- Член од
- 23 август 2008
- Мислења
- 79
- Поени од реакции
- 0
MENE MNOGU PATI MI SE IMA DESENO DA SONUVAM NEKOJA SLU4KA I POSLE NEKOLKU DENA ISTATA SLU4KA DA SE SLU4I
Исто и на мене брат. 6 пати до сега имам ист сон сонувано за едно девојче и секогаш исто изгледа. Ја имам запаметно до последен детал.Сонував едно девојче,али уште го немам видено!!Уште чекааааам!![]()
Тоа е веќе deja vu (повторно видено) и нема везе со темава. Тука е си сонувал сон и го памтиш се убаво и за некое време ти се исполнува. Ти кажуваш за познат настан и викаш сум го сонувал. Тоа е дежа ву.хмммм,мене некои настани шо ми се случуваат,ми изгледаат познати,како да ми се случиле порано т.е. во сонот изгледа, многупати ми се има десено тоа,
Го запамти машкото по само еден сон и по толку години? Бравос, алал да ти едва пати ми се идма десено ова.
првиот пат,помала бев,и деца ко деца веруваат на се шо ќе чујат,ми кажаат дека прв пат кога ќе спиеш во друга куќа,ако ставиш чорапи под перница ќе го сонуваш тој со кој ќе се омажиш.
решив да замрзнам таа вечер ама издржав без чорапи,сонував некое машко,никад мислам дека нема да го забораам сонот.
неколку години подоцна,истиот тип го видов во автобус,се здрвив коа го видов..се чудев дооолго време,
сеа пред некој месец го видов во тинекс,зјапав у него ко ретардирана,шок доживеав![]()
мхм.Го запамти машкото по само еден сон и по толку години? Бравос, алал да ти е![]()
два пати ми се идма десено ова.
првиот пат,помала бев,и деца ко деца веруваат на се шо ќе чујат,ми кажаат дека прв пат кога ќе спиеш во друга куќа,ако ставиш чорапи под перница ќе го сонуваш тој со кој ќе се омажиш.
решив да замрзнам таа вечер ама издржав без чорапи,сонував некое машко,никад мислам дека нема да го забораам сонот.
неколку години подоцна,истиот тип го видов во автобус,се здрвив коа го видов..се чудев дооолго време,
сеа пред некој месец го видов во тинекс,зјапав у него ко ретардирана,шок доживеав
исто ја ијам сонувано и најдобрата другарка,имав некое дежаву кое ме потсети на сонот,многу се израдував кога ми текна од кај ми била позната цело време,и она е среќна дека ја знам уште од пред да се запознаеме![]()