Што читате во моментов? (со краток коментар)

Член од
5 февруари 2007
Мислења
10.731
Поени од реакции
13.478
Венчам те - Аманда Квик. Интересна книга, на почетокот сум но осеќам добра акција (нешто слично на Исчезнат)

Фокси

Talk nerdy to me
Член од
11 октомври 2007
Мислења
2.358
Поени од реакции
1.390
Сега почнав да ја читам Кандит.
Прочитав околу 60 страни и за сега е добра 8/10:smir:

пробистипка

малечка
Член од
13 август 2008
Мислења
2.026
Поени од реакции
130
Сега читам лектира за на школо Казна и злосторство и баш на почетоко сум и не ми остава некој впечаток

Let 3

The Nipple Erector
Член од
13 јули 2008
Мислења
30.896
Поени од реакции
31.279
Баш ја завршив “Медеја“ од Еврипид, и продолжувам со “Хиполит“ и “Ифигенија“ исто од Еврипид, во план ми се да му се вратам малце на Античките класици, одамна ги немам читано.

D

Daftie

Гостин
Денес ја завршив "Негирање" од Кит Аблоу и ја почнав "Демијан" од Херман Хесе, која, според мојата geek-овска настроеност, најверојатно ќе ја дочитам денес или утре.
Планирам пак да ја земам "Теорија на хаосот", пошто летово не ја дочитав, ама не ми текнува на авторот...ако му текне на некој - нека помага!

POWER-MKD

Per aspera ad astra
Член од
1 март 2008
Мислења
4.763
Поени од реакции
645
"Криминологија" од Љ.Арнаудовски и "Казнено право" oд Камбовски. Кога се мора, мора.:wink:

Член од
27 ноември 2008
Мислења
1.433
Поени од реакции
341
си седам дома си ја читам Twilight... и иди мајка ми... и гледам една сумљива книга донесла... ко гледам вероника реши да умре- пауло коелјо...
и како што претпоставував дека ке ме воодушеви... останав во право
ја обожавам... како и појкето од пауло... ја прочитав во еден здив...
now back to twilight :):)

Член од
3 декември 2007
Мислења
3.718
Поени од реакции
772
Денес ја завршив "Негирање" од Кит Аблоу и ја почнав "Демијан" од Херман Хесе, која, според мојата geek-овска настроеност, најверојатно ќе ја дочитам денес или утре.
Планирам пак да ја земам "Теорија на хаосот", пошто летово не ја дочитав, ама не ми текнува на авторот...ако му текне на некој - нека помага!
Џонатан Раб:smir:

Paranoik

내 ♡, ∞.
Член од
10 август 2008
Мислења
1.873
Поени од реакции
451
Дејвид Едингс - Кралицата на маѓепсништвото

Maryah.C

Be a bee