Што ви е најчудно во сонот?

Член од
23 август 2008
Мислења
79
Поени од реакции
0
MENE MNOGU PATI MI SE IMA DESENO DA SONUVAM NEKOJA SLU4KA I POSLE NEKOLKU DENA ISTATA SLU4KA DA SE SLU4I

BUCH

---
Член од
4 мај 2008
Мислења
616
Поени од реакции
20
ми се има десено и тоа денеска со едно девојче скоро све истото со го сонував се деси:vozbud: дај боже и другиот сон да се оствари:kesa:

Zaphod Beeblebrox

Поранешен покул Божино
Член од
7 јуни 2008
Мислења
16.676
Поени од реакции
21.233
Сонував едно девојче,али уште го немам видено!!Уште чекааааам!:)
Исто и на мене брат. 6 пати до сега имам ист сон сонувано за едно девојче и секогаш исто изгледа. Ја имам запаметно до последен детал.

хмммм,мене некои настани шо ми се случуваат,ми изгледаат познати,како да ми се случиле порано т.е. во сонот изгледа, многупати ми се има десено тоа,
Тоа е веќе deja vu (повторно видено) и нема везе со темава. Тука е си сонувал сон и го памтиш се убаво и за некое време ти се исполнува. Ти кажуваш за познат настан и викаш сум го сонувал. Тоа е дежа ву.

Член од
13 септември 2007
Мислења
5.785
Поени од реакции
4.030
два пати ми се идма десено ова.

првиот пат,помала бев,и деца ко деца веруваат на се шо ќе чујат,ми кажаат дека прв пат кога ќе спиеш во друга куќа,ако ставиш чорапи под перница ќе го сонуваш тој со кој ќе се омажиш.
решив да замрзнам таа вечер ама издржав без чорапи,сонував некое машко,никад мислам дека нема да го забораам сонот.
неколку години подоцна,истиот тип го видов во автобус,се здрвив коа го видов..се чудев дооолго време,
сеа пред некој месец го видов во тинекс,зјапав у него ко ретардирана,шок доживеав:)

исто ја ијам сонувано и најдобрата другарка,имав некое дежаву кое ме потсети на сонот,многу се израдував кога ми текна од кај ми била позната цело време,и она е среќна дека ја знам уште од пред да се запознаеме:)

THE_CHOSEN_ONE

1903-2012
Член од
13 август 2007
Мислења
3.724
Поени од реакции
1.333
А јас те гледам и си викам:
"Што зјапа неурачунливава во мене?"

Член од
22 ноември 2008
Мислења
415
Поени од реакции
11
Хмм, чудно, но никогаш не ми се случило :toe:

Г

Гоццццце

Гостин

првиот пат,помала бев,и деца ко деца веруваат на се шо ќе чујат,ми кажаат дека прв пат кога ќе спиеш во друга куќа,ако ставиш чорапи под перница ќе го сонуваш тој со кој ќе се омажиш.
решив да замрзнам таа вечер ама издржав без чорапи,сонував некое машко,никад мислам дека нема да го забораам сонот.
неколку години подоцна,истиот тип го видов во автобус,се здрвив коа го видов..се чудев дооолго време,
сеа пред некој месец го видов во тинекс,зјапав у него ко ретардирана,шок доживеав:):)
Го запамти машкото по само еден сон и по толку години? Бравос, алал да ти е :)

jeeeee8

Like dreams
Член од
28 ноември 2008
Мислења
647
Поени од реакции
16
И јас мислам дека ми се случило, ама не сум сигурна баш. Ми се случило да упознаам некој и после да се прашувам од кај го знам, па да се посомневам дека сум го сонувала, а може и не, незнам, можеби:)

Член од
28 декември 2008
Мислења
1.356
Поени од реакции
184

сеа пред некој месец го видов во тинекс,зјапав у него ко ретардирана,шок доживеав:)

исто ја ијам сонувано и најдобрата другарка,имав некое дежаву кое ме потсети на сонот,многу се израдував кога ми текна од кај ми била позната цело време,и она е среќна дека ја знам уште од пред да се запознаеме:)

хаха е не сум чул ова дека треба да ставиш чорапи...ај следна прилика ке пробам и ке ве обавестам ако сонувам нешто

Zaphod Beeblebrox

Поранешен покул Божино
Член од
7 јуни 2008
Мислења
16.676
Поени од реакции
21.233
И јас ке го пробам тоа сигурно. Да видам баш што ке ми се сони па ке пишам.

Clen 7

Од Форумот
Член од
5 јуни 2007
Мислења
2.843
Поени од реакции
360
Личности не,сум сањал ствари шо покасно се десиле.Ипред некое време сањав нешо *интересено* па да видиме шо ќе биде:)

Kika-17

Trouble maker
Член од
21 декември 2008
Мислења
240
Поени од реакции
5
И јас ке го пробам тоа со чорапите ...едвај чекам :pos2::pos2:

Kajgana Shop

На врв Bottom