• За кого како. За мене веќе привршува, бидејќи ме чекаат испити ама сепак тоа не значи дека ако има некоја добра журка треба да ја пропуштам. Така да ако има нешто јако пиши :)
  Па не се знаевме а верувај и да се знаевме немаше да те препознам во толкава гужва :). Ама затоа сега се знаеме (или не :pos:) па за наредниот концерт те држам за збор. Инаку јас пак ќе идам во Охрид накаде околу десетти па можеби ќе излезе со уште некој настап до тогаш :)
  ми из грејт, хот, ај мин хот, ју гет ми, итс хот ин мај рум, коз итс хот аут сајд,:)

  share msn?
  најс ту мит ју ту, екшуали итс плежр :)

  хау ар ју? уатс ап?
  Ивонче и ти беше на концертот на Слаткар? Како не те видов :). Ај нареден пат. Позз!!!
 • Вчитување…
 • Вчитување…
 • Вчитување…
На врв Bottom