Што ви е најчудно во сонот?

Член од
8 април 2007
Мислења
112
Поени од реакции
0
3. Кога некој те брка или пука во тебе и сл. никогаш не те погаѓа оти се будиш :)

заклучок: Во сон не се умира :)

Јас сум сонувала еднаш дека некоој пука во мене и не се разбудив...мислам се разбудив :) ама не веднаш...и умрев во сонот...:) А за она чудното што сакав да кажам...кога се разбудив чуствував болка во градите- онаму кај што ме погоди куршумот во сонот... баш чудно... А ми се случувало и на пример да сонувам дека плачам поради нешто во сон и се будам па гледам вистина насолзени очите....или па нешто ми звони телефонот во сон и трчам да се јавам, па се будам и телефонот навистина звони... и уште 1000 вакви работи... А кога сонувам многу често соновите ми се како во магла, околу мене има бела магла и не можам да им ги видам лицата на лугето кои ги сонувам...

Buterfly

*Just Fabulous*
Член од
4 јули 2006
Мислења
4.616
Поени од реакции
114
Cudno mi e toa sto se sonuvam na edno mesto i vednas odam na drugo mesto so druga prikazna

Член од
2 јули 2007
Мислења
472
Поени од реакции
27
најчудно со ми се деси пред 1 недела е 4 вечери по ред сонувам еден исти сон и тоа грд сон и тоа тооооолку реално така да кога станувам ми останува во мислите како да се случило вчера а не дека било сон :shok::shok::shok:

Рунчев

Esi mi dobaaar
Член од
29 мај 2007
Мислења
1.263
Поени од реакции
190
Најинтересно ми е кога сонувам како играм кантер, или некоја друга игара, најчудно ми е кога размислувам во сонот дури не знам дали сонувам или е стварност тоа околу мене и ретко кога осетам дека сум се разбудил:toe:

џимеј

џимилино
Член од
4 март 2007
Мислења
10.391
Поени од реакции
25.192
Јас се плашам да не ми дојде Фреди Кругер во сон, па најчесто се трудам да не сонувам

back_rest

ex mod coder
Член од
19 јули 2006
Мислења
1.590
Поени од реакции
107
тоа што изразувам бескрајна креативност...

Член од
25 мај 2007
Мислења
6.662
Поени од реакции
948
Кога сонувам нешто убаво и сеа знам дека треба да се разбудам али не јас продолжувам да сонувам.Ми се има повеќе пати случено тоа.

Член од
2 април 2007
Мислења
2.875
Поени од реакции
4
koga bogajami pagjam i nekako se streknuvam vo krevet
MRDAM

Medea

Облинеса
Член од
25 април 2007
Мислења
2.973
Поени од реакции
3.269
Кога свесно го сонувам и кога ќе си кажам да престанам, се будам.Еднаш сонував како бегам од кучиња, трчав во сонот, и сабајлето кога станав, нозете ме болеа како да сум била на маратон.Појезиво, амин!

Slatka mala

*** unique ***
Член од
10 јули 2007
Мислења
652
Поени од реакции
2
Najcudno mi e sto sekogas sonuvam nesto sto go nemam, a sto potajno go posakuvam. I najzeznato e koga ke se razbudis i svakas se bilo samo son. Prokletstvo

Fantom

Chikara
Член од
4 јуни 2006
Мислења
11.453
Поени од реакции
812
Најчудно е шо во ТВОЈОТ сон не можиш се да е како што сакаш. Побогу, ако јас сонувам, би требало се што е непокането да си оди, а не да ми праи дубари во сонот.

PSYtisfaction

Царевата ќерка
Член од
30 јуни 2006
Мислења
3.922
Поени од реакции
527
Најчудно е шо во ТВОЈОТ сон не можиш се да е како што сакаш. Побогу, ако јас сонувам, би требало се што е непокането да си оди, а не да ми праи дубари во сонот.
Па, според нечии логики, ти и го управуваш сонот, само не свесниот дел од тебе туку потсвеста. :) Што значи дека ако ти потсвесно сакаш да има дубари, а свесно сакаш да ти оди приказната како подмачкана, ќе „победи“ првото. :) Само теорија, де...

Мене ми е најчудно влијанието на физичките услови врз одвивањето на мојот сон. На пример, сонувам нешто, доаѓа мајка ми да ме разбуди (во реалноста :) ), и додека она реално ме вика да станам, во сонот некој го извикува моето име, и додека полека се будам, извикувањето на името од сонот се поклопува и претопува со извикувањето на мајка ми... :) Ме сфаќате де. Интересна работа.

e4e

Член од
20 јули 2007
Мислења
63
Поени од реакции
0
Моите сонови се многу чудни,страв ми е од нив оти се остваруват.А најчудно ми е тоа што ми се имаат случувано нешта кои претходно ги имам сонувано.

Мартин$

Модератор
Член од
2 март 2007
Мислења
5.234
Поени од реакции
148
Cudno mi e toa sto se sonuvam na edno mesto i vednas odam na drugo mesto so druga prikazna
Аха стварно, заборајв да напоменам за ова. На пример ќе сум во една соба, еве дома нека биде, и после излегувам од вратава и се наоѓам Скопје негде си. Е и то е многу интересно :) Барем за мене хее

Член од
30 јули 2007
Мислења
31
Поени од реакции
0
a moze li nekoj da mi kaze so znaci da sonuvas sozvezdija ... ako go ima voa u nekoj sonovnik :) :)

Kajgana Shop

На врв Bottom