Што ви е најчудно во сонот?

Член од
13 август 2007
Мислења
672
Поени од реакции
19
90% oд соновите ми го претскажуваат денот или неделата, мн ретко и месецот

Sasence

V.I.P-very important princess
Член од
21 ноември 2005
Мислења
154
Поени од реакции
1
сонувам многу лоши работи периодов а чудно се оди најубаво во реалноста...каква контрадикторност :toe:

еци^^^

Walking the line of nature's palm
Член од
9 декември 2005
Мислења
2.945
Поени од реакции
58
Да. Дефинитивно многу често сонувам работи кои подоцна ми се случуваат. Суштината во тоа ја наоѓам во потсвеста, која ми зборува за оние работи кои сакам да ми се остварат преку соништата, а потоа со текот на времето, и мојата свест ме води кон остварувањето на тие работи.

Член од
25 мај 2007
Мислења
6.662
Поени од реакции
948
Да, многу пати што имам сонувано после тоа го имам и видено.

Дежаву мај ес, ниедна работа не може по два пати иста да биде!

Член од
13 август 2007
Мислења
672
Поени од реакции
19
сонувам многу лоши работи периодов а чудно се оди најубаво во реалноста...каква контрадикторност :toe:
па да, се случува тоа така.... кај мене е обратно, како ќе се осеќам во сонот, така и следниот ден:helou:

bebush

Portable Heater
Член од
4 септември 2007
Мислења
4.468
Поени од реакции
5.166
ммм чудно можеби ама кај мене секој ден ми е како дежаву...односно секоја ситуација ми е веќе позната и знам што ке се деси понатаму...се осеќам како да сум го правела тоа што го правам во моментот...можда затоа што сум го сонувала пред тоа..ху ноус:pipi:често ми се остварувало наредниот ден тоа што сум го сонувала..

Член од
23 декември 2007
Мислења
55
Поени од реакции
3
Cesto sonuvam nekoi raboti koi potoa vo realnosta se ostvaruvaat.Duri nekoi od niv mi pretskazuvaat za necii nesreki.Posledno bese sto za edna moja poznanicka predvidev deka ke imaat semejna tragedija koja jas vo son ja vidov.Bev pod impresii na sonot cel mesec.Nesakav voopsto da mislam ,no kako nokna more mi se javuvase cesto pati.Dojde i toj den koga se sluci taa tragedija sto ja vidov vo son.Mi bese grozno,kako da mozev nekako da i kazam na taa osoba deka nesto ke se sluci na nejzinoto dete,a sepak kako da odis na nekogo da mu kazes takva rabota,pa ke te napravat lud.Po smrta na deteto go sonuvav kako me moli da prenesam nesto na negovata majka za koja sum ubedena deka taa vo sonovi i nivnoto pretkazuvanje voopsto ne veruva.I ne samo ovoj son,cesto pati sonovite mi imaat nekoja funcija na nagovestitelli bili na arno,bilo na loso.veruvam deka toa e nekoja sostojba pomegu realnoto i ona sto go vikame paraleln svet za koj nemame dovolnoi setiloa da go osoznavame.No vo sekoj slucaj mn mi pomagaat da se podgotvam za ona sto mi pretstoi vo realnosta.

Член од
24 август 2007
Мислења
761
Поени од реакции
15
Да и ме плаши тоа :) се додека некој не даде разумно објснување зошто е тоа така.

Член од
2 септември 2007
Мислења
2.155
Поени од реакции
176
Леле колку пати! Ми се случува да сонувам нешто, и истиот ден да ми се оствари сонот. Само најчесто се работи за ситни случки што не ми се од големо значење... Последен пат ми се случи пред едно месец дена. Пак ситен настан. Ни добар, ни лош. Небитен. Ама вознемиравајуча појава, во секој случај.

Член од
12 октомври 2007
Мислења
78
Поени од реакции
0
Pa veruvam deka na site im se slucilo takvo nesto,inaku ne bi postoelo deja vu.Primer mene mn cesto nekoja slucka od sekojdnevieto mi e od nekade poznata heheheehhe
Аааа баш истово..Ко ќе се случи нешо си викам: Абе не беше ова вчера? хмммм....:pipi:

Crazy in Love

Here's looking at you kid.
Член од
25 јануари 2007
Мислења
23.859
Поени од реакции
25.413
Да, често ми се случува.
Случката од сонот до точка, до локација до се, да ми се случи.

ReNaTa

-SHY- girl
Член од
1 декември 2007
Мислења
240
Поени од реакции
6
Што ви е најчудно во сонот?

nekogas koga sonuvam svesna sum za toa, go gledam sonot, vo nego sum ama posakuvam da zavrsi. najcesto vo losi sonista sakam da zavrsat ama nikako ne mozam da izlezam od niv. znaci sonuvam i znam deka toa e son. cudno:toe:

Префриганиот!

(Простор за Реклама)
Член од
16 декември 2007
Мислења
1.203
Поени од реакции
73
Могуче! Мене така ми се има случено многу убаво :)! Сонував дека професорката по физика ке ме праша за прекршување на светлина( а имав испитвење следниот ден)! И си станав... И ко за инает го научив то ! И одам нашколо(прв час имав) и све исто како во сонот и ме станува мене прв и ми вика ... Ај кажи ми за прекршување на светлината! ЛоЛ ! И си ја попрајв 2ката пошо тапа сум физика ! :D

E

`EsCaPe`

Гостин
Epa na ova se setiv prvo ..pred povekje edna godina taka..mnogu cesto sonuvav ..kako jas sum so nekoe momce..i razni slucki ni se deshavaa..i cuvstvuvam vo sonov deka go sakam premnogu ...ama fintata beshe shto koga ce se razbudev ne mu ja pametev facata ..a cuvstvoto isto beshe..i se opsednav so nego..bukvalno ..i prekinaa sonishtata ..ama letovo pocnav pak da go sonuvam , redovno ..i koga vo septemvri se zapoznav so deckoto ( so koj sega sum zaedno )..imav cuvstvo deka go poznavam od nekade..no ne mu pridadov znacenje na toa cuvstvo..se dodeka ne se fativme..i so nego pocnaa da mi se ostvaruvaat sluckite od sonishtata shto gi sonuvav pred edna godina ...pa sea..toa e :)

Член од
23 март 2007
Мислења
2.370
Поени од реакции
62
Да...скоро секогаш сонувам и тоа ми се остварува:)

Kajgana Shop

На врв Bottom