- Член од
- 27 јули 2008
- Мислења
- 46
- Поени од реакции
- 3
јас мислам дека сонот не трае повеќе од неколку десетици секунди а мислиме дека трае неколку часа.Чудно ми е кога сон што би требало да трае 3 саата всушност трае пола саат :icon_conf
јас мислам дека сонот не трае повеќе од неколку десетици секунди а мислиме дека трае неколку часа.Чудно ми е кога сон што би требало да трае 3 саата всушност трае пола саат :icon_conf
ај на мене сонуви ми 5-ка:pos2:...да....коај с'њаав дека сум добила 2 по македонски...абе све као шо беше на сонов таке излезе.....=)
де жаву ми се има случено мн. често ама не е тоа. Де жаву со сонот нема никаква врска јас мислам тоа нешто поврзано со подсвеста и немозам туку така да го објаснам со примери разни и со човек шо ќе те свати мозеби ќе дојдеш до решение!!! позззПа ако го квалификувате еден вид на Де Жа Ву може да се каже дека ми се случило и тоа многу ептен често.
Епа бате, не е секој ден велигден:star:Sonuvav kako celzi go tepa liverpul u gosti 4-1. Koga stanav se cudev i se mislev da odam da se kladam na tocen rezultat ama mi se vide mn si vikam nema sansi I pogodete sto se sluci celzi tepa 4-1 hehe. Od togas cekam pak nesto okolu fudbal da sonuvam ama tesko :wink: