро парче...ама има и нешто шкарт...50-50 :)

Пфф многу ги издигнавте на темава...Струмица како Шведска сте ја направиле. Според мене се најмногу просечни, но секој си има вкус нели :smir:

не биде лубоморен на стурмица:pos2:

Кај е бе таа Струмица?

Абе, лично не познавам ниедна струмичанка, но од тоа што ми имаат кажувано, таму навистина имало премиум девојки.

Е шо толку? Шетајќи низ струмичката чаршија не видов некоја што ми го заджа погледот, а баш така загледував, зошто нели, многу ги фалите :). Не велам дека не беа убави девојките, ама во сите градови има убави, па и поубави девојки, а и секој има свој критериум за убавина.

Можеби се убави ама прости се, и тоа многу. Сељанки почнаа да изиграваат градски - страшна работа.

Има има, најубави се Струмичанки, оваа година онака некој контакт со нив, некако не се разбиравме на почетокот, ама после се лизгаше:vozbud:

И да Стружанки се најгрди, дефинитивно.

Тоа дека струмица врие од егзотично облечени девојки беше тачно до пред некоја година, сега више не е така, сега имаш егзотични девојки на секое место у секое време.

Има јаки, али има и крш ... Впрочем како и секаде :wink:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom