Што ви е најчудно во сонот?

BuSarCe

See My Profile
Член од
4 август 2007
Мислења
1.726
Поени од реакции
33
јас сонував вампири синоќа се надевам дека нема да сретнам некој :):pos2::pos2::pos2:
 

Neporazen

Time Lord
Член од
25 јануари 2009
Мислења
545
Поени од реакции
22
Mi se ima sluceno da sonuvam nekoj vo son i potoa da go vidam no koga ke se razbudam ne se sekavam jasno na slikata i koga ke go vidam vo realnosta veke mi teknuva deka sum go/ja videl nekade a toa e vo sonot.
 

novamk

ljubovnica
Член од
4 февруари 2009
Мислења
8
Поени од реакции
0
Сонував едно девојче,али уште го немам видено!!Уште чекааааам!:)
Jas da ne sum????????!!!!!!!!:pipi:

значи јас не сум нормален....кога бев во село сонував едно девојче таму нешто муабети сме правеле и после 2 дена одам кај комшиите и го гледам тоа девојче и јас и викам здраво, а мајка и ми вика не разбира македонски прв пат е дојдена овде збори и англиски ако знаеш.....и од кај да ја видам јас таа претходно???

i mene mi se sluci nesto slicno. I toa poveke pati. Gi sonuvam facite, a potoa gi zapoznavam, ili samo ke gi vidam taka na minuvanje i cel den ke se mislam od kade mi se poznati.:nesvest:
 
S

Sheldon Cooper

Гостин
сум сонувал еднаш едно дете, кај мене дома живеело а воопшто и не го познавав во реалниот живот. Потоа дознав по некоја недела дека ми е прв братучед...долга приказна....
Инаку ако вакви работи се случуваат дали тоа значи дека мозокот е доволно развиен да предвидува иднина и слични такви работи? Можеби еволуираме малку по малку :D
 

Exc

Б.а.б.л. т.р.б.а.л!!
Член од
17 февруари 2009
Мислења
2
Поени од реакции
0
одГовор!

Охохооооо!!! и тоа како!

Јас ги имам сонувано сите необични случки до сега!:toe:

Какво чудо нели?
 

GavolRulz

hippopotomonstrosesquipedaliophobia
Член од
23 март 2008
Мислења
12.667
Поени од реакции
11.374
Сум предвидел мал дел од иднината што ќе ми се случи мене, но додека тоа не се случи, не сум свесен за предвидувањето.
Значи, од кога ќе се случи, се чудам од каде ми е познато истото.

Друго нема :)
 

CELTIK

magionicar
Член од
23 декември 2007
Мислења
2.909
Поени од реакции
839
Сум предвидел мал дел од иднината што ќе ми се случи мене, но додека тоа не се случи, не сум свесен за предвидувањето.
Значи, од кога ќе се случи, се чудам од каде ми е познато истото.

Друго нема :)
istovo nekogas mi se priinuva i mene si velam cekaj be ami jas ovde veke bev ednas
 

Neporazen

Time Lord
Член од
25 јануари 2009
Мислења
545
Поени од реакции
22
Mi se ima sluceno da go sonuvam mojot iden den i koga ke s erazbudam go dozivuvam istoto pak,znaci eden den go ziveam dva pati i lesno mozam da popravam greski:S:S
 

delfybuba

Schatje
Член од
22 октомври 2008
Мислења
1.212
Поени од реакции
93
само неколку пати ми се има случено така да сонувам некое место или случка,чудно е во секој случај,не сум била таму а го сонував местото.
 

