Jas da ne sum????????!!!!!!!!Сонував едно девојче,али уште го немам видено!!Уште чекааааам!
значи јас не сум нормален....кога бев во село сонував едно девојче таму нешто муабети сме правеле и после 2 дена одам кај комшиите и го гледам тоа девојче и јас и викам здраво, а мајка и ми вика не разбира македонски прв пат е дојдена овде збори и англиски ако знаеш.....и од кај да ја видам јас таа претходно???
istovo nekogas mi se priinuva i mene si velam cekaj be ami jas ovde veke bev ednasСум предвидел мал дел од иднината што ќе ми се случи мене, но додека тоа не се случи, не сум свесен за предвидувањето.
Значи, од кога ќе се случи, се чудам од каде ми е познато истото.
Друго нема
Господ не Контролира ГОСПОД Постои Духови постојат.Cesto sonuvam nekoi raboti koi potoa vo realnosta se ostvaruvaat.Duri nekoi od niv mi pretskazuvaat za necii nesreki.Posledno bese sto za edna moja poznanicka predvidev deka ke imaat semejna tragedija koja jas vo son ja vidov.Bev pod impresii na sonot cel mesec.Nesakav voopsto da mislam ,no kako nokna more mi se javuvase cesto pati.Dojde i toj den koga se sluci taa tragedija sto ja vidov vo son.Mi bese grozno,kako da mozev nekako da i kazam na taa osoba deka nesto ke se sluci na nejzinoto dete,a sepak kako da odis na nekogo da mu kazes takva rabota,pa ke te napravat lud.Po smrta na deteto go sonuvav kako me moli da prenesam nesto na negovata majka za koja sum ubedena deka taa vo sonovi i nivnoto pretkazuvanje voopsto ne veruva.I ne samo ovoj son,cesto pati sonovite mi imaat nekoja funcija na nagovestitelli bili na arno,bilo na loso.veruvam deka toa e nekoja sostojba pomegu realnoto i ona sto go vikame paraleln svet za koj nemame dovolnoi setiloa da go osoznavame.No vo sekoj slucaj mn mi pomagaat da se podgotvam za ona sto mi pretstoi vo realnosta.
Ако си ти во сонот не се случува ако не си се случува мене немисе случува затоа што ретко сонувам:smir:ne mi e jasno zasho ne sonuvam,dali pernicata mi e nesho losha ili sho e forataftopic:ina4e toa shto sum go sonuval ne mi se slu4uva(ne daj boze da mi se slu4uva(so nekoi isklu4oci:wink)
И Мене ми е страв :nesum::SToa redovno mi se slucuva!!! Ednostavno mi e strav da sonuvam!!! hehehe! Kolku pati slikata so mi se pojavuva na son mi se ostvaruva naredniot den. Stvarno mi e strav, a nikogas ako sonuvam sex so nekoja ne se ostvaruva be!!!:pos2:Losa rabota!