Што е со друштвото од основно?

Член од
26 јануари 2009
Мислења
1.138
Поени од реакции
163
Na prsti se brojat tie od osnovno so kontaktiram so niv. Voopsto ne bevme slozen klas, togas ne sakavme da se gledame ne pa sea.

Член од
14 ноември 2008
Мислења
3.418
Поени од реакции
856
абе бевме едно 15 души од класот во основно шо се дружевме. сеа непосредно не се дружам со никој ама имам неколку души шо одржвам контакт, понекогаш и одиме на кафенце ова она ... ми фалат тие деној од основно, мн убо ми беше ... за разлика од средно и сеа

Член од
3 декември 2007
Мислења
3.718
Поени од реакции
772
Најдобрата другарка ми е од основно и ми вреди колку цела вреќа други лембеци со кои не контактирам и не се препознавам на улица.

Член од
5 јануари 2009
Мислења
2.654
Поени од реакции
81
nie ne bevme slozen klas sekoj si odese po svojot pat a sega koga ke se vidam ama retko samo zdravo kako si i cao nee kako porano inace se druzam so cetvorica od osnovno i tie sto gi zapoznav vo sredno

Gh0$T

BanishedFromMyOwnWorld
Член од
4 октомври 2008
Мислења
271
Поени од реакции
19
Сеуште се имам со тие од основно..

Пак некои ми се паднаа во исти клас сме ..

Оште смех си га прааме :vozbud::eek:lee:

Член од
12 декември 2008
Мислења
1.553
Поени од реакции
101
Од тие што завршија основно со мене во клас пола од нив се со мене и во средно.Најдобар клас бевме во основно а сега сме најдобри и во средно НЕМА ШТО(ВО СЕКОЈ ПОГЛЕД).Инаку со тие другите се немам видено.И така поздрав до сите што ме знаат и што не ме знаат.

Хакет Мен

Juventus Till I Die
Член од
23 јануари 2009
Мислења
10.227
Поени од реакции
3.414
Од цело друштво што бевме во основно,сега се имам најмногу само со 2-ца...не се погодивме во исти клас и со другите се имам на здраво !!

Г

Грејвдигер

Гостин
Од основно што бевме, немам никој у клас, така да послабо се гледам со нив, со оглед на тоа што во различни школи сме. Али сепак добро стоиме со другарството...

tomislayer

Елегантно дебел =)
Член од
18 ноември 2008
Мислења
1.482
Поени од реакции
82
Тие шо си се дружевме, сеуште искачаме заедно и редовно се дружиме :)

statusQuO

Модератор
Член од
18 јуни 2008
Мислења
13.038
Поени од реакции
7.617
Тие шо си се дружевме, сеуште искачаме заедно и редовно се дружиме :)
браво за вас....јас ги неам видено од кога си кажавме “ЕЈ ке се глеаме и после 10-ти јуни така? -Даааа!!! Заедно до крај!!!!“......к*р...

Член од
31 јануари 2007
Мислења
18.957
Поени од реакции
23.116
Сеуште сме истото друштво уште од забавиште...

Член од
23 јануари 2009
Мислења
10.640
Поени од реакции
2.504
Јас не берам гајле.Со истите ама баш со сите паднавме во ист клас во Гимназија.

Член од
10 април 2009
Мислења
337
Поени од реакции
16
Имам 6 бфф од основно со кои се дружам уште од забавиште и уште од тогаш сме неразделни, па сега ке видам како ке биде у средно се надевам дека тие 8 години нема да отидат у вода а со другите би требало да останам во добри односи како и досега=)

Член од
6 јули 2009
Мислења
491
Поени од реакции
16
Никогаш неможам да ги заборавам а и несакам, првите другарчиња од школските клупи :) за држење малку потешко јас сум на еден крај а они на друг крај од градот, али чат пат се гледаме, кафе муабет ово оно, али господ здравје да му даде на типов шо го измисли нетов па можеш ако не да се слушнеш барем да си пишеш со некој да видиш што како има ново до кај се во животот и така :)

Kajgana Shop

На врв Bottom