VeS

.
Член од
16 мај 2008
Мислења
4.749
Поени од реакции
2.355
Првиот пат беше , ко беше концертов за Тоше октомври и една недела пред тоа сонував дека мама не ме пуштила, ама јас по секоја цена сум отишла и кога бев таму го гледав тоа ѕвезденото небо.. и стварно после тоа кога бев исто беше како во сонот...
Втор пат ми се случи неодамна, сонував како дечкото на една другарка и подарил делфинче за Св. Валентин и другиот ден и подари исто ко во сонот, само различна боја:toe:
 
E

`EsCaPe`

Гостин
Па пред некоја година сонував како се наоѓам во еден сокак, и во дворот на една куќа имаше лозница и дрвени скали под лозницата.. Не му обрнав многу внимание на сонов, дека беше обичен сон, но го запамтив. И неколку дена после тоа, пред Божиќ бевме со другарка ми кај баба и, а во тоа маало немав идено пред тоа. И ги разгледував куќите и ја видов таа куќа од сонот и во дворот имаше и лозница.. И и кажав на другарка ми за сонот и за тоа дека ми е познато местото, иако не сум била таму пред тоа.. И дадов коментар "Уште дрвени скали да имаше и ќе беше скроз исто ко у сонот.." и кога го кажав тоа погледнав на балконот од куќата и тука имаше дрвени скали..

И уште неколку случки што сум ги сонувала ми се оствариле, али ги имам пишано поназад на темава..

:smir:
 
Член од
23 октомври 2008
Мислења
256
Поени од реакции
18
Cesto sonuvam nekoi raboti koi potoa vo realnosta se ostvaruvaat.Duri nekoi od niv mi pretskazuvaat za necii nesreki.Posledno bese sto za edna moja poznanicka predvidev deka ke imaat semejna tragedija koja jas vo son ja vidov.Bev pod impresii na sonot cel mesec.Nesakav voopsto da mislam ,no kako nokna more mi se javuvase cesto pati.Dojde i toj den koga se sluci taa tragedija sto ja vidov vo son.Mi bese grozno,kako da mozev nekako da i kazam na taa osoba deka nesto ke se sluci na nejzinoto dete,a sepak kako da odis na nekogo da mu kazes takva rabota,pa ke te napravat lud.Po smrta na deteto go sonuvav kako me moli da prenesam nesto na negovata majka za koja sum ubedena deka taa vo sonovi i nivnoto pretkazuvanje voopsto ne veruva.I ne samo ovoj son,cesto pati sonovite mi imaat nekoja funcija na nagovestitelli bili na arno,bilo na loso.veruvam deka toa e nekoja sostojba pomegu realnoto i ona sto go vikame paraleln svet za koj nemame dovolnoi setiloa da go osoznavame.No vo sekoj slucaj mn mi pomagaat da se podgotvam za ona sto mi pretstoi vo realnosta.
Господ не Контролира ГОСПОД Постои Духови постојат.

ne mi e jasno zasho ne sonuvam,dali pernicata mi e nesho losha ili sho e forata:eek:ftopic:ina4e toa shto sum go sonuval ne mi se slu4uva(ne daj boze da mi se slu4uva(so nekoi isklu4oci:wink:))
Ако си ти во сонот не се случува ако не си се случува мене немисе случува затоа што ретко сонувам:smir:

Toa redovno mi se slucuva!!! Ednostavno mi e strav da sonuvam!!! hehehe! Kolku pati slikata so mi se pojavuva na son mi se ostvaruva naredniot den. Stvarno mi e strav, a nikogas ako sonuvam sex so nekoja ne se ostvaruva be!!!:pos2:Losa rabota!
И Мене ми е страв :(:(:(:(:nesum::S
 
Член од
18 јануари 2009
Мислења
1.407
Поени од реакции
339
Едно утро го сонував Тоше Проески но како мало детенце. Беше насмевнат и го имаше својот карактестичен поглед. Кога се разбудив не му обрнав внимние на сонот. Но кога на ТВ разбрав дека загинал ми беше чудно. Не се сеќавам друг пат пред тоа да сум го сонувал Тоше, а нити пак го сакав нешто посебно дека слушам друг вид музика па незнам од кај го сонив баш тоа утро.
 

Kajgana Shop

На врв Bottom