najvazno e drushtvoto se ostanato moze da se popravi.Pr. so dobro drushtvo se praj atmosfera i na losha muzika a i na losho mesto...dobro sea osven ako ne sum na nekoe mesto so faci del od inventar so ne praat niso i izlagaat za da bidat videni takvite faci znaat da upropastat moznost za dobar pomin!
abe definitivno drustvoto... na pr. bev vo action park an rodenden ne mi bese drustvoto po merka ama glupo si pominav... a nekade koga ke izlezam i da ne neso naj ako sum si moeto zabegano drustvo e togas e top.. neli e taka?
Друштво+Атмосфера+Музика, основни фактори убаво да се помине вечерта.
Можеби и расположението влегува тука, зошто кога не сум расположен, што сака нека биде-поминувам лошо (тоа ретко се случува).
osnovni faktori da si pominam super mi se..... nitu parite nitu drustvoto nitu atmosfera..... ako go imash kamenot u dzeb kje si napraish i drustvo za vecerta kje se nacukas i kje si ja napraish atmosferata se drugo e dzabe ako go nemas kamenot....
Не се сложувам дека парите се најважни.
Ако не ти е погодено друштвото џабе е се`. Не можеш со секој убаво да си поминеш, без разлика дали ќе ти се залепи некој ако види дека имаш камен.
За мене друштвото е најпресудно за да си поминам убаво. И со 100 денари и еден пијалок може да ти остане вечерта во меморија, доволно е само луѓето со кои седиш на маса ти се пријатно друштво.
Оваа страница користи колачиња за персонализирање на содржината. Со продолжување на користењето, се согласувате со нашата политика за користење колачиња.