Што ви е најчудно во сонот?

Болиглава

A cold fact
Член од
16 јуни 2007
Мислења
4.701
Поени од реакции
2.353
Јас најчесто сонувам во трето лице т.е. се гледам себеси како СЈ на Grand Theft Auto...LOL...

И понекогаш таман ко ке треба да паднам се будам.. и обавезно следниот после тој сон ми е како се рушат некој згради... ЛУДИЛО

Член од
20 декември 2005
Мислења
876
Поени од реакции
1
e dobro toa veke Boliglava e onaka bolna opsednatost so gta, that's not good mannnnn! a najonaka bedno e koa se obidues da trcas a nemozes ili onaka vlagas u edna prostorija i otvaras vrata i naednas si u druga, pa posle u sosema treta...(mene najcesto mi se desava so ucilnici od skolo) eeeeeee sto pravi toa pusto skolo, kako vlijae na mene!!!

Член од
27 јуни 2007
Мислења
60
Поени од реакции
3
многу чудни сонови сонувам .. како и повеќето као ме бркаат као летам нешто.. ама најчудно и најинтересно ми е кога ќе сфатам во самииот сон дека сонувам и кога можам да го контролирам сонот. тоа да се викало луциден сон и можело да се научи.. барем така пишува

http://www.dreamviews.com/whatislucid.php
http://www.dreamviews.com/whylucid.php
http://www.dreamviews.com/learnable.php

mackomk

...Chichino...
Член од
23 јуни 2007
Мислења
318
Поени од реакции
72
najcudno mi e koa sanjam kao me brka nekoj a ja nemozam da begam,trcam ali u mesto,lele kako nervira

kokolo_sk

Фаринго Егзофагијален Дивертикулум
Член од
8 јуни 2006
Мислења
261
Поени од реакции
8
hehe i mene mi se ima deseno. ili se tepam a nemam sila :D

Ljupco

...ExtraVagant...
Член од
20 јули 2006
Мислења
1.810
Поени од реакции
12
...toa sto se budam sekogash na kraj...

Roswell

Tu Sei Tutta La Mia Vita
Член од
17 јуни 2007
Мислења
1.619
Поени од реакции
29
Тоа што кога ќе се разбудам се задлабочувам и дознавам дека било сон. Многу реално е :lud:

Член од
21 јуни 2007
Мислења
50
Поени од реакции
2
A mene mi se ima deseno 2 puta da sonuvam kako pagjam i da padnem, a da ne se razbudim.Mnogu interesno mi bese toa sto otkako padnav nisto ne me bolese(vo sonot normalno), a i se falev na drugi lugje vo sonot!!!:toe:

Goddess of Chaos

Nixe Nox
Член од
16 август 2005
Мислења
6.250
Поени од реакции
228
-Koга слушам ѕвонење на телефон и во сонот почнувам да барам каде ѕвони а потоа полека се будам и сфаќам дека до мене ѕвони.

-Сонувам дека одам по скали и мрдам со нозете како да качувам скали. (ова стално ми го збори мајка ми)

-Многу сум тажна и многу плачам во сон, се будам и штотуку ќе ги отворам очите ми истекуваат солзи, не плачам а течат, бидејќи додека сум сонувала сум ги создала но спијам со затворени очи па се насобрале и истекуваат кога ќе се разбудам.

Болиглава

A cold fact
Член од
16 јуни 2007
Мислења
4.701
Поени од реакции
2.353
e dobro toa veke Boliglava e onaka bolna opsednatost so gta, that's not good mannnnn!
не бе mannnn, не сум толку опседнат со gta, пoрано дур ја играв бев али сега само се сонвам самиот во трето лице, тоа ми беше суштината, да објаснам како се гледам во сон... respect

E

`EsCaPe`

Гостин
Najcudno u son mi e koga nekoj saka da me ubie( i sl. ) i jas sakam da vikam , da baram pomosh , no ne mi izleguva glasot..:toe:

Commando

Единство-Активизам-Сила
Член од
12 јули 2007
Мислења
426
Поени од реакции
2
Најчудно во сон ми е тоа што сонувам работи кои ми се дешаваат на мене или на лугето околу мене по одредено време не повеќе од две недели.Најјезиво беше кога пред некое време кога се враќав од школо(живеам мн блиску до школото) го глеам татко ми на точак идејќи накај пазар и така го глеам си цепа и ми се дупнува гума,и како што застана и се наведна да види шо се дешава и фиууу една кола (појма неам од кај излезе) едвај го избегна, а мене срцево од нос ми излезе зашто ако го удреше ке му набише главата во седиште...МНОООООООГУ језиво, а се деси исто како во сонот само што све глеав од небо(нешто слично на птичја перспеткива) wierd а?

Член од
29 март 2007
Мислења
6.820
Поени од реакции
238
vo poveke sonovi sum primetil deka e son :)no vo nekoi ne.Cudno mi e koga nekoj son sonuvam poveke pati kako prodolzenia.Znam deka traat okolu 8 sec i toa mi e cudno mislis deka traat 2 saati i taka

Kajgana Shop

На врв Bottom