Што ќе кажете за девојките во Струмица?

I

IBIZA SOUND

Гостин
млад зелен и неукусен. 12 мислења имаш и се чудиш кој го интересирта каде оди величенствениот Лет 3. Па сега бе во Струмица веќе е намален притисокот во водоводт поради масовни туширања и одмивања на струмичанките!
а кој си ти ???
некој премиер или му го бришеш газот на премиерот:) или нешто слично

Let 3

The Nipple Erector
Член од
13 јули 2008
Мислења
30.896
Поени од реакции
31.278
а кој си ти ???
некој премиер или му го бришеш газот на премиерот:) или нешто слично
хаха за тебе премиер бил нешо најголемо !! а одма зад премиеро кметот на селото од каде дојде хахах еее дете колку работи има низ светот да ги видиш и прошеташ за да макар и малку ја сватиш грандиозноста на Лет 3..... хаха премиер ....

Let 3

The Nipple Erector
Член од
13 јули 2008
Мислења
30.896
Поени од реакции
31.278
mene mi licis kako nekoj sto celo vreme pise gluposti na sekoja tema :) :D
Како на жаба која цел живот помина во бара да и го објасниш огромниот восхитувачки пацифик??
Јас не можам да ти помогнам.

I

IBIZA SOUND

Гостин
Дете, јас и ти немаме ништо заедничко, јас сум паметен, начитан, убав, не пратам фудбал и не сум геј.
zatoa deka si pameten i nacitan se gleda po komentarite,a dali si ubav i dali pratis fudbal neznam
i nikoj ne reci deka ti si gej oti sam se otkazuvas :D

Let 3

The Nipple Erector
Член од
13 јули 2008
Мислења
30.896
Поени од реакции
31.278
zatoa deka si pameten i nacitan se gleda po komentarite,a dali si ubav i dali pratis fudbal neznam
i nikoj ne reci deka ti si gej oti sam se otkazuvas :D
A бе сега нешо ми текна, ти да не си од Струмица?? да не се исплаши дека ќе ти клецнам нешо шо ти е блиско и драго?!?!
Требаше порано да кажеш бе дете, ако не прати ми на ПП слики од женските кои ти се блиски и драги па ќе ти кажам дал имав нешто со нив или не. Да не се мачиш вака од околу по форум да разбереш. Одма директ и искрено ќе ти кажам.

I

IBIZA SOUND

Гостин
A бе сега нешо ми текна, ти да не си од Струмица?? да не се исплаши дека ќе ти клецнам нешо шо ти е блиско и драго?!?!
Требаше порано да кажеш бе дете, ако не прати ми на ПП слики од женските кои ти се блиски и драги па ќе ти кажам дал имав нешто со нив или не. Да не се мачиш вака од околу по форум да разбереш. Одма директ и искрено ќе ти кажам.
ne ne ne
mnogu sum daleku od str
malku po odamna se karavme jas i ti za nesto drugo samo ne ti teknuva
si rekov si se smenil ama ne :)

Sungerot Bob

Живеј го животот
Член од
7 август 2012
Мислења
32.391
Поени од реакции
36.508
Ќе кажам дека девојките од Струмица се многу убави :)

Член од
22 јануари 2013
Мислења
481
Поени од реакции
671
Топ се струмичaнки, многу природни, фини и достa убaви.(y)

Kajgana Shop

На врв Bottom