Што кога женско предлага секс-френд?

zive_te

system a.d.m.i.n.........
Член од
9 април 2009
Мислења
386
Поени од реакции
4
Претпоставувам дека повеќето машки си имаат фантазирано некоја таква случка - некоја девојка да им понуди секс за една вечер. Меѓутоа едно е да фантазираат друго е во реалноста тоа да го направат доколку им е укажана можноста.
За да го направат тоа треба да бидат или ептем запечени или да немаат самопочит со тоа што не пребираат (под претпоставка женската да не им е по вкус) или пак да немаат самопочит во смисла да не размислуваат за последиците (бременост, болести).
Како и да е, се ценат тие мажи кои можат да се самоконтролираат во тие ситуации:smir:
Што се однесува до мене- a'm not that kind of girl:pipi:

Devojce 111 toa e za poveceto kako so pisa no ne site bi prifatile pod uslov izgled,karakter i t,n, i za tebe vazat uslovite magde.. ne se raduvaj pred vreme, inace np ce ti pisam np, go imate e-mailot moj na profil pisete

Let 3

The Nipple Erector
Член од
13 јули 2008
Мислења
30.896
Поени од реакции
31.278
Епа ако се покажете на првата вечер, може и ќе ве побара и за повеќе вечери нели?:helou:
Па значи пак се враќаме дека треба прво а ни се понуди една вечер (како за проба) па за понатаму ќе видиме.
Гледаш како е се едноставно и логички.

Z

zmej gorjanin

Гостин
Па значи пак се враќаме дека треба прво а ни се понуди една вечер (како за проба) па за понатаму ќе видиме.
Гледаш како е се едноставно и логички.
Е за да дојде таа вечер треба добро да ја исшармираш момичката и вечерта ќе дојде сигурно. Само муабетот ми е друго, жените во Македонија се полни со предрасуди и обично треба доста убедување и докажување колку се сакаме и тако даље за да дојде вечерта. Обично таквиот став го завземаат од проста причина за да не би биле окарактеризирани како курви или како лесни девојки, што мислам дека не држи вода. Јас лично ги ценам девојките кои ги задоволуваат своите сексуални страсти тогаш кога тие сакаат и со човекот со кого сакаат, без притоа, во ситуацијата да се внесуваат остали лимитирачки фактори, кои немаат никаква врска со сексот и личното допаѓање.

RIZTETO

Somebody stop me
Член од
3 јуни 2007
Мислења
2.508
Поени од реакции
75
Нормално дека би ја окарактеризирал како курва. Али нели, пошто и онака во очите на нас мажите речиси сите жени се курви, не е битно што всушност мислиме токму за таа девојка. Не би требало ни она да му ја мисли многу, пошто чим предложила такво нешто - сигурно не ја тангира неговото мислење. Магде, ако прашуваш какво е туѓото мислење, не е фак-бади за тебе.

Инаку не, не сум имал фак-френдица. Кај мене сексот доаѓа на малку по традиционален начин, во врска.

Да бе, ние мужите немаме никаква самопочит. Ние сме курви, али со куриња.
Не заебавај, не сме сите Delux, Anonimus1 и mRno. Нормално дека би помислиле дека е лесна и би ја гледале со потсмев, затоа што е глупа-курва да спомне такво нешто. Боље да не спомнува, а да си „брка работа“. Поинтересно би било. Во „официјализирање“ на статусот во фак-френдс нема никаков предизвик. Ќе се испразниш еднаш-двапати и толку, ќе ти здосади.

Како може бе од секс да ти здосади?????

Па тоа не одржува во живот море:nesvest:

Член од
12 мај 2009
Мислења
5.832
Поени од реакции
2.925
ako devojkata pobara od mene sex-frends ne bi ja okarakteriziral kako lesna,kurva i dr. tuku ja razbiram takva potreba bez raslika na se isto kako sto pravat i mazite,
toa sosema normalno
i jas bi prifatil samo nekoi uslovi na pr: higiena,vodenje smetka za sebe i dr.
ama vo makedonija za razlika od zapad se uste ziveeme kako tabu-tema

Devojki ako imate takva potreba ne srameta se navalete no samo so odlucnost i sovest i ne beri gajle sto mislat mazite takvi se sovinisti:wink:

Член од
13 септември 2007
Мислења
5.785
Поени од реакции
4.028
Не би прифатил :).
Зашто?
Образложи малце кова веќе глеаш дека не интересира ставот на мажите.:)
Devojce 111 toa e za poveceto kako so pisa no ne site bi prifatile pod uslov izgled,karakter i t,n, i za tebe vazat uslovite magde.. ne se raduvaj pred vreme, inace np ce ti pisam np, go imate e-mailot moj na profil pisete
Е ми о напупи сеа морам да признаам:cuc:
Сепак, тоа беше саркастичен пост, не мислев СТВАРНО да ми пратиш број по пп.:)

Acid

Frontman
Член од
22 јануари 2005
Мислења
35.208
Поени од реакции
34.448
Easy cowboy.. Hold your horses.. Cekaj malce, sakas da kazes deka TI bi ja izdefiniral, automatski kao kurva? T.e. u tvoi oci sekoja vtora e kurva? Plus, vikas deka nie imame samopocit!? A oni nemaat? Ajde, ete ti pazarski muabet.. Sakas use ednas? Se citiram: A oni nemaat?
Килробот, сам себе го убијал...
Без разлика дали станува збор за ОН или ОНА, ако некој прифати таков предлог автоматски останува без самопочит. Не ги дефинирам јас така работите, туку така се дефинираат само по себе. Шознам, можеби за тебе и нема баш многу смисла ова, али ти најверојатно се водиш по онаа дудлачката - „од бирача нема јебача“. Во превод, од пуста желба за секс, тебе се' ти изгледа прифатливо и нормално. Само прашање на време е кога ќе посака да купите stap-on и да го испроба на тебе, а ти секако ќе прифатиш.

Imas nekoja teorija zaebi ebenje ako ti se pogodi drkanje, taka so nedaj boze da ti dojde nekoja i da predlozi obicen SEX so tebe, posto nema da ja pustis od ruki!!
Хехе. Тачно, тачно. Тоа е теоријата.
Боље некогаш ќе го издркам, отколку да го брцнам кај било која. Од кога стана ова проблем?
Treto. Ke ti dadam eden sovet: ako brzo svrsuvas :))) ondak misli na planini ili kakva i da bilo priroda, pa mozda ke izdrzis kolku so si planiral u prvo lice..
Испробано е ова, не функционира :(

Еве еден совет и за тебе. Пошто сигурно дека јајцата нема да ти ги собере во кондом, запиши го бројчево - 3147920. На храбар момак како тебе кој (бар на форум) нема никаков проблем со тоа да фука (и да го фука) било каква девојка, сигурно ќе му треба. Ќе го бараш др. Ристо Никоски.

Девојка која е само фак-френдица со тебе, не е фак-френдица само со тебе :)

У принцип, секој би требало да сфати дека девојка која нема никаков проблем да се ебе чисто „спортски“ е курва. Некои го сфаќаат тоа пред, а некои после посетата во клиниката за кожно-венерични болести. Ти кој ќе бидеш?

Чудни сте... Не викам дека може да здосади од секс, туку дека сигурно побрзо ќе ти здосади од секс со некоја која официјално има статус „фак-френд“ (и која знаеш дека ќе ја ебеш секогаш кога ќе посакаш), отколку со девојка без таков курвински статус.

