Ја читав внимателно темава откако беше отворена, и сега се осеќам спремен да реплицирам... само... прво да кажам некои работи.
Се изначитав такви морони, и копиљана што напишале срања кои немаат благе везе со реалноста, што практично ми се повраќа или уште полошо, ми се чита на форум историја и бугарската вистина за Македонија попрво од тоа што некој овде успеал да исере.
Значи, македонецот е мачомен... македонецот ја има таа дарба да ебе и шуто и рогато, и ако му се погоди таква ситуација, онда мора да ебе па макар Господ лично се симнал и му врзал заушка. Македонецот никад не заглавуе со грда жена (или дебела ко за Геџо), пошто јебига е фраер ипол и грди бегаат од него, али и да заглаи, онда ја ебе до растурање зашо постои ризик од сабајле да јаде гомна кај другарки дека него му бил мал. Успут, никад не ја изневеруе, и ја ебе најбоље од сите македноци(и остало) шо ја ебече до тогаш, и после него.
Е сеа, за доза посериозно... Има живи луѓе кои можат да потврдат (али баш и немора) дека сум одбил секс. Исто така има ситуации во кои не сум можел да се впуштам во секс туку така. Има ситуации кога не сум можел да имам секс воопшто, од различни причини (пред се` проблеми кои се поголеми од едно обично ноќно фукање, чувства и проблеми кои отежнуваат). Исто така, имало ситуации кога сексот е секс како што некои од вас го познаваат (не сите имале секс на темава), и никаков проблем немало.
Секс одбиваат жени од курташак, одбиваат заради приницип, одбиваат заради оправдани причини. Ама немојте да серете дека мажите се различни од жените, и они едноставно ебат све по список. Иам другар, кој ќе се жени кај и да е, и кој што не би опнал девојка за една вечер па да биде Хали Бери. Нема везе шо е у врска, дечкото има принцип, и не е луд, тип кој секоја жена би го посакала е.
А сите оние/вие кои шо рековте мора да е педер, можам да претпоставам по кој принцип се раководите. Најголемите мразачи на педерите, и сами се педери. American Beauty кој гледал, филмот, ќе му текне на сцената со дождот и генералот. И така... педери... секс... блуд и разврат... трауми од детство...
Лудаци. :nesvest: