Што ќе кажете за девојките во Струмица?

Член од
1 октомври 2009
Мислења
107
Поени од реакции
5
А навистина ли имало процентуално повеке девојки отколку машки во Струмица како што се збори?
ami bratko po tolko vojni arno e i tolko so ne ima:),tocno e poveke se,mislam 3 na 1,ako ne se lazam

Абе ости саа печалбарките, за тва коо ќе дојдат Швајцарските и Германските цуцли сите Струмички типчина фаќат џадето накај Шабан и ги гонат тии пуфлите шо се дигат а на сите ќар им се кажува оти ќе бегат од сиромаштиита...:pos2:
Точно е дка у Струмица има јаки смокви ама се им е џабе, ем ги има повеќе од машките и как шо идат по 3 или 4 на машко и 3 или 4 пичотани да се тепат една со друга за да одат со некоо машко повеќето од них си одат дома така. Еми з'шо се бањат коо нема кој да им земе бањата, оот на диско за там да се испотат :vozbud:.
:)ne mi go spomnuvaj saban,pravo se nerviram,jas tam ne odam,ako odam samo so RPG ke im vlezam,konkretno za pecalbarkite,dobro tam u germanaa i svajcaraa nemat li diskoteki ,takvi moderni,so pravat tam ili se cuvat ko ke dojdat tuka za da odat u saban,vistina ne mozam da gi razberam.

Член од
28 март 2006
Мислења
17.840
Поени од реакции
12.349
Сите викаат многу невини биле :helou:
Секој е невин додека не се докаже спротивното.

На темата
Струмица е изгледа фино место за живеење (барем според бројките по пол) :wink:
Ако некој нема среќа со девојки, ете му прилика, нема да погреши сигурно :)

iksimkd

ШшшШшшШ...
Член од
31 јули 2007
Мислења
5.000
Поени од реакции
2.184
Абе шо ќутите сите и срам ви е да кажете, НАЈДОБРИ СЕ ВО КРЕВЕТ кажете си јасно и гласно да ве чујат сите...:vozbud::pos2::pos2:

~BlueBerry~

*I love my dreams*
Член од
8 јануари 2008
Мислења
1.101
Поени од реакции
63
е шо да се каже... стани-легни Планета Паинер и сите се лепотици. голем процент со длабоки грла. (за жал) А има и ЕРБАП струмичанки, под ербап мислам интелигентни и итри мадами.
И мислам дека за разлика од битолчанки (лицемерни и лигави) се по апла директни и спонтани.
Туку мене ме интересира мажите какви се?

AtoM-AnT

Dexter
Член од
3 септември 2008
Мислења
4.530
Поени од реакции
583
е шо да се каже... стани-легни Планета Паинер и сите се лепотици. голем процент со длабоки грла. (за жал) А има и ЕРБАП струмичанки, под ербап мислам интелигентни и итри мадами.
И мислам дека за разлика од битолчанки (лицемерни и лигави) се по апла директни и спонтани.
Тие шо се ербап јадат ќебап а другите се задоволуват со 2 јајца и калбаса...

Секој е невин додека не се докаже спротивното.
А ако има сексуална револуција, тогаш само невините страдаат! :smir:

Ако се досели и Коче во струмица ќе го крене просеко
4,01 на едно машко
Се зависи колку ќе се залетаат по Коче, може процентот и да се зголеми :vozbud:

~BlueBerry~

*I love my dreams*
Член од
8 јануари 2008
Мислења
1.101
Поени од реакции
63
Тие шо се ербап јадат ќебап а другите се задоволуват со 2 јајца и калбаса...

А ако има сексуална револуција, тогаш само невините страдаат! :smir:

Се зависи колку ќе се залетаат по Коче, може процентот и да се зголеми :vozbud:
е не верувам ем ербап и да се остае на кебап

Тимче

HULK!
Член од
4 јули 2008
Мислења
4.537
Поени од реакции
238
Сакаш да ме пробаш?:haha::haha::haha::haha:

#LakersMK

iChangeWorlds
Член од
31 јули 2008
Мислења
1.326
Поени од реакции
250
не сум бил,ама излеа ќе мора да одам хаха :pipi:

Kajgana Shop

На врв Bottom