Али у принцип зошто воопшто дискутираме за ова? Секој со своите способности, фетиши, желби и размислувања. Некој сака курви, некој не. Некој го палат цицки од 5 кила, некого психолошкиот момент и „играта“. Мое мислење е дека кога некој договорил сигурен фак-френд, уште од почеток го убил уживањето во сексот. Тоа е исто како уште пред да бидне било што да и дадете до знаење на девојка дека ви се допаѓа. Ќе и биде исто како да ве имала, па нема да и биде никаков предизвик всушност да направи нешто со вас.

bucio

Урбан индијанец.
Член од
8 јули 2008
Мислења
16.330
Поени од реакции
7.799
Зашто?
Образложи малце кова веќе глеаш дека не интересира ставот на мажите.:)
Добро сега кога би имал со секс некоја бла бла бла... е секогаш повеќе отколку секс пријателка, затоа што тука човек за таа работа треба да си се почитува себеси па потоа другите да го почитуваат. Кога би ми дошла некоја со таков предлог, од авион се глееда почитувањето нејзино спрема себе дека и е многу ниско, или пијана е, дрогирана е или двете. Сепак и да е пијана или дрогирана тоа не е изговор да ми се лигуши :icon_bigg.
На маса не седам со човек кој што има такви ниски стандарди, а пак не секс да имам.

Divider

Seraphim
Член од
24 февруари 2005
Мислења
27.337
Поени од реакции
3.062
I don't mind having fuck-friends, they mean a lot when we have a need and no one close in the moment or when we are not in a steady relationship.

Упс, македонски, јас немам против секс пријателки, значат многу кога имаме потреба, а никој близок до нас или кога не сме во сериозна врска.

badluckguy

Оган под ѕвездите
Член од
8 октомври 2007
Мислења
2.925
Поени од реакции
131

Си немал ти фак-френд до сега...:smir:

После сексот иде лошиот дел кога она ќе сака да се гушка а тебе ти се иде да ја избркаш и не можеш самиот да се поднесеш.
Со една имав бомбастичен секс...ама после сексот беше the hard part.
Престанав да и звонам и да се јавувам. Неиздржливо беше.:toe:

Филозофка

Amelie Poulain
Член од
21 јануари 2009
Мислења
1.680
Поени од реакции
525
Вака прво јас под пријателска подразбирам некоја долгогодишна врска, а под секс подразбирам секс, значи секс пријател би значело некој дечко што редовно би имал секс со мене, инаку таков предлог не се предлага, туку тој доаѓа спонтано, не сум имала до сега таков пријател, ниту сакам да имам, повеќе преферирам врска, но доколку некогаш имам потреба, никогаш не се знае што иде во животот нели,. тогаш тоа би се случило спонтано, како што објаснив во претходниот пост, но сепак гледам дека сите на темава пишале дека секс пријател е некој за една вечер, што значи дека не го разбираат општо поимот секс пријател, исто така секс пријателите треба да си бидат верни еден на друг, еве јас знам една жена што има таков пријател и веќе 14 години се сескаат само еден со друг, она не ни погледнала друг маж иако имаше прилики за мажење и тоа многу, исто и тој.

Струмикс

Еден...не го знаеш!
Член од
9 декември 2005
Мислења
13.811
Поени од реакции
3.346
Интересна опција...

C

Cool Hand Luke

Гостин
За машките:
Прво ме интересира која би ви била прва мисла/реакција на таквиот предлог.
Дали би прифатиле кога девојка би ви предложила да и бидете секс бади? Онака, без обврски, чисто секс?
Дали би ја карактеризирале како лесна/курва[ватева]?
Дали би прифатиле да имате редовен секс со некоја шо не ја сакате и дали ќе ви биде битен карактер/изглед?
Такви предлози сум добивал, само онака млад, наивен и глуп не сум знаел да читам меѓу редови, бидејќи не ми биле буквално изречени.

Можеби.

Ни најмалку, ако не е злобна, пакосна, надмена, патолошка озборувачка... тоа е за мене курва во навредлива смисла. Само на ниедна не би и дал таков епитет бидејќи сметам дека секое човечко суштество е добро во сржта. Само во афект би се изразил така. :)

Е сега, ако не ја сакам во ред, но ако чувствувам одбивност према неа тогаш ништо. Се зависи од хемијата. Од физиката не толку. Немам намера да се алкохолизирам па само удри. :)

Kajgana Shop

На врв Bottom