Што е со друштвото од основно?

Член од
25 јуни 2009
Мислења
81
Поени од реакции
2
Hyhy ..
So ovie od osnovno samo na zdravo sum!
Mooogu retko se gleame!
Sekoj si go pronajde patot. Nekoj losiot nekoj dobriot!
Imam edna drugarka so koja sum od mali noze! Zaedno sedevme u sredno i so nea seyste sum naj naj naj bliska seuste mi e najdobra drugarka. Use edna znam od osnovno cesto si ideme na kafe! i use edna alii so nejze pomalce! Ove tri mi bea naj naj drugarki u osnovno! oVaa tretava e malce pogolemkaa i zatoa malcee e ponastrana!
Inace poveke iskacam i se druzam so onie od sredno!:helou:

S

StormRage

Гостин
па се глеаме вака посело обично сиве се струга средно така да сите ми се овдека само шо не е кошо беше во основно...

PokerFace

I'll never be the same..
Член од
30 март 2009
Мислења
1.212
Поени од реакции
623
Со многу малку деца комуницирам онака асално .. едно 10-на деца ..
со сите други сум онака на здраво ако се видиме .. ако не кој ги шиша/кој ме шиша ...
сите збореа како ќе сме се договарале да се видиме вака онака .. од истите ни трага ни глас нема :)
али тоа е .. :)

pHiLLiPcHo

Шушљак
Член од
26 февруари 2009
Мислења
892
Поени од реакции
68
Завршив осмо.Со друштвото што сме си биле(машки) си се дружиме уште,за разлика од женските кои се делат.Секој по своја страна али ипак ние си рековме дека нема да се разделиме и нема:smir:

Neporazen

Time Lord
Член од
25 јануари 2009
Мислења
545
Поени од реакции
22
Abe samo sto zavrsiv osnovno.Ucevme zaedno 9 godini. Neznam kako za drugite no mislam deka site se delele nekade posle 4vrto no nie ucime zaedno od zabaviste.Se zblizivme tolku i ne veruvam deka nekogas ke se zaboravime. Nekako mi bese zal sto se razdelivam so nekogo koj mi bil kako brat/sestra so pomisla deka mozebi nekoi od niv nema nikogas povtorno da gi viddam.Sega so niv se padnav so 7 deca od osnovno da ucam zaedno vo ist klas vo sredno.Toa se moite najbliski drugari i se nadevam deka naseto drugarstvo ke prodolzi i ponataka.
No sepak ne e igracka da se razdelis so nekogo so kogo si go pominal pogolemiot del od zivotot.

Se obiduvam da prodolzam napred i siguren sum deka ke zapoznaam drugi prijateli vo sredno.Mozebi so niv ke bidam prijatel cel zivot no drustvoto od osnovno nema nikogs da go zaboravam.

Член од
21 февруари 2009
Мислења
1.315
Поени од реакции
47
tie od osnovno gi znam site so nekoi i denes sum zaedno, tie od sredno imam zdravo so nekoj a nekoj ne gi ni prepoznavam, cudno ama vistinito, nekako pomili mi se tie od osnovno mozebi deka pominav podolgo vreme.

Z

Zoza

Гостин
so pola komuniciram dobro so pola onaka od cista kultura :pos2: pa se ispozenija mazija i sto da im pravam sega :pos2:

Член од
25 септември 2008
Мислења
8.785
Поени од реакции
1.556
Сеа за сеа се дружиме,па за понатака ќе видиме.поздрав:back:

Член од
23 јули 2009
Мислења
217
Поени од реакции
8
Друштвото од основно е моето сеуште постоечко друштво.... негувано и зачувано од мн одамна .....и можам да кажам дека сум горда на тоа.:nesum:

ani4e

mega star
Член од
12 јули 2009
Мислења
158
Поени од реакции
3
Pa togasni verni drugarki, normalno ne mi se sega tolku bliski...zna4i se druzam so drugarkive sea od sredno, ali ne deka ne komunicirame sekako edno zdravo i sli4no zaso da ne?-ina4e mozam da kazam deka najbliskava drugarka mi e uste od osnovno, za drugive:toe:

Blackout

An emotional retard
Член од
14 мај 2009
Мислења
1.690
Поени од реакции
451
па и немав некое друштво во основно.си имам едно здраво со луѓето со кои го поминував поголемиот дел од времето но ништо повеќе
За разлика од тоа, друштвото од средно се надевам дека ќе го зачувам.
Многу ми е мило што се здруживме некако и не би сакала да се оддалечиме....

JerryMK

Sexy Girls in your town for night
Член од
5 мај 2009
Мислења
259
Поени од реакции
12
se druzam so drustvoto od osnovno sea vo sredno se zdruzivme i so drugi
e sea so najdobrio drugar ne se druzime kako porano od nepoznata pricina i prisuten e na forumot pa mos ke kazi ako procita

Член од
6 април 2009
Мислења
6.147
Поени од реакции
2.988
Па со оние со кои повеќе се дружев во основно и сеуште се дружам,додека има некои ретко се гледам.:smir:

Член од
27 ноември 2007
Мислења
31.080
Поени од реакции
74.826
Eheeeeeeeeee odamna bese toa:)
Druzbata prodolzi uste godina dena i posle sekoj na svoja strana:)

Kajgana Shop

На врв Bottom