Што е со друштвото од основно?

M

Mr.InF3ction

Гостин
па најдобрите моменти ги имав со нив посебно во 7 и 8 мо одд. кога почнуваат хормоните да играат ахха лол се уште сум во контакт со многу од нив но има некои што не сум ги видел од тогаш кога завршив основно :toe:
леле каква идеа ми текна.. да се собереме цел клас и да ја посетиме класната.... :pipi:

Miss Right

happiness machine
Член од
2 јануари 2009
Мислења
1.308
Поени од реакции
142
немам некој посебен контакт...на улица кога ке се стетниме имам барем здраво...само со една другарка сум останата добра другарка да излегуваме заедно

D

dh00|

Гостин
епа иако сменав школо кога бев седмо одд. повеќе контактирам со тие шо учев само две години...

Аеродром

Faithful :)
Член од
15 август 2008
Мислења
2.217
Поени од реакции
256
Јас само што завршив основно и сеуште се дружиме старо друштво па ќе видиме за понатаму...

Член од
2 април 2009
Мислења
1.405
Поени од реакции
177
Пф...штотуку го завршив осмово и сите тие муабети од типот „Ќе се гледаме почесто“ и бла бла Стојна квачи јајца паднаа во вода.Не се гледаме скоро ич,не ни излегувам кај што они се собираат,мака ми е од нив.Четири години сум ги гледала,некои и осум,и искрено како едвај да чекав да се отарасам од нив.
Сите се со цигарите во уста,пушат како турци,завршиле осмо мислат дека се најголеми,напаметни и се нај нај нај...
Со оние со кои што се дружев повеќе,со најдобрите другарки скоро секој ден се гледам,а со останатите кои што ми беа поблиски комуницирам повеќе на мсн, морам да признаам дека поретко се гледаме.Сите тие ќе учат од септември со мене така да од тогаш ќе си обновуваме односи,а со најдобриве другарки па тогаш ќе се разделам...:toe:

Член од
12 јануари 2009
Мислења
721
Поени од реакции
40
Незнам за другите ама јас си се дружам со тие од основно ашто ми беа и што си ми останаа а овие од средно можам да речам дека не ги фермам ни 2посто не за нешто друго ама не ми одговара такво дружење

bama

† Револуционер †
Член од
1 февруари 2007
Мислења
2.040
Поени од реакции
362
со друштвото од осново со некој се уште се имам многу ,но со некој не се ни поздравувам...тоа е демократија

I

InF3cTeD

Гостин
немам баш и некој посебни контакти....со некој само едно здраво а со повеќето ни тоа здраво го нема..:toe: времето мине

Duduk

Korg Maniac
Член од
8 јули 2009
Мислења
953
Поени од реакции
99
Хех секој ден ги гледам во маало :)))))))

goodman_91

Бубалица
Член од
2 јануари 2008
Мислења
1.341
Поени од реакции
29
Од основно, скоро и да не ги гледам, единствено во контакт сум со неколку другари кои сум се дружел и пред основното. А за другово ни трага ни глас. Главната причина поради тоа што не сум во контакт со оние од основно е што јас бев единствениот што се запиша во средното школо, така што моите патишта со другарите од основно се разделија и ретко кога ќе се видевме...
Се прашувам дали ќе бидам во добар контакт и со оние од средното.....

kIRe9

OK. u'r right
Член од
4 март 2009
Мислења
1.419
Поени од реакции
73
паааааааа слбао... ретко се гледам... пошо до 5то учев у едно, а после у др шко,ло си иам муабет со некои и од ваму и од таму... ама тие шо вредат...

Ч

Чек Он Ит

Гостин
Во принцип од основно имам една другарка со која комуницираме секојдневно.
Со една третина си го имам муабетот (некогаш ќе искочиме, ќе се видиме), со втората третина сум само на здраво и третата третина поминуваме - не се познаваме.
И да, на нет што ќе си помуабетиме што има ново-старо и останува само на тој муабет.

~DaRko

Поштен лопов
Член од
29 март 2009
Мислења
5.888
Поени од реакции
2.481
па со повеќето се дружиме, со некои и сега учам заедно, со некои се гледам секој ден и така да со повеќето сме така речено повторно заедно. а за некои не знам каде се наоѓаат, каде учат, какви се , што се ...појма немам

Член од
6 јули 2009
Мислења
69
Поени од реакции
5
да да уште дружиме но не сите:helou:

SCORPIO__20

Your sex is on fire
Член од
1 февруари 2007
Мислења
4.380
Поени од реакции
72
Ни се гледам, ни контактирам, ни па ме интересира, сите се отидени по свои патишта, а многумина по лошиот пат, чат пат се гледам само со еден другар, додека играме фудбал, а комуницирам со генерација 1-2 помали што беа од мене, заедно што имаме тренирано фудбал,ама мојата генерација со никој и никого, у принцип, не се осврнувам на минатото, нови познаници нови искуства:helou:

Kajgana Shop

На врв Bottom