абе бевме едно 15 души од класот во основно шо се дружевме. сеа непосредно не се дружам со никој ама имам неколку души шо одржвам контакт, понекогаш и одиме на кафенце ова она ... ми фалат тие деној од основно, мн убо ми беше ... за разлика од средно и сеа
nie ne bevme slozen klas sekoj si odese po svojot pat a sega koga ke se vidam ama retko samo zdravo kako si i cao nee kako porano inace se druzam so cetvorica od osnovno i tie sto gi zapoznav vo sredno
Од тие што завршија основно со мене во клас пола од нив се со мене и во средно.Најдобар клас бевме во основно а сега сме најдобри и во средно НЕМА ШТО(ВО СЕКОЈ ПОГЛЕД).Инаку со тие другите се немам видено.И така поздрав до сите што ме знаат и што не ме знаат.
Од основно што бевме, немам никој у клас, така да послабо се гледам со нив, со оглед на тоа што во различни школи сме. Али сепак добро стоиме со другарството...
Имам 6 бфф од основно со кои се дружам уште од забавиште и уште од тогаш сме неразделни, па сега ке видам како ке биде у средно се надевам дека тие 8 години нема да отидат у вода а со другите би требало да останам во добри односи како и досега=)
Никогаш неможам да ги заборавам а и несакам, првите другарчиња од школските клупи за држење малку потешко јас сум на еден крај а они на друг крај од градот, али чат пат се гледаме, кафе муабет ово оно, али господ здравје да му даде на типов шо го измисли нетов па можеш ако не да се слушнеш барем да си пишеш со некој да видиш што како има ново до кај се во животот и така
Оваа страница користи колачиња за персонализирање на содржината. Со продолжување на користењето, се согласувате со нашата политика за користење колачиња.