мошете да бидете малку по пристојни во коментарите, или толку ви е културата......може има добри парчиња ама селанки тешки се, само за една вечер...убаво кажа вот курвичиња...
тука поштувам за велешанките,и они се добро парчеабе велешанки се специфични и добри во кревет...има и муабет
само забегани се по турбофолк повеќето..а и на кавадарчанки не им фали ништо они знаат да направат атмосфера
струмица е ванаби париз
ај ај...не ги знаеш добро велешанкиСпоред моите скромни познавања на девојките од цела Македонија. Најубави се:
1. Струмичанки, шо знам оти са убави толкуНе се даваат лесно, ама вреди чекањето.
2. Велешанки, они знам оти се убави, мутираат од контамираната вода во Велес
3.Штипјанки, уфф беа тоа добри времиња.
За машко по три девојки. Така се збори, де.А навистина ли имало процентуално повеке девојки отколку машки во Струмица како што се збори?
ee ne taka,site sme koj od deka,tova e do domasno vospituvanje a ne koj od deka e,po selata ima mnogo ubavi devojki a samo da gi vides pecalbarkite kakvi seti izgleda mi letno vreme ne si dovagalМожеби се убави ама прости се, и тоа многу. Сељанки почнаа да изиграваат градски - страшна работа.
Абе ости саа печалбарките, за тва коо ќе дојдат Швајцарските и Германските цуцли сите Струмички типчина фаќат џадето накај Шабан и ги гонат тии пуфлите шо се дигат а на сите ќар им се кажува оти ќе бегат од сиромаштиита...:pos2:ee ne taka,site sme koj od deka,tova e do domasno vospituvanje a ne koj od deka e,po selata ima mnogo ubavi devojki a samo da gi vides pecalbarkite kakvi seti izgleda mi letno vreme ne si dovagal