Што би направиле за да ви се врати партнерот?

Ј

јовица11

Гостин
Ако јас сум ја здупил работата(читајте дека е секад така),фино лепо се извинувам,се искупувам на мојот уникатен начин(you never know)се лингурам,се мазам...
 
Член од
23 февруари 2007
Мислења
780
Поени од реакции
69
Најлошо нешто што може да се направи кога сакаш да ти се врати бившата е да ја молиш и да му докажеш дека го сакаш тој се повеќе ќе те одбива. Ако случајно ви раскине само смирено речете "епа добро убаво ми помина времето со тебе" ова нема само да биде изненадување за вашиот дечко/девојка туку ќе почне да се прашува зашто не си бил/а тажен и ќе помисли веднаш дека можеби направил грешка што ви раскинал. Останете другари. Друго ќе почнете да излегувате со други и погрижете се да дознае за тоа. Кога сте со него и се дружите спомнувај му одвреме на време за тој/таа со кој што си излегол. Тој беше ваков, таков, прекрасен, предизвикувате уште поголема љубомора кај него. И ќе дојде времето кога ќе ти прати порака или ќе ти се јави и ќе ти рече: Сакам да се видиме таму и таму и ќе посака да му се вратите. Знам дека звучи МНОГУ чудно. Ама ако успеете да го направите љубоморен тогаш успева ако не е љубоморен тогаш move on и барај си друг/а. (Ако ви се развика и ви вели доста го/ja спомнуваш веќе тогаш сигурно прска од љубомора).

П.С: Oва важи ако не сте вршеле превара на вашиот партнер. Aко сте вршеле превара и дознае тогаш на колена клекни. :)
 
Член од
23 март 2008
Мислења
685
Поени од реакции
165
-ke ostavam prostor da izladime i dvata
-ne go voznemiruvam so moeto prisustvo nekoe vreme
-ke go stavam na raskrsniac kaj sto ne moze da me izbegne za da progovori 1 bidejki sum premnogu gordeliva ne sakam da se pokoram,i posle jas si znam.
 
Член од
10 февруари 2008
Мислења
3.947
Поени од реакции
2.060
Ако сум ја виновникот би направила се да ми се врати.
Ако не сум ја виновникот ништо не правам. Ако сака да се врати нека се врати, ако не сака со среќа нека му е и нему и мене... и така. Ако тој не сака да се врати залудни се сите обиди, а и не ни сакам присилено да ми се врати затоа не ни правам нешто.
 

џимеј

џимилино
Член од
4 март 2007
Мислења
10.360
Поени од реакции
25.055
Ако не сум јас виновникот, таа си оди - ако еднаш си заминала, не би се осмелил да тргнам да ја молам. Затоа што - живот и даље тече - рече нашето Ушко Мече.
 

Crazy in Love

Here's looking at you kid.
Член од
25 јануари 2007
Мислења
23.859
Поени од реакции
25.413
Муабет.
Последен муабет, да му кажам како се осеќам, дека сметам дека треба да пробаме да ја спасиме врската, ама нема да молам. Толку. Ако по муабетот ништо не испадне, ондак си продолжувам со животот и он станува минато.
 
С

Сатори

Гостин
Би си ја смирила природата која ми налага да бидам слободна.
Тоа е повеќе од светот за мене.
Ама ... љубов де.:pipi:
 
Член од
8 јули 2008
Мислења
4.425
Поени од реакции
7.789
зависи каква е била.... ако ми е била значајна... многу работи би сторил за да се врати, ако не е ништо посебно.... со прст не би мрднал
 

Jovannah

Smile me baby
Член од
11 февруари 2008
Мислења
584
Поени од реакции
50
Ако згрешам јас ќе се обидам доволно за да ми се врати... Ама не спаѓа бесење за врат, чекање пред врата досадвање на мобилен... Ако сака да биди со мене ќе биди.. Треба да го остајме партнерот на кратко за да сфати како му е без нас и како со нас... Негово е да одбери а наше е да чекаме... Ако одлуката е да биди без нас...малку ќе се потрудиме... Ама се си има граници.. Никоја грешка што сме ја направиле не заслужува толку внимание..
 
Член од
22 јули 2005
Мислења
2.198
Поени од реакции
11
Ako jas sum kriva poradi raskinuvanjeto,i dotolku toj se custvuva povreden poradi moeto odnesuvanje togas bi se smenila,bi napravila se sto e potrebno za da dokazam deka se kaam za greskata (normalno se vo granici na normalata)....dotolku ne prifati da se smirime,toa e negovo! :)
 
Член од
23 септември 2008
Мислења
20
Поени од реакции
0
lele bi napravil se dokolku sum jas kriv i dokolku bi mi dala uste edna snsa ako stvarno me saka i ako ne sum zgresil mn ke mi prosti isto i vo obraten slucaj
:smir:
 
Член од
28 септември 2008
Мислења
163
Поени од реакции
4
Еее...на темава имам за пишување колку сакаш...прашајте ја девојками пошо првата година кога се фатифме многу се каравме..се и сметаше со правев :((( а јас..заљубен што да правам ..секакви глупости ! тр4ав по неа, ја молев , и симињав звезди...пред неа имам клекнато на коленици во вир среде град ја молев да ме прости и на цел град се дерев : ТЕ САКАММММММ

А ДА ЗАБОРАВИВ ДА ПИШАМ...ПЛАЧЕВ КАКО НЕНРОМАЛЕН И ПОСЛЕ ТОА СИТЕ МИ СЕ СМЕЕЈА И МЕ ВИКАА ПАПУЧАР :D:D:D
 
Член од
9 февруари 2008
Мислења
542
Поени од реакции
15
vo tAKVA SITUACIJA SUM I SEGA...podnaluteni sme so decko mi i dvajcata sme si vinovni za toa ...jas ne go molam mu mu pisav poraka ne eagira...ednas mu se javiv lut mi e...e veke ne go baam ako saka znae kade da me najde...sto da pavam ali nesakam nekoj da molam...toa mi e mana ili pak doblest neznam...:)
 

Ivka

Алхемичарка
Член од
1 февруари 2007
Мислења
300
Поени од реакции
4
Е јас сум сега и ваква глупа ситуација....Ја заебав работата што ја заебав помина извесно време и си викам да пробам може ке прости ке се врати. Фино лепо се видовме муабет си направивме кажав што имам да си кажам и он исто така заклучивме дека нема даље за нас освен некое кафенце како гуд френдс и тоа. И нема веќе што јас да се лигавам и да молам, нејке нејке чао пријатно како што вика брат ми - Ма гајле ти е тури му пепел! Не бил капаче за моето грнче :)
 

Kajgana Shop

На врв Bottom