Сонувам МНОГУ често, и доста често и ги памтам соновите... Некогаш ми се случува да не се сеќавам точно на сонот, ама да знам дека сум сонувала и цел ден ме следи некое расположение (добро или лошо), кое знам дека е од сонот, ама поима неам што се случувало во него...
Или пак некогаш, кога исто вака насабајле се будам и знам дека сум сонувала а не знам што, ми се случува во текот на денот, некој да ми рече нешто, или да направам некој потег, преку кој ми се враќаат некои блицови од сонот што сум го сонувала вечерта, ама сепак не можам да се сетам на целиот...
Сепак најинтересно во соновите ми е кога сонувам некои личности што ги знам (мноооооу ретко сонувам непознати), т.е. некои од моето опкружување, ама имаат друг изглед, т.е. тоа не се тие физички, ама јас знам дека се тие...(е ама објаснив
)...ама мислам дека на многу други тоа им се има случено...
Во секој случај, соновите се многу интересна работа, можат да ти помогнат и тоа МНОГУ да се доближиш до себеси, и сите твои стравови, надежи, чувства кои си ги потиснувал да излезат на површина...мислам дека соновите всушност заслужуваат многу поголемо внимание од она кое им се обрнува :raz: