Easy cowboy.. Hold your horses.. Cekaj malce, sakas da kazes deka TI bi ja izdefiniral, automatski kao kurva? T.e. u tvoi oci sekoja vtora e kurva? Plus, vikas deka nie imame samopocit!? A oni nemaat? Ajde, ete ti pazarski muabet.. Sakas use ednas? Se citiram: A oni nemaat?
Килробот, сам себе го убијал...
Без разлика дали станува збор за ОН или ОНА, ако некој прифати таков предлог автоматски останува без самопочит. Не ги дефинирам јас така работите, туку така се дефинираат само по себе. Шознам, можеби за тебе и нема баш многу смисла ова, али ти најверојатно се водиш по онаа дудлачката - „од бирача нема јебача“. Во превод, од пуста желба за секс, тебе се' ти изгледа прифатливо и нормално. Само прашање на време е кога ќе посака да купите
stap-on и да го испроба на тебе, а ти секако ќе прифатиш.
Imas nekoja teorija zaebi ebenje ako ti se pogodi drkanje, taka so nedaj boze da ti dojde nekoja i da predlozi obicen SEX so tebe, posto nema da ja pustis od ruki!!
Хехе. Тачно, тачно. Тоа е теоријата.
Боље некогаш ќе го издркам, отколку да го брцнам кај било која. Од кога стана ова проблем?
Treto. Ke ti dadam eden sovet: ako brzo svrsuvas
)) ondak misli na planini ili kakva i da bilo priroda, pa mozda ke izdrzis kolku so si planiral u prvo lice..
Испробано е ова, не функционира
Еве еден совет и за тебе. Пошто сигурно дека јајцата нема да ти ги собере во кондом, запиши го бројчево - 3147920. На храбар момак како тебе кој (бар на форум) нема никаков проблем со тоа да фука (и да го фука) било каква девојка, сигурно ќе му треба. Ќе го бараш др. Ристо Никоски.
Девојка која е само фак-френдица со тебе, не е фак-френдица само со тебе
У принцип, секој би требало да сфати дека девојка која нема никаков проблем да се ебе чисто „спортски“ е курва. Некои го сфаќаат тоа пред, а некои после посетата во клиниката за кожно-венерични болести. Ти кој ќе бидеш?
Како може бе од секс да ти здосади?????
Па тоа не одржува во живот море:nesvest:
Чудни сте... Не викам дека може да здосади од секс, туку дека сигурно побрзо ќе ти здосади од секс со некоја која официјално има статус „фак-френд“ (и која знаеш дека ќе ја ебеш секогаш кога ќе посакаш), отколку со девојка без таков курвински статус.
Али у принцип зошто воопшто дискутираме за ова? Секој со своите способности, фетиши, желби и размислувања. Некој сака курви, некој не. Некој го палат цицки од 5 кила, некого психолошкиот момент и „играта“. Мое мислење е дека кога некој договорил сигурен фак-френд, уште од почеток го убил уживањето во сексот. Тоа е исто како уште пред да бидне било што да и дадете до знаење на девојка дека ви се допаѓа. Ќе и биде исто како да ве имала, па нема да и биде никаков предизвик всушност да направи нешто со вас.