Друштвото ми е најбитно!Ако тоа не ми е погодено,тогаш имам сјебана вечер!
Битно ми е и местото,атмосферата и музиката али можам да пројдам низ тоа!:smir:
Друштвото е најважно, па музиката и локалот.
Иако првото ако е погодено се знае дека ќе си поминам незаборавно, другите и не се толку пресудни за убав помин.
Друштвото. Кај и да сум си поминувам преубавоако имам околу мене луѓе кои ме забавуваат, расположени фаци а не тумруци ...
После музиката а музиката се разбира зависи од локалот. Така да и тоа ми е важно бидејќи од напред секогаш знаеме, каква музика ќе пуштаат вечерта, и според тоа се определуваме!
Друштвото, па расположението кое владее, енергијата која кружи помеѓу нас, после доаѓа музиката, а страшно многу уживам и кога местото каде сум има некој шмек, нешто невообичаено, различно од се друго низ градов.
normalno drustvoto okolu tebe.Jas mislam deka ne e biten tolku lokalot zs ako sum so top lugje da se zapieme ke pomineme top,a da i muzikata treba da mi bide pogodena
Кога ќе излезам најважно ми е друштвото со кое сум излезена, без разлика каде сме, каква е музиката и слично. Колку пати се случило атмосверата да е катастрофа, а јас да си поминам топ. Како што ќе се чувствуваме така и ќе си поминеме.
Оваа страница користи колачиња за персонализирање на содржината. Со продолжување на користењето, се согласувате со нашата политика за користење колачиња.