Г
Гоццццце
Гостин
Може имате приметено, ако се разбудите среде ноќ, за до ВЦ на пример , не го памтите сонот, и кога ке продолжите со спиење, и кога ке станете сабајле сонот го знаете од А до Ш
Лесно се објаснува ова...Не можеш да сонуваш нешто што не ти се десило нели :wink:Martin$ напиша:Една занимливост
Трите сона шо најповеќе се сонуваат се:
1. Кога паѓаш и притоа никако нема да падниш, кога ќе дојди тој момент се будиш.
2. Кога леташ и никако не паѓаш, а кога ќе дојди тој момент исто така се будиш.
3. Кога некој те брка или пука во тебе и сл. никогаш не те погаѓа оти се будиш
заклучок: Во сон не се умира
Хехе ова го прочитав од една книга денеска, од Сигмунд Фројд мислам дека беше. Интересна е оти ја читам
Najdolgiot son bil 4 sek. pa sea ti vidi... cudno neli? Fakticki ti sonuvas negde okolu 2-3 sek. a mislis deka po cela nok ti se vrtel eden isti son!Dzish напиша:Не ме фаќај за збор ама мислам дека соновите траат само 8 секунди. Некој постручен ке се најде ке објасни повеќе.
.
Tоа сигурно го имаат прочитано во Чудно ми Чудо од Оправдано Присутни ...Шала на страна,кај и да го имате прочитано,сонот не трае толку кратко,сонот трае отприлика околу 10ина минути,и ако нешто имате чуено,побарајте на интернет малце за тоа а после кажувајте го каде сакате...:smir:Mac)) напиша:E од кај сеа баш 4 сек...
Ја иам сонувано више...факт е дека траат по 10 секунди просек
i ja toa ti vikam. ama poentata e: sonot izleguva od tvojata psiha, a aj odi da te vidam razberi si ja psihata. najmisterioznoto nesto na svetov. del od tebe e i pak ne si go razbirasMorbidnio напиша:ab aj glup ako sonuvas...nema vrska seto toa e covecka psihologija nisto drugo...